Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει αν είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε σχέση με το τι είδους πληροφορίες μοιράζεστε με άτομα από το άμεσα φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον γιατί μπορεί να εκτεθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια γεγονότα, τα οποία ως επακόλουθο θα σας προκαλέσουν μια κάποια αμφιθυμία, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με άτομα από το οικογενειακό ή το εργασιακό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις δεν προχωρούν με τους ρυθμούς που εσείς θα θέλατε με αποτέλεσμα να βιώνετε αγχώδεις καταστάσεις. Ανατροπές θα έχετε και σε σχέση με ένα νομικό σας θέμα ή ένα ταξίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε στρεσογόνες καταστάσεις που θα αφορούν τα οικονομικά σας. Από την άλλη, ορισμένοι από εσάς θα χρειαστεί να βοηθήσετε οικονομικά ένα φιλικό σας άτομο.

ΛΕΩΝ

Αρκετοί από εσάς θα αναγκαστείτε να τροποποιήσετε κάποιους όρους συνεργασίας, είτε γιατί είστε πολύ πιεσμένοι και χρειάζεστε πίστωση χρόνου, είτε γιατί έχετε ανάγκη να δουλέψετε περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν ξαφνικές ανατροπές σε διάφορες συμφωνίες που θα σας φέρουν εντάσεις και προβλήματα, ειδικά με κάποια άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Διατηρήστε τη ψυχραιμία σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να κατεβάσετε τους τόνους και να προσπαθήσετε να μην είστε επικριτικοί και απαιτητικοί, τόσο με τους συνεργάτες σας, όσο και με το ταίρι σας ή, ακόμα, και τα παιδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις, τόσο με το/τη σύντροφό σας θα είναι τεταμένες όπως επίσης και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σας. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να δείξετε ότι έχετε διάθεση για συζήτηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καθυστερήσεις και αναβολές σε ταξίδια και μετακινήσεις θα σας εκνευρίσουν. Ορισμένοι θα αντιμετωπίσετε βλάβες και προβλήματα με το μεταφορικό σας μέσο ή τον τηλεπικοινωνιακό σας εξοπλισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε μια έξυπνη ιδέα την οποία και θα θελήσετε να την επικοινωνήσετε στους άλλους. Ωστόσο, θα αντιμετωπίσετε αντιδράσεις και ίσως και ένα αρνητικό κλίμα που θα πρέπει να διαχειριστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες βλάβες στην κατοικία σας, και ως εκ τούτου τα έξοδα που θα χρειαστεί να κάνετε, θα σας βγάλουν εκτός οικονομικού προγραμματισμού. Εντάσεις θα έχετε και με τους οικείους σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η όψη αυτή θα σας φέρει αντιμέτωπους με εσωτερικές εντάσεις και με εκρήξεις θυμού τις οποίες και θα πρέπει να κοντρολάρετε προκειμένου να μην έχετε προβλήματα με τους οικείους ή τους συνεργάτες σας.

Πηγή: Myastro.gr