Στις 9 Ιουνίου 2023 ο Ερμής από τις 27° 34’ του Ταύρου θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Κατά τη διάρκεια της όψης αυτής, εκτός του ότι θα γίνουμε πιο δημιουργικοί και ευφάνταστοι, θα έχουμε, επιπλέον, ανεπτυγμένη ενσυναίσθηση και θα σκύβουμε με συμπόνια στα προβλήματα των άλλων προσπαθώντας να τους βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Ο λόγος μας θα είναι απαλός, ζεστός και σχεδόν θεραπευτικός για τους άλλους καθώς θα λειτουργεί σα βάλσαμο στις συναισθηματικές και ψυχικές τους πληγές.

ΚΡΙΟΣ

Μέσα από την επικοινωνιακή οδό θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας αλλά και να αρπάξετε επαγγελματικές ευκαιρίες που θα αναβαθμίσουν την οικονομική σας πραγματικότητα. Μια σχέση, επαγγελματική ή προσωπική, από το παρελθόν επιστρέφει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ισχυρή διαίσθησή σας θα γίνει το δυνατό σας χαρτί. Να ξέρετε ότι, αν την εμπιστευτείτε, θα μπορέσετε να κινηθείτε σωστά και να έχετε επιτυχίες. Μη φοβηθείτε να γίνετε πιο διεκδικητικοί ή ακόμα και ανταγωνιστικοί. Η γοητευτική σας περσόνα θα σας φέρει θαυμαστές/τριες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να ακούτε το ένστικτό σας και να εμπιστεύεστε το πώς νιώθετε μέσα σας για ανθρώπους και καταστάσεις και να είστε σίγουροι ότι θα μπορέσετε να βρείτε έως και λύσεις για κάποια προβλήματά σας. Οικονομικά, θα έχετε κάποια έξτρα χρήματα ενώ ορισμένους θα σας απασχολήσει ένας παρασκηνιακός έρωτας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι άμεσα φιλικές καθώς και οι ευρύτερα κοινωνικές σχέσεις σας θα γίνουν είτε πηγή χαράς, είτε άκρως βοηθητικές για κάποια επαγγελματική σας επιδίωξη. Κοινωνικοποιηθείτε και βάλτε, έστω και εκ νέου, στόχους που θα ανανεώσουν μέσα σας την αισιοδοξία.

ΛΕΩΝ

Έχετε πίστη στον εαυτό σας και στις ικανότητές σας και αφήστε πίσω σας άγχη και ανασφάλειες σχετικές, τόσο με την εξέλιξη της καριέρας σας, όσο και με τα οικονομικά σας. θα έχετε ευκαιρίες επαγγελματικής ανόδου καθώς και βελτίωσης της δημόσιας εικόνας σας. Η ερωτική σας ζωή αναμένεται έντονη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε θετικά νέα και ευχάριστες εξελίξεις, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά σας θέματα που θα σας βοηθήσουν να δείτε «φως στο τούνελ» καθώς και να βάλετε τις βάσεις για κάτι πιο συμβατό με τις ανάγκες και τις επιδιώξεις σας. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά υπογραφές και νομικά έγγραφα.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται, ακόμα και με τη μορφή κάποιων έξτρα εσόδων, πράγμα που θα σας επιτρέψει να κάνετε πραγματικότητα κάποιες επιθυμίες σας. Επιπλέον, ο έρωτας θα λειτουργήσει σα μαγική σκόνη βελτιώνοντας την καθημερινότητά σας. Βελτίωση θα δείτε και στην υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι της καρδιάς σας μέσα από κοινές στιγμές ρομαντισμού, τρυφερότητας και συντροφικότητας που θα γαληνέψουν την ψυχή σας. Οι αδέσμευτοι μέσα από κοινωνικά γεγονότα ή χώρους διασκέδασης θα κάνετε μια νέα και πολλά υποσχόμενη γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθετε πιο ανανεωμένοι εσωτερικά κάτι που θα σας οδηγήσει στο να κάνετε και κάποιες κινήσεις σχετικές με τη βελτίωση της εμφάνισής σας. Οι επαγγελματικές και οικογενειακές σας σχέσεις αλλά και η καθημερινότητά σας θα είναι αρμονικές. Να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιοι από εσάς θα ζήσουν ερωτικές εξομολογήσεις καθώς και «νύχτες μαγικές και ονειρεμένες» που θα απογειώσουν τις αισθήσεις σας. Γενικά όμως, θα έχετε τύχη στα ερωτικά σας ενώ και η δημιουργικότητά σας θα είναι ιδιαίτερα έντονη κάτι που θα επηρεάσει θετικά και τα επαγγελματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι οικογενειακές σας σχέσεις βελτιώνονται ενώ ορισμένοι από εσάς θα ασχοληθείτε με την ανανέωση της κατοικίας σας ή θα βρείτε λύσεις σε θέματα με την ακίνητη περιουσία σας. Οικονομική εύνοια έχετε όσοι εργάζεστε στο σπίτι. Αισθηματικά, το ερωτικό σας παρελθόν θα επιστρέψει δριμύτερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα είστε σαφώς πιο επικοινωνιακοί ενώ θα λάβετε και κάποια θετικά νέα σχετικά με μια υπόθεσή σας, που θα σας ευχαριστήσουν ιδιαίτερα. Καλές σχέσεις θα έχετε με συγγενείς, αδέρφια και γείτονες. Εύνοια έχετε σε θέματα σπουδών, μετακινήσεων και αγοραπωλησιών.

Πηγή: Myastro.gr