Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: ΔιδύμουςΠαρθένουςΤοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

θα λάβετε θετικές ειδήσεις σχετικά με ένα φιλόδοξο εγχείρημά σας ενώ θα νιώσετε ότι εισέρχεστε σε μια νέα φάση της ζωής σας. Η αισθηματική σας ζωή αναμένεται εξίσου ενδιαφέρουσα ενώ ορισμένοι θα κάνετε και ένα ταξίδι με το ταίρι της καρδιάς σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κέρδη αναμένονται, στη δική σας περίπτωση, είτε από την αγοραπωλησία, είτε από την οικονομική εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας σας. Επιπλέον, θα προχωρήσετε σε αλλαγές, ακόμα και με την έννοια της ανακαίνισης, του σπιτιού ή του γραφείου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η γρήγορη σκέψη και ο σωστά στοχευμένος λόγος σας θα σταθούν σημαντικοί αρωγοί σε ό,τι αφορά την πραγματοποίηση κάποιων επαγγελματικών σας στόχων. Επίσης, θα μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και ενδεχομένως την «παρτίδα» σε οικονομικές συμφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα χρειαστεί να ανακαλέσετε στη μνήμη σας γεγονότα του παρελθόντος έτσι ώστε να μπορέσετε να χαράξετε μια ορθότερη πορεία σε ό,τι αφορά τις επιδιώξεις σας. Να σκέφτεστε με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα και να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ

Θα εκτιμηθούν, από τους ανωτέρους σας, τόσο το θάρρος και η αποφασιστικότητα όσο και η ικανότητά σας να παίρνετε γρήγορες και σωστές αποφάσεις σε καθεστώς πίεσης. Δίπλα σας θα σταθούν άνθρωποι που σας εκτιμούν και σας σέβονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεστε εν τω μέσω συζητήσεων και συμφωνιών σχετικών, τόσο με την εξέλιξη της καριέρας σας, όσο και με τη βελτίωση της δημόσιας εικόνας σας. Ένας νέος και ενδιαφέρον κύκλος είναι προ το πυλών. Ορισμένοι θα κάνετε κάποιες μυστικές συμφωνίες.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε βάλει πλώρη για καινούργιες θάλασσες ενώ θα έχετε και όλη την καλή διάθεση να βάλετε σε πορεία υλοποίησης τα όνειρα και τους στόχους σας δυναμικά και με αποφασιστικότητα. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά νομικές υποθέσεις, σπουδές καθώς και μετακινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας απασχολήσουν επαγγελματικές συζητήσεις και οικονομικές συμφωνίες ικανές να τροποποιήσουν θετικά το εισόδημά σας και να βελτιώσουν τη δημόσια εικόνα σας. Ορισμένοι θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε και κάποιες παρελθούσες εκκρεμότητες σε τράπεζες ή δημόσιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθετε ότι βρίσκεστε στην αρχή ενός καινούργιου κύκλου της ζωής σας και ατενίζετε το μέλλον με αισιοδοξία. Δίπλα σας θα βρεθούν φίλοι και άτομα που συμμερίζονται τις ιδέες σας. Εύνοια έχετε σε ότι αφορά το εξωτερικό καθώς και σε ανώτερες σπουδές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα γίνετε περισσότερο αποφασιστικοί και μαχητικοί σε ό,τι αφορά κάποια πλάνα σας σχετικά με την εξέλιξη της επαγγελματικής σας πραγματικότητας. Θετικά νέα θα έχετε αναφορικά με μια οικονομική σας υπόθεση η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα μπορέσετε να βάλετε τις βάσεις πάνω στις οποίες μπορείτε, αν θέλετε, να χτίσετε μια καινούργια πραγματικότητα βασισμένη σε φιλόδοξα σχέδιά σας. Νέες σχέσεις και συνεργασίες θα αναβαθμίσουν την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα βρείτε πρακτικούς τρόπους για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και ρεαλιστικές λύσεις σε προβλήματα που είχαν ταλανίσει, τόσο εσάς, όσο και τους οικείους σας. Ορισμένους θα σας απασχολήσουν θέματα ακίνητης περιουσίας.

Πηγή: Myastro.gr