Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα

Στις 3 Οκτωβρίου 2023 ο Ερμής από τις από τις 27° 54’ της Παρθένου θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η πολύ δυνατή, ιδιαίτερα σε πνευματικό επίπεδο, αυτή όψη και η ενέργειά της θα μας βοηθήσει να ξεδιαλύνουμε τις όποιες ομιχλώδεις καταστάσεις βιώνουμε. Θα μπορέσουμε να τακτοποιήσουμε μέσα στο μυαλό μας με τον καλύτερο για εμάς τρόπο τις προσλαμβάνουσες πληροφορίες και να διεισδύσουμε στο βάθος των όποιων δεδομένων έχουμε στη διάθεσή μας. Το αποτέλεσμα θα είναι, όχι μόνο να καταλάβουμε το “γιατί” των γεγονότων, αλλά και το “πως” θα γυρίσουμε τη ροή τους σύμφωνα με τη δική μας θέληση και συμφέρον.

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: ΚριούςΔιδύμουςΚαρκίνουςΠαρθένουςΖυγούςΤοξότεςΑιγόκερους και Ιχθύες γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε κρυμμένα μυστικά και παρασκήνιο στον εργασιακό σας χώρο και, με τον τρόπο αυτό, να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Επίσης, ασχοληθείτε με θέματα ευεξίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η γοητεία και ο προσωπικός σας μαγνητισμός θα σας χαρίσουν κατακτήσεις και όμορφες ερωτικές στιγμές. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά νομικές υποθέσεις, συμβόλαια και υπογραφές. Ορισμένοι θα κάνετε και ένα ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μη διστάσετε να μιλήσετε με τους οικείους σας για τα οικονομικά κακώς κείμενα του παρελθόντος που συνεχίζουν ακόμα να σας ταλαιπωρούν και από κοινού να βρείτε λύσεις. Ερωτικά, μια επανασύνδεση θα σας ανανεώσει ψυχή τε και σώματι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διαίσθησή σας, σε συνδυασμό με την ικανότητα να συντονίζεστε με την ψυχική και συναισθηματική κατάσταση των άλλων, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε πόντους, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Η βελτιωμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση βερσιόν του εαυτού σας θα είναι ο λόγος της επιτυχίας σας σε επαγγελματικό, και όχι μόνο, επίπεδο. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο λειτουργική και θα αναζητήσετε στιγμές ευεξίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα χέρια σας θα έρθουν οι πληροφορίες εκείνες που θα σας βοηθήσουν να αναβαθμίσετε σε πολλούς τομείς τη ζωή σας. Αισθηματικά, θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή θα εκδηλώσετε τα βαθιά σας συναισθήματα στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Θα μπορέσετε να βάλετε σε μια τάξη τις οικονομικές υποθέσεις σας καθώς και να βρείτε λύσεις σε θέματα που είχαν ταλανίσει εσάς και τους οικείους σας. Μην αφήσετε προβλήματα του παρελθόντος να επηρεάσουν την ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα ανανεώσετε τον κύκλο των φίλων σας με νέες γνωριμίες που θα κάνετε μέσα σε κοινωνικά περιβάλλοντα ενώ ορισμένοι από εσάς θα αναθεωρήσετε φιλίες με ανθρώπους που σας κάνουν να νιώθετε ότι πρέπει να “μετράτε” τα λόγια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για αρκετούς από εσάς ανοίγεται ένας νέος κύκλος, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο, που θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά πάνω σας. Κάποιοι άλλοι θα προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα μπείτε σε μια διαδικασία εσωτερικής ανανέωσης. Θα σας απασχολήσουν οι κοινωνικές επαφές, η ανάπτυξη των δημιουργικών σας ταλέντων αλλά και η θέλησή σας να φτιάξετε μια ζωή περισσότερο συμβατή με τις βαθιές ανάγκες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα μπείτε σε μια διαδικασία ξεκαθαρίσματος των οικονομικών σας, ακόμα και με την έννοια κληρονομικών υποθέσεων ή ακίνητης περιουσίας. Αισθηματικά, θα βιώσετε στιγμές πάθους και ερωτικής έντασης με το ταίρι της καρδιάς σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με ευκολία τις σκέψεις, τις ανάγκες και τα θέλω σας με τους όποιους άλλους της ζωής σας ενώ θα υπάρξουν και αποκαλύψεις που θα σας βοηθήσουν πολλαπλά. Θα έρθετε πιο κοντά με άτομα με κοινωνική ισχύ.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2023 ο Ερμής από τις 22° 40 της Παρθένου θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Με την όψη αυτή θα βρούμε έξυπνες λύσεις στα όποια προβλήματα έχουμε να αντιμετωπίσουμε, όσο δύσκολα και αν φαντάζουν στα μάτια μας, ακόμα και με την έννοια μιας φαεινής ιδέας που θα μας έρθει ουρανοκατέβατη.

Η γενικότερα αισιόδοξη διάθεσή μας θα ενισχυθεί ιδιαίτερα από ελπιδοφόρα μηνύματα, ευχάριστες συναντήσεις και θετικά νέα. Κάποιες αναπάντεχες ειδήσεις θα μας αιφνιδιάσουν άκρως θετικά και θα ανανεώσουν μέσα μας τον ενθουσιασμό και την ελπίδα για κάτι καλύτερο, αν όχι στο παρόν, στο άμεσο μέλλον.

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: ΤαύρουςΔιδύμουςΛέοντεςΠαρθένουςΣκορπιούςΤοξότεςΥδροχόους και Ιχθύες γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα βρείτε έξυπνες λύσεις σε θέματα επαγγελματικά τα οποία θα επηρεάσουν θετικά και τα οικονομικά σας. Αισθηματικά, θα κάνετε μια άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε ευχάριστα νέα, είτε από άτομα της οικογενείας σας, είτε αναφορικά με την εξέλιξη ενός θέματος σχετικού με σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια προβλήματα σχετικά με θέματα νομικά ή οικονομικά από το παρελθόν θα βρουν λύση, κάτι που θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και ψυχολογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

θα γίνετε περισσότερο διεκδικητικοί με την όψη αυτή ενώ, ταυτόχρονα, θα βάλετε και νέους στόχους. Η κοινωνική σας ζωή θα βελτιωθεί και θα περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους.

ΛΕΩΝ

Θα βιώσετε επαγγελματικές αλλαγές που θα δώσουν νέα πνοή στην καριέρα σας. Προσωπικά, θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα κάποιες ειδήσεις που θα λάβετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα αναστατωθεί ευχάριστα η καθημερινότητά σας μέσα από θετικά γεγονότα που σχετίζονται με σπουδές ή με κάποιο ταξίδι. Θα σας απασχολήσει μια ερωτική επανασύνδεση.

ΖΥΓΟΣ

Σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις μέσα από συλλόγους, ομάδες ή γενικά κοινωνικά περιβάλλοντα. Επίσης, θα τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες έξυπνες ιδέες ή κινήσεις που θα κάνετε θα αναβαθμίσουν την επαγγελματική σας θέση ενώ, αν επιθυμείτε μια αλλαγή καριέρας, θα έχετε ευκαιρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για πολλούς από εσάς ανοίγονται νέοι και ελπιδοφόροι για το μέλλον δρόμοι. Κάποιοι άλλοι θα κάνετε ένα ταξίδι ενώ εύνοια έχετε και σε ό,τι αφορά σπουδές, υπογραφές και συμβόλαια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετοί από εσάς θα λάβετε ένα χρηματικό πόσο που αναμένατε καιρό τώρα, ενώ άλλοι θα έχετε μια θετική οικονομική εξέλιξη. Αισθηματικά, θα ζήσετε στιγμές πάθους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εξυπνάδα και η επικοινωνιακές σας ικανότητες θα σας βοηθήσουν, τόσο στο να κάνετε σωστές επιλογές, όσο και να καταφέρετε να προωθήσετε το έργο και τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα βρείτε τους σωστούς συνεργάτες για να κάνετε πραγματικότητα ένα σχέδιό σας. Επίσης, θα σας απασχολήσουν θέματα εμφάνισης και ευεξίας. Ένα ταξίδι είναι πιθανό.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα έρθετε ερωτικά πιο κοντά με το ταίρι σας και θα απολαύσετε μαζί του όμορφες στιγμές. Οι αδέσμευτοι θα ανακηρυχθείτε πρωταγωνιστές του φλέρτ και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποια θέματα σχετικά με ένα, ίσως και οικογενειακό, ακίνητο όπως επίσης και με κάποιες οικογενειακές σας υποθέσεις. Οι σχέσεις με τους οικείους σας θα αποκατασταθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέσα από κάποια έξυπνα επικοινωνιακά τρικ θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να περάσετε τις απόψεις σας σε ένα επαγγελματικό σας θέμα. Εύνοια έχετε σε θέματα σχετικά με σπουδές και μετακινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή είναι βοηθητική για εσάς, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο καθώς θα έχετε ευκαιρίες, όχι μόνο για σταθερότητα αλλά και για άνοδο. Θα νιώσετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας.

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή θα σας φέρει μια εσάνς αφθονίας και ευδαιμονίας. Θα είστε άκρως επικοινωνιακοί και κοινωνικοί και η δημοτικότητά σας θα σας βοηθήσει ποικίλα. Μια ερωτική εξομολόγηση θα σας απογειώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σας ικανοποιήσουν ψυχικά και συναισθηματικά. Μια ερωτική επανασύνδεση θα απασχολήσει ορισμένους και άλλους μια μυστική οικονομική συμφωνία.

ΖΥΓΟΣ

Θα κάνετε κάποιες νέες γνωριμίες μέσα σε φιλικά περιβάλλοντα και θα βρεθείτε ξανά με φίλους που είχατε να δείτε καιρό. Οι φίλοι σας θα λειτουργήσουν σχεδόν ψυχοθεραπευτικά πάνω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δημόσια εικόνα σας θα βελτιωθεί μέσα από την αναβάθμισή σας στην επαγγελματική ιεραρχία ή μέσα από κάτι που θα δώσει ώθηση στην καριέρα σας. Όσοι ψάχνετε εργασία, θα βρείτε κάτι καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βάλετε στόχους και να προωθήσετε δημιουργικά σχέδιά σας. Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε νομικές ή γραφειοκρατικές εκκρεμότητές σας. Εύνοια έχετε σε θέματα ταξιδιών και σπουδών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητές σας με τράπεζες ή δημόσιο ενώ ορισμένοι από εσάς θα προχωρήσετε σε μια νέα και επικερδή οικονομική συνεργασία. Αισθηματά, θα βιώσετε στιγμές έντονου πάθους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ερωτική σας σχέση αναζωπυρώνεται, κάτι που θα σας ανανεώσει ψυχικά και συναισθηματικά. Ο ρομαντισμός και οι ερωτικές εξομολογήσεις θα σας ανεβάσουν στον 7ο ουρανό. Επαγγελματικά, θα κάνετε μια σημαντική συμφωνία.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε επαγγελματικές υποθέσεις σας και να κάνετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας πιο αρμονικές. Κάποιοι από εσάς θα ασχοληθείτε με την επιστροφή μιας επαγγελματικής πρότασης.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε θέματα αυταξίας και αυτοεκτίμησης καθώς θα υπάρξουν προβλήματα σχετικά με μια προσωπική σχέση σας τα οποία θα σας βάλουν σε σκέψεις για το πως θα κινηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν εντάσεις και καυγάδες με άτομα από το οικείο περιβάλλον σας τα οποία θα προσπαθήσουν να σας επιβληθούν. Ορισμένοι θα έχετε κάποια προβλήματα σχετικά με ένα ακίνητο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νευρικότητα και η αψιθυμία σας θα σας βάλουν σε μπελάδες και για αυτό θα πρέπει να μετράτε τα λόγια σας. Προβλήματα από το παρελθόν θα σας κουράσουν. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έρθετε αντιμέτωποι με συνειδητοποιήσεις σχετικά με το ποιοι είναι πραγματικά φίλοι σας και ποιοι σας έχουν πλησιάσει με σκοπό να ωφελήσουν τα δικά τους συμφέροντα, ειδικά αν στη μέση υπάρχουν και οικονομικά θέματα.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε απότομες αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον σας καθώς και πάρα πολλή δουλειά που θα κλέψει ένα μεγάλο κομμάτι από τον προσωπικό σας χρόνο. Αμφότερες οι καταστάσεις θα σας κουράσουν και θα σας προκαλέσουν ένταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας προκαλέσει ένα συναισθηματικό αναβρασμό και θα βγάλει στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες που γεγονότα του παρελθόντος σας είχαν προκαλέσει. Πείτε όχι στο παρασκήνιο.

ΖΥΓΟΣ

Θα χρειαστεί να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι σε ό,τι αφορά στενές φιλικές καθώς και γενικά κοινωνικές σχέσεις. Θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην αφήσετε κάποια γεγονότα να σας ρίξουν ψυχολογικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια επαγγελματική σχέση σας θα σας προκαλέσει πονοκέφαλο καθώς θα χρειαστεί να πάρετε άμεσα σημαντικές αποφάσεις. Ορισμένοι θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο επαγγελματικά αλλά οι δρόμοι μοιάζουν κλειστοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην ασχοληθείτε με κουτσομπολιά, ειδικά στον εργασιακό σας χώρο. Προβλήματα θα αντιμετωπίσετε αναφορικά με ένα ταξίδι, μια σημαντική αλλαγή, υπογραφές, σπουδές ή με ένα νομικό θέμα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εντάσεις θα βιώσετε στην αισθηματική σας ζωή και θα χρειαστεί να “βάλετε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του”. Προσοχή, ωστόσο, γιατί αν ξεφύγουν τα πράγματα θα υπάρξουν ρήξεις. Προσοχή και στα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ορισμένοι θα αντιμετωπίσετε εντάσεις στη συντροφική σας ζωή ενώ άλλοι με κάποιες υπογραφές σχετικές με ένα ακίνητο. Ρίξτε τους τόνους αν δεν θέλετε να φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Φροντίστε να ξεκουράζεστε γιατί η υπερκόπωση καραδοκεί. Επίσης, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε, ειδικά στη δουλειά σας, και να μην αφήνετε περιθώρια για παρεξηγήσεις.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε ότι έχετε στερέψει από ιδέες και ότι βρίσκεστε σε ένα τέλμα. Ταυτόχρονα, έχετε και υπερβολικές προσδοκίες σε σχέση με ένα θέμα που σας απασχολεί, είτε επαγγελματικά, είτε αισθηματικά. Να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν κάποιες κόντρες με μέλη της οικογένειάς σας ικανές να ταράξουν την εσωτερική ισορροπία σας και να σας παρασύρουν σε φασαρίες που μόνο καλό δεν μπορούν να σας κάνουν. Ενδέχεται κάποιο οικείο σας πρόσωπο να σας χρειαστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα από το παρελθόν σχετικά με συμβόλαια και υπογραφές θα σας πιέσουν και θα σας αγχώσουν. Συγκρατήστε τα νεύρα σας γιατί μπορεί να ξεστομίσετε σκληρά λόγια που θα πληγώσουν ανεπανόρθωτα τους άλλους. Να προσέχετε την υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εύκολα μπορεί να παρασυρθείτε σε έξοδα τα οποία θα κάνετε προκειμένου να εντυπωσιάσετε άτομα από το κοινωνικό ή φιλικό σας περιβάλλον. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά επαγγελματικές συζητήσεις και οικονομικές συμφωνίες καθώς το πιο πιθανό σενάριο είναι να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.

ΛΕΩΝ

Έχετε εστιάσει στα επαγγελματικά και στην εξέλιξη της καριέρας σας. Ωστόσο, μοιάζει σαν να έχουν παγώσει τα σχέδιά σας και αυτό σας προκαλεί ανασφάλεια. Κάντε λίγη υπομονή και συμβουλευτείτε ανθρώπους μεγαλύτερους ή πιο έμπειρους από εσάς προκειμένου να καταλάβατε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε και πως να κινηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να νιώθετε έτοιμοι να κάνετε πράγματα και να προχωρήσετε τη ζωή σας πολυεπίπεδα, όμως δεν θα πρέπει να βασιστείτε σε λόγια και υποσχέσεις. Τουναντίον, θα πρέπει σαν moto να έχετε το “κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι” και να προχωρήσετε στο κάθε εγχείρημά σας αργά και σταθερά.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τους στόχους και τα μελλοντικά πλάνα σας. Ωστόσο, κάποιες καθυστερήσεις ή προβλήματα από εξωτερικούς παράγοντες θα σας προκαλέσουν σύγχυση. Προσοχή στα έξοδά σας γιατί θα λειτουργείτε παρορμητικά και θα παρασυρθείτε σε βιαστικές αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεδομένου ότι, ενώ θα έχετε πολλά να κάνετε, δεν θα έχετε υπομονή. Θα υπάρξουν εντάσεις ή ίσως ακόμα και καυγάδες, τόσο στη δουλειά, όσο και στο σπίτι σας. Πάνω στον ενθουσιασμό σας μπορεί να υποσχεθείτε πράγματα που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και αυτό θα κάνει κακό στη γενική εικόνα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις, είτε σε υπογραφές και συμβόλαια και λοιπές νομικές υποθέσεις σας, είτε σε κάποια επαγγελματικά ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Ορισμένοι από εσάς θα αντιμετωπίσετε κάποιους συνεργάτες που βρίσκονται σε κόντρα μαζί σας. Πείτε όχι στα κουτσομπολιά και στη διάδοση ειδήσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενώ διανύετε μια δημιουργική και παραγωγική περίοδο της ζωής σας, νιώθετε ότι κάτι αδιόρατο δεν πηγαίνει ακριβώς καλά. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις αλλά και επιπλέον έξοδα, ειδικά σε όσους από εσάς έχετε παιδιά. Στον έρωτα, στην προσπάθειά σας να κερδίσετε τις εντυπώσεις, ίσως κάνετε λάθος κινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συντροφική σας ζωή και οι οικογενειακές σχέσεις σας είναι δύο τομείς που θα χρειαστούν την αμέριστη προσοχή σας. Ακόμα και αν η βαθύτερη επιθυμία σας είναι να επικεντρωθείτε στα προσωπικά σας θέλω και τις δικές σας ανάγκες, μην κάνετε με τις πράξεις σας τους δικούς σας ανθρώπους να πιστέψουν ότι δεν νοιάζεστε για αυτούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον επαγγελματικό σας χώρο καθώς και στις σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες σας. Κάποιοι θα σας μεταφέρουν ειδήσεις και ίσως προσπαθήσουν να σας εμπλέξουν με κουτσομπολιά τα οποία μόνο κακό στη δημόσια εικόνα σας μπορούν κάνουν.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό

Στις 7 Ιουλίου 2023 ο Ερμής από τις 21° 58’ του Καρκίνου θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Με την όψη αυτή, η σκέψη μας θα είναι γρήγορη και θα βρίσκουμε με ευκολία έξυπνες και πρωτότυπες λύσεις στα όποια προβλήματά μας. Δεν θα επιτρέπουμε σε παλιές πεποιθήσεις και σε περιοριστικά πιστεύω να μπουν εμπόδιο στην πραγμάτωση όλων αυτών των επιτευγμάτων μας που, ως ώρας, βρίσκονται σε φάση σχεδιασμού.

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: ΚριούςΚαρκίνουςΖυγούς και Αιγόκερους καθώς και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις αναφορικά με την ακίνητη περιουσία σας ή κάποιο ακίνητο που σας απασχολεί. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε ανοδική πορεία ενώ, ορισμένοι, θα βοηθήσετε και κάποιο μέλος της οικογένειάς σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες ευχάριστες συναντήσεις και εποικοδομητικές συζητήσεις θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας και θα προκαλέσουν ευνοϊκές εξελίξεις στα θέματα που σας απασχολούν. Κάποιοι θα κάνετε ένα ταξίδι ενώ άλλοι θα ασχοληθείτε με την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού ή μεταφορικού μέσου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τόσο η οικονομική σας πραγματικότητα, όσο και η αισθηματική σας ζωή θα σας κάνουν να νιώσετε ικανοποίηση. Θα νιώσετε ότι αξίζετε τα καλύτερα και θα τα διεκδικήσετε. Ορισμένοι θα λάβετε κάποια χρήματα που περιμένατε καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε τη στήριξη ανθρώπων από το άμεσο φιλικό περιβάλλον σας που, με τον τρόπο τους, θα σας κάνουν να νιώσετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας και θα σας βοηθήσουν να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία. Κάποιες ευχάριστες ειδήσεις θα σας ικανοποιήσουν.

ΛΕΩΝ

Ένας έρωτας, ο οποίος κατά περιπτώσεις μπορεί να κινηθεί κάπως παρασκηνιακά, θα σας ανανεώσει ψυχή τε και σώματι και θα σας «ντύσει» με νέα και ενδιαφέρονται χρώματα. Επαγγελματικά, θα έχετε κάποια έκτακτα έσοδα που θα σας βοηθήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ατενίζετε το μέλλον με αισιοδοξία και θέτετε στόχους με σκοπό να τους πετύχετε μέσα στο συντομότερο δυνατό διάστημα. Ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε αναφορικά με συλλόγους ή ομάδες με τις οποίες εμπλέκεστε αλλά και εκπλήξεις από φίλους.

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, όχι μόνο βαίνουν καλώς, αλλά εξελίσσονται με καλούς ρυθμούς. Οικονομικά, έχετε μπει σε μια κατάσταση τακτοποίησης οφειλών ή άλλων θεμάτων. Κατά τα λοιπά, θα νιώσετε ότι ξεγλιστράτε από μια δύσκολη κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα εστιάσετε στο μέλλον και σε ό,τι εσείς θέλετε να πετύχετε, όχι μόνο στο επαγγελματικό, αλλά και στο ευρύτερα κοινωνικό πεδίο. Αισθηματικά, θα έχετε θετικές εξελίξεις ή θα κάνετε μια νέα γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μετά από μία περίοδο έντασης, η καθημερινότητά σας μοιάζει πιο αρμονική ενώ η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι καθησυχαστική. Κάποια νέα που θα λάβετε θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά οικονομικά, κληρονομιές, ασφάλειες και διατροφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αισθηματική σας ζωή θα είναι αρκούντως ενδιαφέρουσα. Οι δεσμευμένοι θα γίνετε πιο δημιουργικοί και θα έχετε μια ενδιαφέρουσα ερωτική διάθεση που θα μεταφέρετε και στο ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε εξελίξεις και ορισμένοι θα βιώσετε ένα κεραυνοβόλο έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βιώσετε σημαντικές αλλαγές που θα αφορούν την επαγγελματική σας ζωή, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε και την καθημερινότητά σας. Ορισμένοι θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας, ίσως και με την έννοια μιας αισθητικής επέμβασης.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα λάβετε κάποια ευχάριστα μηνύματα αναφορικά με την αισθηματική σας ζωή ενώ θα εστιάσετε σε ο,τιδήποτε υπάρχει στη ζωή σας που μπορεί να σας κάνει να νιώσετε δημιουργικοί. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά ταξίδια και μετακινήσεις.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: ΚριούςΚαρκίνουςΖυγούς και Αιγόκερους καθώς και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: ΔιδύμουςΠαρθένουςΤοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Εστιάστε σε ό,τι θετικό υπάρχει στη ζωή σας και μην τριβελίζετε το μυαλό σας και ταλαιπωρείτε την ψυχή σας με τα αρνητικά του χθες. Λύσεις θα βρείτε και σε ένα οικογενειακό θέμα σας. Επαγγελματικά θα χρειαστεί να κάνετε μια κρυφή συμφωνία.

ΤΑΥΡΟΣ

Βάλτε ρεαλιστικούς στόχους και κυνηγήστε τους. Τα πιο σημαντικά βέλη στη φαρέτρα σας θα είναι η κοινωνικοποίηση και η σωστή επικοινωνία. Θα υπάρξουν άτομα από το στενό φιλικό ή ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον που θα σας βοηθήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα κάνετε κάποιες σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις που θα καταλήξουν σε ακόμα πιο ενδιαφέρουσες οικονομικές συμφωνίες που θα αναβαθμίσουν την τωρινή οικονομική πραγματικότητά σας. Η δημόσια εικόνα σας βελτιώνεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι στόχοι σας παραμένουν υψηλοί όμως, προκειμένου να τους πετύχετε, θα πρέπει, όχι μόνο να τους κάνετε εικόνα μέσα στο μυαλό σας, αλλά και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά ταξίδια και σπουδές.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρχει μεγαλύτερη επαγγελματική κινητικότητα άρα και έσοδα, ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Αισθηματικά, η αυξημένη λίμπιντο, εκτός του ότι θα σας κάνει περισσότερο γοητευτικούς θα σας προσφέρει και μια έντονη ερωτικά ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ποιότητα της συντροφικής σας ζωής θα βελτιωθεί μέσα από την αλληλοκατανόηση και τον αλληλοσεβασμό. Οι ουσιαστικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για νέες σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Άτομα μεγαλύτερα από εσάς ή ανώτερα στην επαγγελματική ιεραρχία θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά καθώς και εσείς με την σειρά σας έχετε αποδείξει την αξία σας. Η υγεία σας βελτιώνεται και μαζί με αυτή και η διάθεση για ηρεμία του νου και της ψυχής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ατενίζετε το μέλλον με αισιοδοξία βασιζόμενοι, όχι στην καλή σας τύχη, αλλά στις ίδιες τις δυνάμεις σας και στη δουλειά που έχετε κάνει για να φτάσετε στο επαγγελματικό επίπεδο που είστε τώρα. Θετικές εξελίξεις, όμως, θα έχετε και στον αισθηματικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την όψη αυτή θα μπορέσετε να βάλετε σε μια σειρά χρέη και εκκρεμότητες σχετικές με δημόσιο, ασφάλειες ή διατροφές. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά αγοραπωλησίες ακινήτων ή την οικονομική εκμετάλλευσή τους. Αισθηματικά, θα σας απασχολήσει μια επανασύνδεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σας απασχολήσουν οι διαπροσωπικές σχέσεις σας και για τον λόγο αυτό θα προχωρήσετε σε σημαντικές κουβέντες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε ουσιαστικές λύσεις σε ζητήματα, τόσο προσωπικά, όσο και σχετικά με την επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα δείτε βελτίωση της οικονομικής σας πραγματικότητας εξαιτίας της δικής σας σωστής οργάνωσης και πειθαρχίας στους επαγγελματικούς στόχους σας. Θα σας απασχολήσει η βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σας. Κάποιες ερωτικές επιθυμίες σας θα πραγματοποιηθούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Βασιστείτε στα δημιουργικά ταλέντα σας για δώσετε μορφή σε κάποια φιλόδοξα επαγγελματικά σχέδιά σας που θα βελτιώσουν και την καθημερινότητά σας. Αισθηματικά, θα πλησιάσετε το ταίρι σας και θα ανανεώσετε τον έρωτά σας.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: ΔιδύμουςΠαρθένουςΤοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή μπορεί, άνετα, να σας παρασύρει και να δώσετε υποσχέσεις τις οποίες δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα καταφέρετε να τηρήσετε. Μείνετε μακριά από κουτσομπολιά και άτομα με «βεβαρημένο παρελθόν», επαγγελματικά ή προσωπικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην προχωρήσετε σε οικονομικές συμφωνίες αν πρώτα δεν τσεκάρετε όλα τα ενδεχόμενα έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσετε τα ποσοστά κινδύνου. Θα χρειαστεί να βάλετε στη θέση τους άτομα με τα οποία συνεργάζεστε ή κινείστε στους ίδιους χώρους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέσα στη φούρια σας να ολοκληρώσετε κάποια εργασία έτσι ώστε να προχωρήσετε στην επόμενη, μπορεί να παραλείψετε πράγματα και να κάνετε λάθη που θα χαλάσουν την επαγγελματική σας εικόνα. Να είστε επιφυλακτικοί σε μεγάλα λόγια συνεργατών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς μπορεί να βιάζεστε για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα καθώς είναι πιθανόν να βλέπετε τα πράγματα σύμφωνα με το πώς θα θέλατε εσείς να είναι και όχι όπως πραγματικά είναι.

ΛΕΩΝ

Θα αναγκαστείτε να συνειδητοποιήσετε ότι κάποια άτομα που είτε ανήκουν στο φιλικό κύκλο σας, είτε κινούνται στους ίδιους χώρος με εσάς, δεν είναι αγαθών προθέσεων και ότι προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν είναι η σωστή ώρα για να προχωρήσετε σε επαγγελματικές συμφωνίες και συζητήσεις σχετικές με τα οικονομικά σας γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως σας τα παρουσιάζουν και θα έρθετε αντιμέτωποι με σοβαρές επιπτώσεις στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Όσο ενθουσιασμένοι και αν είστε και έτοιμοι να κάνετε σημαντικά βήματα αναφορικά με το επαγγελματικό ή προσωπικό σας μέλλον, θα πρέπει να συγκρατηθείτε και να βάλετε κατά νου και τι δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίσετε έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έρθετε αντιμέτωποι με μπερδέματα και δύσκολες συνειδητοποιήσεις σε σχέση με την αισθηματική σας ζωή καθώς οι ως ώρας αποφάσεις σας δεν μοιάζουν και οι καλύτερες. Προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση και σε συνεργασίες μπερδεμένες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προσωπικές σας σχέσεις καθώς και οι συνεργασίες σας θα κλονιστούν με την όψη αυτή. Θα πρέπει να επιλέξετε τη διαφάνεια με όποιο κόστος καθώς η εναλλακτική μόνο προβλήματα μπορεί να προκαλέσει. Οι σχέσεις με τους οικείους σας θα είναι τεταμένες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα χρειαστεί να είστε σε εγρήγορση με την όψη αυτή και να να μην εμπιστεύεστε με ευκολία τους άλλους, ειδικά σε ό,τι αφορά το εργασιακό σας περιβάλλον. Θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις που θα σας στρεσάρουν. Δώστε βάση στις λεπτομέρειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσο και αν το έχετε ανάγκη, καλό είναι, ειδικά στην αισθηματική σας ζωή, να μην πιστεύετε τα όμορφα λόγια και τις μεγάλες υποσχέσεις γιατί τώρα μπορεί να χαϊδεύουν τα αυτιά σας, αργότερα όμως θα σας φέρουν αντιμέτωπους με αλήθειες που θα σας στεναχωρήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις και εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και σε μέλη της οικογένειάς σας που θα σας στρεσάρουν και θα σας αποσυντονίσουν. Σε περίπτωση ερωτικής επανασύνδεσης, καλό θα ήταν να είστε λίγο παραπάνω προσεκτικοί.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο

Στις 15 Ιουνίου 2023 ο Ερμής από τις 07° 12’ των Διδύμων θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες. Με την όψη αυτή, θα γίνουμε πολύ αυστηροί κριτές, όχι μόνο των άλλων, αλλά και του ίδιου του εαυτού μας.

Ειδικά σε ό,τι αφορά εμάς, άνετα μπορεί να οδηγηθούμε σε καταθλιπτικές σκέψεις που θα μας οδηγήσουν στη μελαγχολία. Αυτές οι σκέψεις μπορεί να αφορούν αποφάσεις που πήραμε και οι οποίες, τελικά, δεν μας οδήγησαν στο σωστό μονοπάτι ή αποφάσεις που δεν πήραμε όταν έπρεπε με αποτέλεσμα να ακολουθήσουμε δρόμους που χάραξαν άλλοι για εμάς.

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: ΔιδύμουςΠαρθένουςΤοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν γεγονότα που θα ανακαλέσουν στη μνήμη σας δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος και θα σας προκαλέσουν μελαγχολία και θλίψη. Πείτε όχι στο παρασκήνιο γιατί στο τέλος εκτεθειμένοι θα είστε εσείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρειαστεί να επανεξετάσετε κάποιους στόχους και σχέδιά σας καθώς κάτι δεν έχετε υπολογίσει σωστά. Δύσκολη θα είναι και η επικοινωνία με τους φίλους σας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς θα υπάρξουν παρεξηγήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είστε αρκετά φορτισμένοι καθώς, μέσα στην προσπάθειά σας να ολοκληρώσετε αρκετά πράγματα ταυτόχρονα, θα βγείτε εκτός χρόνου και θα αγχωθείτε. Επίσης, η γενικότερη επικριτική στάση σας θα σας φέρει αντιμέτωπους με συναδέλφους και οικογένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έρθετε αντιμέτωποι με λάθος χειρισμούς του παρελθόντος ενώ θα υπάρξουν καθυστερήσεις, αναβολές και γενικά αναποδιές στα σχέδιά σας που θα σας στρεσάρουν αρκετά. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις ανάμεσα στον άμεσα φιλικό ή στον ευρύτερα κοινωνικό σας κύκλο που, αν και θα σας σοκάρουν, θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πολλά. Τακτοποιήστε τις οικονομικές εκκρεμότητές σας με τράπεζες ή δημόσιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μη μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι και, φυσικά, ούτε το ανάποδο, καθώς στο τέλος θα βρεθείτε με δύο μέτωπα ανοιχτά. Σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες σας, θα χρειαστεί να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι.

ΖΥΓΟΣ

Η άκρως πιεστική καθημερινότητά σας αλλά και κάποιες καθυστερήσεις αναφορικά με επαγγελματικά σας σχέδια θα σας φέρουν στα όριά σας και θα σας κάνουν νευρικούς και οξύθυμους. Να είστε προσεκτικοί σε ό,τι υπογράφετε καθώς και στις μετακινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επανέρχονται προβλήματα που σας είχαν και στο παρελθόν απασχολήσει αναφορικά με την ερωτική σας σχέση και τα οποία δεν είχατε ξεκαθαρίσει σωστά. Διαχειριστείτε τα, λοιπόν, και βάλτε μια και καλή τα όρια που έπρεπε ήδη να είχατε βάλει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλείστε να διαχειριστείτε, τόσο θέματα ακίνητης περιουσίας ή πράγματα σχετικά με την οικογένειά σας και την κατοικία σας, όσο και την κυκλοθυμικότητά σας. Αποφύγετε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Προσοχή στο ερωτικό παρελθόν που επιστρέφει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξουν εντάσεις με συγγενείς, αδέρφια ή ακόμα και με γείτονες που θα σας ενοχλήσουν ιδιαίτερα καθώς θα χρειαστεί «να βάλετε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του». Μην ασχοληθείτε με κουτσομπολιά και να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα, δεν θα πρέπει να είστε παρορμητικοί διότι θα παρασυρθείτε σε λάθη που αργότερα θα σας στοιχίσουν. Τουναντίον, θα πρέπει να δείξετε ωριμότητα και σύνεση. Πείτε όχι στη ροπή που θα έχετε στη σπατάλη.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα είστε λίγο παραπάνω επικριτικοί με τους οικείους σας και γενικά τους αγαπημένους σας, πράγμα που θα σας οδηγήσει σε λεκτικές αντιπαραθέσεις μαζί τους. Επίσης, θα αντιμετωπίσετε κάποιες αναποδιές σχετικές με λάθη του παρελθόντος.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούς και Υδροχόους, καθώς και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: ΔιδύμουςΠαρθένουςΤοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Εξαιτίας γεγονότων που θα συμβούν, ίσως ακόμα και σχετικών με τακτοποίηση παρελθουσών οικονομικών εκκρεμοτήτων, θα νιώσετε ότι φεύγει ένα βάρος από πάνω σας. Οργανώστε τα οικονομικά σας. Κάποιοι από εσάς θα χρειαστεί να κάνετε μία μυστική επαγγελματική συνάντηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα νιώσετε ότι έχετε πνευματική διαύγεια και ότι πλέον μπορείτε να βάλετε ρεαλιστικούς βραχυπρόθεσμους στόχους έτσι ώστε να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα. Θα έχετε τη στήριξη φίλων και γνωστών ενώ νέες γνωριμίες θα είναι άκρως βοηθητικές για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις αναφορικά με ένα επαγγελματικό πλάνο σας ενώ θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε και κάποιες εκκρεμότητες. Η σιγουριά που θα νιώσετε καθώς και η ευφράδεια λόγου και ο μεστός τρόπος επικοινωνίας θα σας βοηθήσουν. Διορθώστε λάθη του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βάλτε κάτω όνειρα, στόχους και σχέδια που έχετε και δείτε, με ρεαλιστική ματιά, τι είναι εφικτό και τι όχι έτσι ώστε να μη χάνετε τον χρόνο σας. Κρατήστε κοντά σας μόνο ό,τι είναι χτισμένο σε γερές βάσεις. Ευνοείστε ιδιαίτερα σε θέματα σπουδών αλλά και μετακινήσεων.

ΛΕΩΝ

Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας οφειλές και διευθετήστε ό,τι έχετε σε εκκρεμότητα έτσι ώστε να ανακουφιστείτε. Οι συνθήκες είναι άκρως κατάλληλες για να προχωρήσετε σε ένα νέο επαγγελματικό πλάνο το οποίο είναι αποτέλεσμα μιας πρωτότυπης και ενδιαφέρουσας ιδέας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα φέρει εξελίξεις θετικές σε ζητήματα που βρίσκονταν σε αναμονή και αφορούσαν, είτε νομικές, είτε γραφειοκρατικές υποθέσεις σας. Εύνοια έχετε αναφορικά με νέες συνεργασίες, μάθηση και ταξίδια. Θα βρείτε πρακτικές λύσεις που θα βελτιώσουν τη ποιότητα της σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά, είτε με κάποια επαγγελματικά σας σχέδια, είτε με μία, αισθηματικής φύσης, σχέση σας. Αν υπάρχει ένα θέμα υγείας, θα βρείτε τη λύση του εύκολα και γρήγορα. Ορισμένοι από εσάς θα θελήσετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα βρείτε λύσεις σε θέματα που σας είχαν ταλανίσει ψυχολογικά και θα βάλετε σε μια τάξη κάποια ζητήματα σχετικά με τα προσωπικά σας. Θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας και, ξεπερνώντας τις όποιες ανασφάλειές σας, αναλάβετε δράση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσει η βελτίωση της καθημερινότητάς σας και η αρμονική διαβίωση υμών και των οικείων σας. Ορισμένοι θα ξεκινήσετε γυμναστική ή θα βελτιώσετε τη διατροφή σας και, ως εκ τούτου, την υγεία σας. Θα βρεθείτε ξανά με άτομα που είχατε χαθεί και θα ξαναζεστάνετε τη μεταξύ σας ατμόσφαιρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας βάλει σε μια επικοινωνιακή εγρήγορση. Θα έχετε επαφές, μηνύματα, προτάσεις και συζητήσεις καθώς και θετικές εξελίξεις, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε καθαρά αισθηματικό επίπεδο. Καλά νέα θα έχετε και από τα παιδιά, τα αδέρφια ή τους συγγενείς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν και, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα βελτιωθούν κάτι που θα σας επιτρέψει να φροντίσετε με τον καλύτερο τρόπο την οικογένειά σας. Θετικές εξελίξεις θα έχετε σχετικά με ένα οικογενειακό σας θέμα ενώ θα χρειαστεί να αξιολογήσετε σωστά και μια επαγγελματική πρόταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην κλείνεστε στο καβούκι σας αλλά, αντ’ αυτού, κοινωνικοποιηθείτε και αντικαταστήστε ό,τι σαθρό υπάρχει στη ζωή σας με νέο και πολλά υποσχόμενο. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά υπογραφές, συμφωνίες, μάθηση και μετακινήσεις. Ορισμένους θα σας απασχολήσει η αγοραπωλησία μεταφορικού μέσου.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο

Στις 5 Απριλίου 2023 ο Ερμής από τις 03° 09’ του Ταύρου θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να βάλουμε το μυαλό μας σε μια τάξη και να καταφέρουμε να διώξουμε από πάνω του τα σύννεφα στρεσογόνων σκέψεων που μπλόκαραν την κρίση μας, κάτι που θα μας επιτρέψει να πάρουμε τις πιο σωστές, για εμάς, αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Θα τακτοποιήσετε παρελθούσες εκκρεμότητες, είτε καθαρά οικονομικής φύσης, είτε σε σχέση με άτομα από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Τα οικονομικά σας μπορούν να βελτιωθούν και κάποιες συνεργασίες σας να μπουν σε σταθερές βάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έρθετε πιο κοντά με κάποιους φίλους σας και, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας μαζί τους. Επιπλέον, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε σταθερές σχέσεις με άτομα από το κοινωνικό σας περιβάλλον τα οποία θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν ποικιλότροπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σταθεροποίηση ή και, κατά περιπτώσεις, βελτίωση των οικονομικών σας θα σας κάνει να νιώσετε σιγουριά. Μια παρελθούσα επαγγελματική συνεργασία επιστέφει στη ζωή ορισμένων από εσάς, ίσως και με κάπως διαφορετική ατζέντα ή οικονομικές απολαβές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετούς από εσάς θα σας απασχολήσουν θέματα σπουδών, μάθησης, επαγγελματικών σεμιναρίων ή πιστοποιήσεων. Θετικά νέα και εξελίξεις θα έχετε αν συνεργάζεστε καθ’ οιονδήποτε τρόπο με το εξωτερικό. Ορισμένοι από εσάς θα προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία.

ΛΕΩΝ

Μια νέα επαγγελματική συνεργασία, ή η αναβάθμισή σας στην ήδη υπάρχουσα, θα λειτουργήσει άκρως θετικά για τη βελτίωση της οικονομικής σας πραγματικότητας. Αν έχετε υποχρεώσεις σε τρίτους, θα μπορέσετε να τις ρυθμίσετε. Επίσης, θετικές εξελίξεις θα έχετε και στην ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εύνοια δέχεστε με την όψη αυτή σε ό,τι αφορά νομικές υποθέσεις, μετακινήσεις, ταξίδια, σπουδές, και επαφές με το εξωτερικό. Ορισμένοι από εσάς θα θελήσετε να προχωρήσετε τη σχέση σας στο επόμενο επίσημο στάδιο με την έννοια συγκατοίκησης, γάμου ή π.χ. συμφώνου συμβίωσης.

ΖΥΓΟΣ

Θα μπορέσετε μέσα από μια σωστότερη διαχείριση να ισορροπήσετε το οικονομικό ισοζύγιό σας. Παράλληλα, θα καλυτερεύσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις και θα βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Επιπλέον, θα ξεκινήσετε μια καλύτερη διατροφή ή θα θελήσετε να αναβαθμίσετε την εμφάνισή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα αποκαταστήσετε τη σχέση σας με άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον με την όψη αυτή. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, θα κάνετε κάποιες ουσιαστικές κινήσεις και θα βάλετε κάποια όρια με σκοπό, είτε να επαναφέρετε τη σταθερότητα, είτε να θέσετε πιο ουσιαστικές βάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα σας ευνοήσει σε ό,τι αφορά το συντονισμό και την οργάνωση εκκρεμοτήτων που έχετε. Ένα μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο μέσα στην οικογένειά σας ή ανώτερης από εσάς θέσης στην επαγγελματική ιεραρχία θα είναι πολύ βοηθητικό για τις πρακτικές επιδιώξεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή προσφέρεται για να προωθήσετε ιδέες και σχέδιά σας στους ανωτέρους σας στην επαγγελματική ιεραρχία. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, θα επικοινωνήσετε την ανάγκη σας για ασφάλεια και σταθερότητα με το ταίρι σας. Εύνοια δέχεστε σε ό,τι αφορά ταξίδια και μετακινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα σχετικά με μια επαγγελματική συμφωνία που, με τη σειρά της, θα αναβαθμίσει και την οικονομική σας πραγματικότητα. Επίσης, θα έρθετε πιο κοντά με τους οικείους σας και θα βρείτε έξυπνες λύσεις σε θέματα που σας είχαν απασχολήσει όλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα σας απασχολήσει η πορεία μιας σχέσης σας, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης και το πώς αυτή μπορεί να σας προσφέρει ικανοποίηση και ασφάλεια. Ορισμένοι θα αποφασίσετε να προχωρήσετε στην αγοραπωλησία μεταφορικού μέσου. Γενικά, για τα ζητήματα που σας απασχολούν, θα βρείτε λύσεις που θα σας ανακουφίσουν.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα

Στις 18 Μαρτίου 2023 ο Ερμής, που βρίσκεται στους Ιχθύες, θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στις 29° 54’ του Αιγόκερω. Με την όψη αυτή, ο τρόπος που επικοινωνούμε θα γίνει πιο παθιασμένος και η ανάγκη να αλληλεπιδράσουμε με τους άλλους πιο έντονη. Θα ασχοληθούμε με θέματα που φοβόμασταν να «ακουμπήσουμε» πριν και θα νιώθουμε ότι έχουμε τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις ανεξάρτητα από το ψυχολογικό, ίσως, κόστος.

ΚΡΙΟΣ

Με την όψη αυτή, είτε θα αποκαλύψετε κάποιο παρασκήνιο στο εργασιακό σας περιβάλλον, είτε θα προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία που θα γίνει, όμως, κάτω από το τραπέζι. Ορισμένοι θα μπορέστε να κάνετε πραγματικότητα μια βαθιά σας επιθυμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βρείτε τους κατάλληλους συμμάχους για να μπορέσετε να υλοποιήσετε κάποια δημιουργικά σχέδιά σας τα οποία θα διαφοροποιήσουν θετικά το μέλλον σας. Εύνοια δέχεστε σε ό,τι αφορά υπογραφές συμβολαίων και νομικές υποθέσεις ενώ ορισμένοι θα κάνετε και ένα ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις αναφορικά, είτε με μια επαγγελματική σας επιδίωξη ή κάτι καινούργιο με το οποίο φλερτάρετε καιρό τώρα, είτε με μια πρόταση που επιστρέφει στο προσκήνιο με νέα ατζέντα. Αισθηματικά, θα βιώσετε στιγμές ερωτικών εξομολογήσεων και πάθους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή και αυτό σας το θέλημα θα λειτουργήσει σα μαγνήτης φέρνοντάς στο εδώ και τώρα σας τα κατάλληλα άτομα ή καταστάσεις. Ορισμένοι θα κάνετε με το ταίρι σας ένα ταξίδι.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις σε σχέση με ένα οικονομικό σας θέμα ενώ η οξυδέρκεια και η έξυπνες ιδέες σας θα σας βοηθήσουν να χτίσετε κάτι καλύτερο επαγγελματικά. Αισθηματικά, θα βιώσετε στιγμές σαγήνης και πάθους ενώ το αντικείμενο του πόθου σας δεν θα αντισταθεί στην μαγνητική σας αύρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκμεταλλευτείτε τις ανεπτυγμένες επικοινωνιακές δεξιότητές σας για να προωθήσετε την δουλειά σας και γενικά τα δημιουργικά σας ταλέντα. Φυσικά, μέσα από την επικοινωνιακή οδό, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις σχετικές με τα επαγγελματικά σας ενώ και εσείς θα βελτιώσετε, τόσο τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας, όσο και τη γενικότερη εικόνα σας. Ορισμένοι θα κάνετε κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή σας ενώ θα θελήσετε να βελτιώσετε και την φυσική σας κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρησιμοποιήστε τη δύναμη της σκέψης και του λόγου σας για να μπορέσετε να κάνετε ένα επαγγελματικό, και όχι μόνο, όνειρό σας πραγματικότητα. Αισθηματικά, θα υπάρξουν ερωτικές εξομολογήσεις ή γεγονότα που θα κάνουν πραγματικότητα κάποια βαθιά σας επιθυμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας, με την έννοια της οικονομικής εκμετάλλευσης ή αγοραπωλησίας ενός ακινήτου. Σε κάθε περίπτωση, τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν. Ορισμένοι θα αντιμετωπίσετε την επιστροφή ενός ανθρώπου από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε τα θέλω και τις ανάγκες σας στους άλλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η εξυπνάδα και η κοινωνικότητά σας θα γίνουν το εισιτήριο για κάτι καλύτερο, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να πατήσετε πιο γερά στα πόδια σας και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, θα ζήσετε στιγμές έντονου πάθους. Επαγγελματικά, θα ανακαλύψετε τον πραγματικό ρόλο που έχει παίξει ένα άτομο.

ΙΧΘΥΕΣ

Εκμεταλλευτείτε τη θετική αυτή όψη για να έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που έχουν παίξει, ή πρόκειται να παίξουν, σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για να καταλάβετε το πώς και το γιατί συγκεκριμένων γεγονότων και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Ο εκφραστικός σας λόγος θα σας βοηθήσει πολλαπλά.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό

Στις 11 Μαρτίου 2023 ο Ερμής από τις 15° 53’ των Ιχθύων θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα λειτουργήσει θετικά, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Κάποιες ξαφνικές και, συνάμα, συναρπαστικές ειδήσεις σε σχέση με κάποιο πλάνο που έχουμε στα σκαριά, εκτός από ευχαρίστηση, θα μας βάλουν και σε μια διαδικασία γλυκιάς προσμονής του αποτελέσματος.

ΚΡΙΟΣ

Χρησιμοποιήστε το παρελθόν σας και ό,τι αυτό σας έχει διδάξει, σαν καύσιμο του «οχήματος» που θα σας ταξιδέψει στο μέλλον σας. Θα έχετε κάποιες έξυπνες ιδέες τις οποίες θα πρέπει να βάλετε σε μια σειρά έτσι ώστε να βελτιώσετε την οικονομική σας πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Να θυμάστε ότι «πέτρα που κυλά ποτέ δεν χορταριάζει». Μη φοβηθείτε λοιπόν να αλλάξετε πορεία ή να επανατοποθετήσετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας στην ήδη υπάρχουσα. Οι φίλοι σας ή άτομα από τους χώρους που κινείστε θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικά για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η γρήγορη σκέψη και δράση σας θα σας βοηθήσει να κάνετε έξυπνες μανούβρες και έτσι, όχι μόνο να ξεγλιστρήσετε εύκολα και γρήγορα από δύσκολες καταστάσεις, αλλά και να βρείτε έξυπνες λύσεις σε επαγγελματικά, κυρίως, θέματα που σας είχαν ταλανίσει αρκετά στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προωθήστε τον εαυτό σας και τη δουλειά σας μέσα από το διαδίκτυο ή βρείτε άτομα με τα οποία να μοιράζεστε τις ίδιες ιδέες. Αν είχατε σε εκκρεμότητα κάποια ζητήματα γραφειοκρατικής ή νομικής φύσεως, αυτά θα μπορέσουν να «ξεκολλήσουν». Ίσως προκύψει και ένα ταξίδι.

ΛΕΩΝ

Έχετε εργαστεί αρκετά και ορισμένοι από εσάς κάνατε και μια βουτιά σε άγνωστα νερά με οδηγούς σας την επιμονή και την υπομονή. Μια νέα επαγγελματική συνεργασία, λοιπόν, έρχεται να σας επιβραβεύσει και να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη δημόσια εικόνα και τα εισοδήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αλλαγές και ευχάριστα πρωτότυπες καταστάσεις καλείστε να διαχειριστείτε. Αυτές, είτε θα αφορούν σε ένα καινούργιο επαγγελματικό δρόμο ή στην αναβάθμισή σας στο ήδη υπάρχον καθεστώς, είτε σε ένα νέο και λαμπερό ερωτικό μονοπάτι που ανοίγεται μπροστά σας.

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητά σας θα βελτιωθεί, όπως εξάλλου και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας χάρη σε κάποιες έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες σας. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε κάποιες αποτελεσματικές κινήσεις οι οποίες θα βελτιώσουν την τρέχουσα οικονομική σας πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο δημιουργικός οίστρος στον οποίο βρίσκεστε αυτές τις μέρες θα σας επιτρέψει, τόσο να αναπτύξετε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια, όσο και να μπορέσετε να βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες για να τα κάνετε πραγματικότητα. Ορισμένοι θα κάνετε μια νέα αισθηματική γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βρείτε λύσεις σε κάποια θέματα που έχουν παρουσιαστεί και αφορούν, είτε στην κατοικία σας, είτε στους οικείους σας, ακόμα και με την έννοια μιας οικονομικής υποχρέωσης ή εκτάκτων εξόδων. Ορισμένους, θα σας απασχολήσει και η βελτίωση της εμφάνισής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια σας και τα παιδιά σας θα είναι πηγή χαράς και ευδαιμονίας, κυρίως εξαιτίας κάποιων ευχάριστων νέων ή γεγονότων. Τα οικονομικά σας και οι σχέσεις σας, γενικότερα, βελτιώνονται. Εύνοια θα έχετε σε θέματα υπογραφών, σπουδών και μετακινήσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα έσοδά σας θα βελτιωθούν αρκετά, ιδιαίτερα, μάλιστα, αν εργάζεστε από το σπίτι, κάτι που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το επίπεδο της καθημερινότητας της δικής σας και των οικείων σας. Ορισμένους θα σας απασχολήσει ένα ακίνητο, ακόμα και με την έννοια της αγοραπωλησίας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το κεφάλι σας θα είναι γεμάτο πρωτότυπες ιδέες που θα θέλετε να κάνετε πραγματικότητα. Επαγγελματικά, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας ενώ καλό θα ήταν να προωθήσετε τη δουλειά σας μέσα από το διαδίκτυο. Αισθηματικά, είτε θα κάνετε μια ξαφνική αισθηματική γνωριμία, είτε θα αποφασίσετε, ξαφνικά, να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι σε ό,τι αφορά κάποιες φιλικές ή κοινωνικές σας σχέσεις. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα βοηθήσετε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή μαζί του θα προχωρήσετε στην πραγματοποίηση ενός μεγαλεπήβολου σχεδίου.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες και να δράσετε δυναμικά σε ό,τι αφορά κάποια επαγγελματική ή κοινωνική σας πραγματικότητα. Εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και βελτιώστε ακόμα περισσότερο τη δημόσια εικόνα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα προσπαθήσετε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας κάνοντάς τους πιο βατούς στα τρέχοντα δεδομένα. Ορισμένοι από εσάς θα μπορέσετε να διευθετήσετε κάποιες υποθέσεις σας, είτε οικονομικής, είτε νομικής φύσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έρθετε αντιμέτωποι με θέματα και ανθρώπους που έχουν σχέση με το παρελθόν σας. Ο λόγος είναι γιατί πλέον πρέπει να τα διαχειριστείτε με λογική και σύνεση και, φυσικά, θα πρέπει να βρείτε τις σχετικές λύσεις που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το περιττό.

ΛΕΩΝ

Θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας μέσα από τη σωστή επικοινωνιακή οδό και θα λύσετε τις όποιες μεταξύ σας διαφορές. Το ίδιο μοτίβο θα πρέπει να ακολουθήσετε και σε ό,τι αφορά, τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις φιλικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα είστε περισσότερο αποτελεσματικοί σε ό,τι κάνετε καθώς κύριο μέλημά σας θα είναι η σωστή οργάνωση ενώ, ταυτόχρονα, θα έχετε και την απαραίτητη αυτοπειθαρχία. Θα σας κάνει καλό μια ήπια γυμναστική αλλά και η βελτίωση της διατροφής σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε με την πρέπουσα σοβαρότητα τα συναισθηματικά παιδιαρίσματα του/της συντρόφου σας ή, γενικά, των όποιων άλλων της ζωής σας. Αντισταθείτε στις χειριστικές συμπεριφορές τους και βάλτε τα όρια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τα όποια προβλήματα είχαν ταλανίσει εσάς ή ακόμα και μέλη της οικογένειάς σας, πλέον βρίσκετε ουσιαστικές λύσεις που θα σας επιτρέψουν να κοιτάξετε το μέλλον με αισιοδοξία. θα σας δοθούν ευκαιρίες για να μπορέσετε να βάλετε τη ζωή σας σε μια τάξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέσα από τη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων θα μπορέσετε, τόσο να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τις ανάγκες σας, όσο και εσείς να αντιληφθείτε, σωστά, τα θέλω των άλλων. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά σπουδές αλλά και υπογραφές συμβολαίων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πρέπει να δείξετε σύνεση στον τρόπο που ξοδεύετε τα χρήματά σας έτσι ώστε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας και αντιμετωπίσετε δυσκολίες στο άμεσο μέλλον. Θα μπορέσετε να βάλετε την προσωπική σας ζωή σε σωστές βάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα μπορέσετε να βγάλετε προς τα έξω μια πιο προσγειωμένη και σταθερή στις απόψεις της περσόνα, πρόθυμη να συνεργαστεί και να δει τα πράγματα με μία άλλη πιο ώριμη ματιά. Αυτό θα σας κάνει περισσότερο φερέγγυους και αξιόπιστους στους άλλους με θετικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα αποφασίσετε να έρθετε σε ένα εσωτερικό διάλογο με τον ίδιο σας τον εαυτό και να τακτοποιήσετε μέσα σας όλα όσα πρέπει να μπουν σε μια τάξη. Κύριο μέλημά σας θα πρέπει να είναι η διατήρηση της εσωτερικής σας ισορροπίας και αρμονίας.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή, ΔιδύμουςΠαρθένουςΤοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις αλλά και την εύνοια ατόμων από το άμεσα φιλικό η ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον. Αρκετοί θα έχετε μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Εύνοια δέχεστε σε ό,τι αφορά συλλόγους και ομάδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η υπομονή που έχετε δείξει σε αντίξοες συνθήκες καθώς και η σκληρή δουλειά σας θα ανταμειφθούν. Θα έχετε την εύνοια ανώτερων στην ιεραρχία ή μεγαλύτερων σε ηλικία που σας εκτιμούν και επιθυμούν να σας μεταφέρουν τη γνώση τους. Μια συμφωνία θα σας χαροποιήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχει έρθει η ώρα για να πάρετε το μέλλον στα χέρια σας έτσι ώστε να δείτε τα όνειρα σας να μπαίνουν σε πορεία υλοποίησης. Εύνοια δέχεστε αν ασχολείστε με νομικές υποθέσεις ή με το εμπόριο ή έχετε σχέσεις με το εξωτερικό. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες συζητήσεις σχετικά με μια οικονομική σας συνεργασία που, ωστόσο, είτε θα γίνει κάτω από το τραπέζι, είτε θα πρέπει να μείνει προς το παρόν κρυφή. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά οικονομικές τακτοποιήσεις. Η ερωτική σας ζωή θα ανανεωθεί.

ΛΕΩΝ

Εύνοια δέχονται οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας με την όψη αυτή, ενώ ορισμένοι από εσάς θα ξεκινήσετε μια συνεργασία με άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον η οποία θα έχει πολλές προοπτικές επαγγελματικής, και ως εκ τούτου, οικονομικής εξέλιξης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να έχετε αυξημένες επαγγελματικές, και όχι μόνο, υποχρεώσεις. Ωστόσο, όχι μόνο θα καταφέρετε να τις «φέρετε βόλτα», αλλά και να ξεχωρίσετε. Σε αυτό θα βοηθήσουν, φυσικά, τόσο η εξυπνάδα σας, όσο και η διάθεσή σας να πάρετε ρίσκα και πρωτοβουλίες.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, φτάνει να τα πιστέψετε επενδύοντας πάνω τους, κυρίως σε χρόνο και ενέργεια. Εύνοια δέχεστε σε θέματα σπουδών αλλά και σε ό,τι αφορά νομικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις καθώς και ταξίδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις σε οικονομικά, ή ακόμα και κληρονομικά, θέματα που σχετίζονται με κάποια μέλη της οικογένειάς σας. Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει, είτε μια αγοραπωλησία ενός οικογενειακού ακινήτου, είτε η οικονομική του εκμετάλλευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευχάριστες μετακινήσεις, καθώς και ελπιδοφόρες ειδήσεις, είναι τα δώρα της όψης αυτής για εσάς. Επίσης, εύνοια δέχεστε σε θέματα που αφορούν σπουδές ενώ οι επαγγελματικές σας συμφωνίες θα έχουν επιτυχία. Ένα ταξίδι που θα κάνετε με το ταίρι σας θα σας ανανεώσει αμφότερους.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ

Θα ανανεώσετε την εμφάνιση ή και τη γκαρνταρόμπα σας τραβώντας τα βλέμματα και κερδίζοντας εντυπώσεις. Ορισμένοι από εσάς θα ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής ασχολούμενοι με την ευεξία σας. Ευκαιρίες και επιτυχίες θα έχετε στα επαγγελματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν επαγγελματικές ευκαιρίες τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε καθώς θα σας οδηγήσουν σε επιτυχίες και σε βελτίωση των οικονομικών σας. Αισθηματικά, θα βιώσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και ίσως κάνετε μαζί και ένα ταξίδι.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέματα σχετικά, είτε με τα επαγγελματικά σας, είτε με τα προσωπικά σας, που σας είχαν στρεσάρει αρκετά, θα βρουν λύση ή τουλάχιστον θα δείτε «φως στο τούνελ». Ορισμένοι θα ολοκληρώσετε κάποια συμφωνία σχετικά με την πώληση ή την οικονομική εκμετάλλευση ακινήτου.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις σε σχέση με μια συνεργασία σας ή γενικά με κάποιο νέο εγχείρημά σας. Κάποια άτομα από το άμεσα φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον θα είναι άκρως βοηθητικά στα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βάλετε σε λειτουργία τη λογική σας που θα λειτουργήσει σαν μηχανισμός άμυνας εναντίον των εσωτερικών εντάσεων που σας δημιούργησαν γεγονότα του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα βρεθείτε με κόσμο και θα κάνετε συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την αισιοδοξία σας σε σχέση με κάποια μελλοντικά σας σχέδια. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά ταξίδια και συμφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα λειτουργήσει σαν δικλείδα ασφαλείας σε ό,τι αφορά κάποια επαγγελματικά σας σχέδια καθώς γεγονότα που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις σωστές συμμαχίες.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από φιλικά σας πρόσωπα σε σχέση με κάποιο επαγγελματικό σας σχέδιο. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας ίσως και στο εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποιες παρελθούσες οικονομικές οφειλές σας με την όψη αυτή. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας ομαλοποιούνται βελτιώνοντας έτσι και το εργασιακό κλίμα.

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσουν κυρίως οι προσωπικές σας σχέσεις καθώς θα προσπαθήσετε να βρείτε «κοινό έδαφος» με το ταίρι της καρδιάς σας. Σε άλλες περιπτώσεις, θα φροντίσετε να κρατήσετε δύο πλευρές της ζωής σας με τον σωστό τρόπο διαχωρισμένες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα τακτοποιηθούν, ή τουλάχιστον θα μπουν σε μια σειρά, κάποια οικογενειακά σας ζητήματα, ίσως ακόμα και σε σχέση με την ακίνητη περιουσία σας. Σε κάθε περίπτωση, η καθημερινότητά σας θα βελτιωθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ορισμένοι από εσάς θα τολμήσετε να εκφράσετε τον έρωτά σας στο αντικείμενο του πόθου σας, ενώ κάποιοι άλλοι θα επικοινωνήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες σας στο ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σπίτι και τα μέλη της οικογένειάς σας θα απορροφήσουν, θετικά πάντα, το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας. Θα θελήσετε να περάσετε χρόνο μαζί τους και να μοιραστείτε όμορφες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι με την όψη αυτή θα έχετε να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα κληθείτε να μεταφέρετε τις γνώσεις σας στους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Γεγονότα που θα συμβούν κάτω από όψη αυτή θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ξεπεράσετε στρεσογόνες καταστάσεις του παρελθόντος και να πατήσετε πιο γερά στα πόδια σας.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: ΚριούςΚαρκίνουςΖυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

ΚΡΙΟΣ

Μπορείτε να προωθήσετε κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες σας στους ανώτερους από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχεία πετυχαίνοντας να τραβήξετε με ενδιαφέροντα τρόπο την προσοχή τους. Ορισμένοι θα ανακαλύψετε και θα αποκαλύψετε κάποιο παρασκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη αυτή θα σας ευνοήσει σε ό,τι αφορά επαγγελματικές συζητήσεις, υπογραφές συμβολαίων, νομικές υποθέσεις, σπουδές και ταξίδια. Κάποιοι από εσάς θα λάβετε πληροφορίες που θα ξεδιαλύνουν το τοπίο και θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε το πώς και το γιατί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη βοήθεια δικών σας ανθρώπων θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποιες παρελθούσες οικονομικές εκκρεμότητές σας ή να βρείτε άκρη σε κάποια νομική σας υπόθεση. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, θα απολαύσετε παθιασμένες ερωτικές στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα γίνουν κάποιες αποκαλύψεις σε ό,τι αφορά ορισμένες προσωπικές σας σχέσεις ή συνεργασίες που θα σας αναγκάσουν να χαράξετε μια νέα πορεία. Κάποιοι από εσάς θα προχωρήσετε σε νέες συμμαχίες, πιο συμφέρουσες. Αισθηματικά, μην αφήσετε τη ζήλια να σας ταράξει.

ΛΕΩΝ

Η καθημερινότητά σας μπορεί να μην είναι ήρεμη θα είναι όμως ενδιαφέρουσα. Θα υπάρξουν γεγονότα που μπορεί να ανατρέψουν κάποιες καταστάσεις, θα βγάλουν όμως στην επιφάνεια ευκαιρίες τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να αποφύγετε το σκόπελο που λέγεται εμμονές, ειδικά σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή καθώς το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να κουράσετε το ταίρι σας με τη ζήλια σας. Αφοσιωθείτε στο μεταξύ σας πάθος και την ερωτική ένταση.

ΖΥΓΟΣ

Θα βρείτε έξυπνες λύσεις σε προβλήματα που έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά, τόσο εσάς, όσο και την οικογένειά σας. Ορισμένοι από εσάς θα έρθετε ξανά σε επαφή με κάποιο άτομο που είχε παίξει σημαντικό ρόλο στο παρελθόν στην ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έρθουν στα αυτιά σας ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε μια τάξη, είτε την επαγγελματική, είτε την προσωπική σας ζωή. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην ασχοληθείτε με κουτσομπολιά γιατί στο τέλος θα εκτεθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε κάποιους από εσάς θα γίνει μια επαγγελματική πρόταση η οποία, αν και μοιάζει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, θα χρειαστεί ένα ενδελεχές τσεκάρισμα από εσάς. Ορισμένοι άλλοι θα κάνετε κάποιες επιτυχημένες κινήσεις βελτίωσης των οικονομικών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάλτε σε λειτουργία, τόσο την οξυδέρκειά σας, όσο και τη διαίσθησή σας και, ταυτόχρονα, εφαρμόστε στη ζωή σας κανόνες που θα σας βοηθήσουν να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι. Ωστόσο, πείτε όχι σε χειριστικές συμπεριφορές που η όψη αυτή θα σας «βγάλει».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αφήσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες να σας τραβήξουν σε πεδία δυσάρεστα. Τουναντίον, ανανεωθείτε εσωτερικά και, γιατί όχι, εξωτερικά και αναζητήστε ανοιχτές θάλασσες ικανές να ικανοποιήσουν τη δίψα σας για περιπέτειες και ενδιαφέρουσες εμπειρίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα μάθετε κάποια πράγματα για κάποια άτομα με τα οποία θεωρούσατε ότι μοιραζόσασταν τις ίδιες ιδέες ή είχατε κοινούς στόχους που, αν και θα σας απογοητεύσουν, θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πολλά και για τον ίδιο σας τον εαυτό. Εμπιστευτείτε τους νέους κύκλους που ανοίγονται στη ζωή σας.

Πηγή: Myastro.gr

Newsletter

Θέλεις να μη χάνεις τα καλύτερα. Σε θέλουμε στην παρέα μας. Τσέκαρε το Νewsletter μας και κάθε Παρασκευή θα έχεις στο email σου τα θέματα από το govastileto.gr που επιλέγουμε για εσένα.

    Πατώντας "ΕΓΓΡΑΦΗ" αποδέχεσαι τους Όρους χρήσης και Πολιτικής Απορρήτου.