Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα

Στις 18 Μαρτίου 2023 ο Ερμής, που βρίσκεται στους Ιχθύες, θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στις 29° 54’ του Αιγόκερω. Με την όψη αυτή, ο τρόπος που επικοινωνούμε θα γίνει πιο παθιασμένος και η ανάγκη να αλληλεπιδράσουμε με τους άλλους πιο έντονη. Θα ασχοληθούμε με θέματα που φοβόμασταν να «ακουμπήσουμε» πριν και θα νιώθουμε ότι έχουμε τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις ανεξάρτητα από το ψυχολογικό, ίσως, κόστος.

ΚΡΙΟΣ

Με την όψη αυτή, είτε θα αποκαλύψετε κάποιο παρασκήνιο στο εργασιακό σας περιβάλλον, είτε θα προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία που θα γίνει, όμως, κάτω από το τραπέζι. Ορισμένοι θα μπορέστε να κάνετε πραγματικότητα μια βαθιά σας επιθυμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βρείτε τους κατάλληλους συμμάχους για να μπορέσετε να υλοποιήσετε κάποια δημιουργικά σχέδιά σας τα οποία θα διαφοροποιήσουν θετικά το μέλλον σας. Εύνοια δέχεστε σε ό,τι αφορά υπογραφές συμβολαίων και νομικές υποθέσεις ενώ ορισμένοι θα κάνετε και ένα ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις αναφορικά, είτε με μια επαγγελματική σας επιδίωξη ή κάτι καινούργιο με το οποίο φλερτάρετε καιρό τώρα, είτε με μια πρόταση που επιστρέφει στο προσκήνιο με νέα ατζέντα. Αισθηματικά, θα βιώσετε στιγμές ερωτικών εξομολογήσεων και πάθους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή και αυτό σας το θέλημα θα λειτουργήσει σα μαγνήτης φέρνοντάς στο εδώ και τώρα σας τα κατάλληλα άτομα ή καταστάσεις. Ορισμένοι θα κάνετε με το ταίρι σας ένα ταξίδι.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις σε σχέση με ένα οικονομικό σας θέμα ενώ η οξυδέρκεια και η έξυπνες ιδέες σας θα σας βοηθήσουν να χτίσετε κάτι καλύτερο επαγγελματικά. Αισθηματικά, θα βιώσετε στιγμές σαγήνης και πάθους ενώ το αντικείμενο του πόθου σας δεν θα αντισταθεί στην μαγνητική σας αύρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκμεταλλευτείτε τις ανεπτυγμένες επικοινωνιακές δεξιότητές σας για να προωθήσετε την δουλειά σας και γενικά τα δημιουργικά σας ταλέντα. Φυσικά, μέσα από την επικοινωνιακή οδό, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις σχετικές με τα επαγγελματικά σας ενώ και εσείς θα βελτιώσετε, τόσο τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας, όσο και τη γενικότερη εικόνα σας. Ορισμένοι θα κάνετε κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή σας ενώ θα θελήσετε να βελτιώσετε και την φυσική σας κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρησιμοποιήστε τη δύναμη της σκέψης και του λόγου σας για να μπορέσετε να κάνετε ένα επαγγελματικό, και όχι μόνο, όνειρό σας πραγματικότητα. Αισθηματικά, θα υπάρξουν ερωτικές εξομολογήσεις ή γεγονότα που θα κάνουν πραγματικότητα κάποια βαθιά σας επιθυμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας, με την έννοια της οικονομικής εκμετάλλευσης ή αγοραπωλησίας ενός ακινήτου. Σε κάθε περίπτωση, τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν. Ορισμένοι θα αντιμετωπίσετε την επιστροφή ενός ανθρώπου από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε τα θέλω και τις ανάγκες σας στους άλλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η εξυπνάδα και η κοινωνικότητά σας θα γίνουν το εισιτήριο για κάτι καλύτερο, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να πατήσετε πιο γερά στα πόδια σας και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, θα ζήσετε στιγμές έντονου πάθους. Επαγγελματικά, θα ανακαλύψετε τον πραγματικό ρόλο που έχει παίξει ένα άτομο.

ΙΧΘΥΕΣ

Εκμεταλλευτείτε τη θετική αυτή όψη για να έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που έχουν παίξει, ή πρόκειται να παίξουν, σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για να καταλάβετε το πώς και το γιατί συγκεκριμένων γεγονότων και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Ο εκφραστικός σας λόγος θα σας βοηθήσει πολλαπλά.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό

Στις 11 Μαρτίου 2023 ο Ερμής από τις 15° 53’ των Ιχθύων θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα λειτουργήσει θετικά, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Κάποιες ξαφνικές και, συνάμα, συναρπαστικές ειδήσεις σε σχέση με κάποιο πλάνο που έχουμε στα σκαριά, εκτός από ευχαρίστηση, θα μας βάλουν και σε μια διαδικασία γλυκιάς προσμονής του αποτελέσματος.

ΚΡΙΟΣ

Χρησιμοποιήστε το παρελθόν σας και ό,τι αυτό σας έχει διδάξει, σαν καύσιμο του «οχήματος» που θα σας ταξιδέψει στο μέλλον σας. Θα έχετε κάποιες έξυπνες ιδέες τις οποίες θα πρέπει να βάλετε σε μια σειρά έτσι ώστε να βελτιώσετε την οικονομική σας πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Να θυμάστε ότι «πέτρα που κυλά ποτέ δεν χορταριάζει». Μη φοβηθείτε λοιπόν να αλλάξετε πορεία ή να επανατοποθετήσετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας στην ήδη υπάρχουσα. Οι φίλοι σας ή άτομα από τους χώρους που κινείστε θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικά για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η γρήγορη σκέψη και δράση σας θα σας βοηθήσει να κάνετε έξυπνες μανούβρες και έτσι, όχι μόνο να ξεγλιστρήσετε εύκολα και γρήγορα από δύσκολες καταστάσεις, αλλά και να βρείτε έξυπνες λύσεις σε επαγγελματικά, κυρίως, θέματα που σας είχαν ταλανίσει αρκετά στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προωθήστε τον εαυτό σας και τη δουλειά σας μέσα από το διαδίκτυο ή βρείτε άτομα με τα οποία να μοιράζεστε τις ίδιες ιδέες. Αν είχατε σε εκκρεμότητα κάποια ζητήματα γραφειοκρατικής ή νομικής φύσεως, αυτά θα μπορέσουν να «ξεκολλήσουν». Ίσως προκύψει και ένα ταξίδι.

ΛΕΩΝ

Έχετε εργαστεί αρκετά και ορισμένοι από εσάς κάνατε και μια βουτιά σε άγνωστα νερά με οδηγούς σας την επιμονή και την υπομονή. Μια νέα επαγγελματική συνεργασία, λοιπόν, έρχεται να σας επιβραβεύσει και να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη δημόσια εικόνα και τα εισοδήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αλλαγές και ευχάριστα πρωτότυπες καταστάσεις καλείστε να διαχειριστείτε. Αυτές, είτε θα αφορούν σε ένα καινούργιο επαγγελματικό δρόμο ή στην αναβάθμισή σας στο ήδη υπάρχον καθεστώς, είτε σε ένα νέο και λαμπερό ερωτικό μονοπάτι που ανοίγεται μπροστά σας.

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητά σας θα βελτιωθεί, όπως εξάλλου και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας χάρη σε κάποιες έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες σας. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε κάποιες αποτελεσματικές κινήσεις οι οποίες θα βελτιώσουν την τρέχουσα οικονομική σας πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο δημιουργικός οίστρος στον οποίο βρίσκεστε αυτές τις μέρες θα σας επιτρέψει, τόσο να αναπτύξετε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια, όσο και να μπορέσετε να βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες για να τα κάνετε πραγματικότητα. Ορισμένοι θα κάνετε μια νέα αισθηματική γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βρείτε λύσεις σε κάποια θέματα που έχουν παρουσιαστεί και αφορούν, είτε στην κατοικία σας, είτε στους οικείους σας, ακόμα και με την έννοια μιας οικονομικής υποχρέωσης ή εκτάκτων εξόδων. Ορισμένους, θα σας απασχολήσει και η βελτίωση της εμφάνισής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια σας και τα παιδιά σας θα είναι πηγή χαράς και ευδαιμονίας, κυρίως εξαιτίας κάποιων ευχάριστων νέων ή γεγονότων. Τα οικονομικά σας και οι σχέσεις σας, γενικότερα, βελτιώνονται. Εύνοια θα έχετε σε θέματα υπογραφών, σπουδών και μετακινήσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα έσοδά σας θα βελτιωθούν αρκετά, ιδιαίτερα, μάλιστα, αν εργάζεστε από το σπίτι, κάτι που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το επίπεδο της καθημερινότητας της δικής σας και των οικείων σας. Ορισμένους θα σας απασχολήσει ένα ακίνητο, ακόμα και με την έννοια της αγοραπωλησίας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το κεφάλι σας θα είναι γεμάτο πρωτότυπες ιδέες που θα θέλετε να κάνετε πραγματικότητα. Επαγγελματικά, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας ενώ καλό θα ήταν να προωθήσετε τη δουλειά σας μέσα από το διαδίκτυο. Αισθηματικά, είτε θα κάνετε μια ξαφνική αισθηματική γνωριμία, είτε θα αποφασίσετε, ξαφνικά, να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι σε ό,τι αφορά κάποιες φιλικές ή κοινωνικές σας σχέσεις. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα βοηθήσετε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή μαζί του θα προχωρήσετε στην πραγματοποίηση ενός μεγαλεπήβολου σχεδίου.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες και να δράσετε δυναμικά σε ό,τι αφορά κάποια επαγγελματική ή κοινωνική σας πραγματικότητα. Εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και βελτιώστε ακόμα περισσότερο τη δημόσια εικόνα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα προσπαθήσετε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας κάνοντάς τους πιο βατούς στα τρέχοντα δεδομένα. Ορισμένοι από εσάς θα μπορέσετε να διευθετήσετε κάποιες υποθέσεις σας, είτε οικονομικής, είτε νομικής φύσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έρθετε αντιμέτωποι με θέματα και ανθρώπους που έχουν σχέση με το παρελθόν σας. Ο λόγος είναι γιατί πλέον πρέπει να τα διαχειριστείτε με λογική και σύνεση και, φυσικά, θα πρέπει να βρείτε τις σχετικές λύσεις που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το περιττό.

ΛΕΩΝ

Θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας μέσα από τη σωστή επικοινωνιακή οδό και θα λύσετε τις όποιες μεταξύ σας διαφορές. Το ίδιο μοτίβο θα πρέπει να ακολουθήσετε και σε ό,τι αφορά, τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις φιλικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα είστε περισσότερο αποτελεσματικοί σε ό,τι κάνετε καθώς κύριο μέλημά σας θα είναι η σωστή οργάνωση ενώ, ταυτόχρονα, θα έχετε και την απαραίτητη αυτοπειθαρχία. Θα σας κάνει καλό μια ήπια γυμναστική αλλά και η βελτίωση της διατροφής σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε με την πρέπουσα σοβαρότητα τα συναισθηματικά παιδιαρίσματα του/της συντρόφου σας ή, γενικά, των όποιων άλλων της ζωής σας. Αντισταθείτε στις χειριστικές συμπεριφορές τους και βάλτε τα όρια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τα όποια προβλήματα είχαν ταλανίσει εσάς ή ακόμα και μέλη της οικογένειάς σας, πλέον βρίσκετε ουσιαστικές λύσεις που θα σας επιτρέψουν να κοιτάξετε το μέλλον με αισιοδοξία. θα σας δοθούν ευκαιρίες για να μπορέσετε να βάλετε τη ζωή σας σε μια τάξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέσα από τη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων θα μπορέσετε, τόσο να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τις ανάγκες σας, όσο και εσείς να αντιληφθείτε, σωστά, τα θέλω των άλλων. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά σπουδές αλλά και υπογραφές συμβολαίων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πρέπει να δείξετε σύνεση στον τρόπο που ξοδεύετε τα χρήματά σας έτσι ώστε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας και αντιμετωπίσετε δυσκολίες στο άμεσο μέλλον. Θα μπορέσετε να βάλετε την προσωπική σας ζωή σε σωστές βάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα μπορέσετε να βγάλετε προς τα έξω μια πιο προσγειωμένη και σταθερή στις απόψεις της περσόνα, πρόθυμη να συνεργαστεί και να δει τα πράγματα με μία άλλη πιο ώριμη ματιά. Αυτό θα σας κάνει περισσότερο φερέγγυους και αξιόπιστους στους άλλους με θετικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα αποφασίσετε να έρθετε σε ένα εσωτερικό διάλογο με τον ίδιο σας τον εαυτό και να τακτοποιήσετε μέσα σας όλα όσα πρέπει να μπουν σε μια τάξη. Κύριο μέλημά σας θα πρέπει να είναι η διατήρηση της εσωτερικής σας ισορροπίας και αρμονίας.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή, ΔιδύμουςΠαρθένουςΤοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις αλλά και την εύνοια ατόμων από το άμεσα φιλικό η ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον. Αρκετοί θα έχετε μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Εύνοια δέχεστε σε ό,τι αφορά συλλόγους και ομάδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η υπομονή που έχετε δείξει σε αντίξοες συνθήκες καθώς και η σκληρή δουλειά σας θα ανταμειφθούν. Θα έχετε την εύνοια ανώτερων στην ιεραρχία ή μεγαλύτερων σε ηλικία που σας εκτιμούν και επιθυμούν να σας μεταφέρουν τη γνώση τους. Μια συμφωνία θα σας χαροποιήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχει έρθει η ώρα για να πάρετε το μέλλον στα χέρια σας έτσι ώστε να δείτε τα όνειρα σας να μπαίνουν σε πορεία υλοποίησης. Εύνοια δέχεστε αν ασχολείστε με νομικές υποθέσεις ή με το εμπόριο ή έχετε σχέσεις με το εξωτερικό. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες συζητήσεις σχετικά με μια οικονομική σας συνεργασία που, ωστόσο, είτε θα γίνει κάτω από το τραπέζι, είτε θα πρέπει να μείνει προς το παρόν κρυφή. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά οικονομικές τακτοποιήσεις. Η ερωτική σας ζωή θα ανανεωθεί.

ΛΕΩΝ

Εύνοια δέχονται οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας με την όψη αυτή, ενώ ορισμένοι από εσάς θα ξεκινήσετε μια συνεργασία με άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον η οποία θα έχει πολλές προοπτικές επαγγελματικής, και ως εκ τούτου, οικονομικής εξέλιξης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να έχετε αυξημένες επαγγελματικές, και όχι μόνο, υποχρεώσεις. Ωστόσο, όχι μόνο θα καταφέρετε να τις «φέρετε βόλτα», αλλά και να ξεχωρίσετε. Σε αυτό θα βοηθήσουν, φυσικά, τόσο η εξυπνάδα σας, όσο και η διάθεσή σας να πάρετε ρίσκα και πρωτοβουλίες.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, φτάνει να τα πιστέψετε επενδύοντας πάνω τους, κυρίως σε χρόνο και ενέργεια. Εύνοια δέχεστε σε θέματα σπουδών αλλά και σε ό,τι αφορά νομικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις καθώς και ταξίδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις σε οικονομικά, ή ακόμα και κληρονομικά, θέματα που σχετίζονται με κάποια μέλη της οικογένειάς σας. Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει, είτε μια αγοραπωλησία ενός οικογενειακού ακινήτου, είτε η οικονομική του εκμετάλλευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευχάριστες μετακινήσεις, καθώς και ελπιδοφόρες ειδήσεις, είναι τα δώρα της όψης αυτής για εσάς. Επίσης, εύνοια δέχεστε σε θέματα που αφορούν σπουδές ενώ οι επαγγελματικές σας συμφωνίες θα έχουν επιτυχία. Ένα ταξίδι που θα κάνετε με το ταίρι σας θα σας ανανεώσει αμφότερους.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ

Θα ανανεώσετε την εμφάνιση ή και τη γκαρνταρόμπα σας τραβώντας τα βλέμματα και κερδίζοντας εντυπώσεις. Ορισμένοι από εσάς θα ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής ασχολούμενοι με την ευεξία σας. Ευκαιρίες και επιτυχίες θα έχετε στα επαγγελματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν επαγγελματικές ευκαιρίες τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε καθώς θα σας οδηγήσουν σε επιτυχίες και σε βελτίωση των οικονομικών σας. Αισθηματικά, θα βιώσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και ίσως κάνετε μαζί και ένα ταξίδι.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέματα σχετικά, είτε με τα επαγγελματικά σας, είτε με τα προσωπικά σας, που σας είχαν στρεσάρει αρκετά, θα βρουν λύση ή τουλάχιστον θα δείτε «φως στο τούνελ». Ορισμένοι θα ολοκληρώσετε κάποια συμφωνία σχετικά με την πώληση ή την οικονομική εκμετάλλευση ακινήτου.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις σε σχέση με μια συνεργασία σας ή γενικά με κάποιο νέο εγχείρημά σας. Κάποια άτομα από το άμεσα φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον θα είναι άκρως βοηθητικά στα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βάλετε σε λειτουργία τη λογική σας που θα λειτουργήσει σαν μηχανισμός άμυνας εναντίον των εσωτερικών εντάσεων που σας δημιούργησαν γεγονότα του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα βρεθείτε με κόσμο και θα κάνετε συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την αισιοδοξία σας σε σχέση με κάποια μελλοντικά σας σχέδια. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά ταξίδια και συμφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα λειτουργήσει σαν δικλείδα ασφαλείας σε ό,τι αφορά κάποια επαγγελματικά σας σχέδια καθώς γεγονότα που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις σωστές συμμαχίες.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από φιλικά σας πρόσωπα σε σχέση με κάποιο επαγγελματικό σας σχέδιο. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας ίσως και στο εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποιες παρελθούσες οικονομικές οφειλές σας με την όψη αυτή. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας ομαλοποιούνται βελτιώνοντας έτσι και το εργασιακό κλίμα.

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσουν κυρίως οι προσωπικές σας σχέσεις καθώς θα προσπαθήσετε να βρείτε «κοινό έδαφος» με το ταίρι της καρδιάς σας. Σε άλλες περιπτώσεις, θα φροντίσετε να κρατήσετε δύο πλευρές της ζωής σας με τον σωστό τρόπο διαχωρισμένες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα τακτοποιηθούν, ή τουλάχιστον θα μπουν σε μια σειρά, κάποια οικογενειακά σας ζητήματα, ίσως ακόμα και σε σχέση με την ακίνητη περιουσία σας. Σε κάθε περίπτωση, η καθημερινότητά σας θα βελτιωθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ορισμένοι από εσάς θα τολμήσετε να εκφράσετε τον έρωτά σας στο αντικείμενο του πόθου σας, ενώ κάποιοι άλλοι θα επικοινωνήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες σας στο ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σπίτι και τα μέλη της οικογένειάς σας θα απορροφήσουν, θετικά πάντα, το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας. Θα θελήσετε να περάσετε χρόνο μαζί τους και να μοιραστείτε όμορφες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι με την όψη αυτή θα έχετε να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα κληθείτε να μεταφέρετε τις γνώσεις σας στους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Γεγονότα που θα συμβούν κάτω από όψη αυτή θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ξεπεράσετε στρεσογόνες καταστάσεις του παρελθόντος και να πατήσετε πιο γερά στα πόδια σας.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: ΚριούςΚαρκίνουςΖυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

ΚΡΙΟΣ

Μπορείτε να προωθήσετε κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες σας στους ανώτερους από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχεία πετυχαίνοντας να τραβήξετε με ενδιαφέροντα τρόπο την προσοχή τους. Ορισμένοι θα ανακαλύψετε και θα αποκαλύψετε κάποιο παρασκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη αυτή θα σας ευνοήσει σε ό,τι αφορά επαγγελματικές συζητήσεις, υπογραφές συμβολαίων, νομικές υποθέσεις, σπουδές και ταξίδια. Κάποιοι από εσάς θα λάβετε πληροφορίες που θα ξεδιαλύνουν το τοπίο και θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε το πώς και το γιατί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη βοήθεια δικών σας ανθρώπων θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποιες παρελθούσες οικονομικές εκκρεμότητές σας ή να βρείτε άκρη σε κάποια νομική σας υπόθεση. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, θα απολαύσετε παθιασμένες ερωτικές στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα γίνουν κάποιες αποκαλύψεις σε ό,τι αφορά ορισμένες προσωπικές σας σχέσεις ή συνεργασίες που θα σας αναγκάσουν να χαράξετε μια νέα πορεία. Κάποιοι από εσάς θα προχωρήσετε σε νέες συμμαχίες, πιο συμφέρουσες. Αισθηματικά, μην αφήσετε τη ζήλια να σας ταράξει.

ΛΕΩΝ

Η καθημερινότητά σας μπορεί να μην είναι ήρεμη θα είναι όμως ενδιαφέρουσα. Θα υπάρξουν γεγονότα που μπορεί να ανατρέψουν κάποιες καταστάσεις, θα βγάλουν όμως στην επιφάνεια ευκαιρίες τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να αποφύγετε το σκόπελο που λέγεται εμμονές, ειδικά σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή καθώς το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να κουράσετε το ταίρι σας με τη ζήλια σας. Αφοσιωθείτε στο μεταξύ σας πάθος και την ερωτική ένταση.

ΖΥΓΟΣ

Θα βρείτε έξυπνες λύσεις σε προβλήματα που έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά, τόσο εσάς, όσο και την οικογένειά σας. Ορισμένοι από εσάς θα έρθετε ξανά σε επαφή με κάποιο άτομο που είχε παίξει σημαντικό ρόλο στο παρελθόν στην ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έρθουν στα αυτιά σας ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε μια τάξη, είτε την επαγγελματική, είτε την προσωπική σας ζωή. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην ασχοληθείτε με κουτσομπολιά γιατί στο τέλος θα εκτεθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε κάποιους από εσάς θα γίνει μια επαγγελματική πρόταση η οποία, αν και μοιάζει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, θα χρειαστεί ένα ενδελεχές τσεκάρισμα από εσάς. Ορισμένοι άλλοι θα κάνετε κάποιες επιτυχημένες κινήσεις βελτίωσης των οικονομικών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάλτε σε λειτουργία, τόσο την οξυδέρκειά σας, όσο και τη διαίσθησή σας και, ταυτόχρονα, εφαρμόστε στη ζωή σας κανόνες που θα σας βοηθήσουν να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι. Ωστόσο, πείτε όχι σε χειριστικές συμπεριφορές που η όψη αυτή θα σας «βγάλει».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αφήσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες να σας τραβήξουν σε πεδία δυσάρεστα. Τουναντίον, ανανεωθείτε εσωτερικά και, γιατί όχι, εξωτερικά και αναζητήστε ανοιχτές θάλασσες ικανές να ικανοποιήσουν τη δίψα σας για περιπέτειες και ενδιαφέρουσες εμπειρίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα μάθετε κάποια πράγματα για κάποια άτομα με τα οποία θεωρούσατε ότι μοιραζόσασταν τις ίδιες ιδέες ή είχατε κοινούς στόχους που, αν και θα σας απογοητεύσουν, θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πολλά και για τον ίδιο σας τον εαυτό. Εμπιστευτείτε τους νέους κύκλους που ανοίγονται στη ζωή σας.

Πηγή: Myastro.gr

Newsletter

Θέλεις να μη χάνεις τα καλύτερα. Σε θέλουμε στην παρέα μας. Τσέκαρε το Νewsletter μας και κάθε Παρασκευή θα έχεις στο email σου τα θέματα από το govastileto.gr που επιλέγουμε για εσένα.

    Πατώντας "ΕΓΓΡΑΦΗ" αποδέχεσαι τους Όρους χρήσης και Πολιτικής Απορρήτου.