ΚΡΙΟΣ

Με τη βοήθεια της όψης αυτής και με αρωγούς άτομα από το άμεσα φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον, θα μπορέσετε να βάλετε κάποια δημιουργικά σχέδια και όνειρά σας σε πορεία υλοποίησης. Κάποιες καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε τώρα θα αποδειχθούν ιδιαίτερα ευνοϊκές για τα επαγγελματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη αυτή θα γίνει για εσάς μια γέφυρα την οποία θα διαβείτε για να περάσετε από ένα αδιάφορο ή, κατά περιπτώσεις, δύσκολο παρελθόν σε ένα μέλλον που θα έχετε δημιουργήσει εσείς. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσα από έξυπνες δικές σας κινήσεις. Αισθηματικά, θα έρθετε πιο κοντά ερωτικά με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα αντιμετωπίσετε το μέλλον σας με αισιοδοξία και θάρρος ενώ καινούργιοι συνεργάτες θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξη της καριέρας σας. Ένα ταξίδι με το ταίρι σας θα ξεκουράσει και τους δύο και θα ανανεώσει τη σχέση σας ενώ, ορισμένοι θα σκεφτείτε να κάνετε το επόμενο βήμα, είτε με την έννοια της συγκατοίκησης, είτε της επισημοποίησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποια οικονομική εκκρεμότητά σας που σας είχε γίνει βραχνάς ενώ, στον αντίποδα, κάποιοι από εσάς θα καταφέρετε να πάρετε κάποιο δάνειο που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε και το επίπεδο της καθημερινότητάς σας. Εάν χρειάζεστε μια καλύτερη διατροφή ή άσκηση, η όψη αυτή είναι ιδανική.

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή θα φέρει στο διάβα σας ευκαιρίες για συνεργασίες που θα έχουν τη δυνατότητα να ομαλοποιήσουν τα οικονομικά σας και να εξελίξουν την καριέρα σας. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε γνωριμία με άτομο ενδιαφέρον και πολλά υποσχόμενο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε θέματα σχετικά, είτε με την κατοικία σας, είτε με τους οικείους σας και να βελτιώσετε το επίπεδο διαβίωσης της οικογένειάς σας. Για αρκετούς από εσάς, μια νέα συνεργασία θα είναι άκρως βοηθητική για την καριέρα σας. Ορισμένοι άλλοι θα αποφασίσετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας.

ΖΥΓΟΣ

Τόσο ο ωριμότερος τρόπος σκέψης, όσο και ο ουσιαστικός τρόπος έκφρασης των συναισθημάτων σας θα γίνουν οι βοηθοί σας για να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Εύνοια δέχεστε σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με τα αδέρφια και τους συγγενείς σας, σπουδές, ταξίδια, μετακινήσεις και νομικές υποθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να πατήσετε ακόμα καλύτερα στα πόδια σας, να συνειδητοποιήσετε την πραγματική αξία σας και, με έναν αέρα αυτοεκτίμησης και αυτοσεβασμού, να απαιτήσετε τα καλύτερα για εσάς, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό τομέα. Μια νέα συνεργασία ή η αναβάθμιση της ήδη υπάρχουσας θα σας ικανοποιήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο συνδυασμός όρεξης για δουλειά και ρεαλιστικής αντιμετώπισης των, ως ώρας, δεδομένων της ζωής σας, θα σας βοηθήσουν να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές και να βελτιώσετε τις επαγγελματικές, οικογενειακές και αισθηματικές σχέσεις σας, ακόμα και αυτές που είχαν υποστεί σοβαρή ρήξη στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και να ακολουθήσετε την διαίσθησή σας και δεν θα βγείτε χαμένοι. Γεγονότα που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε άλυτα παρελθοντικά ζητήματά σας. Επαγγελματικά, ευνοούνται οι μυστικές επαφές ή οι συμφωνίες που θα γίνουν «κάτω από το τραπέζι».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με σοβαρότητα και σύνεση θα μπορέσετε να κάνετε σημαντικά βήματα που θα σας οδηγήσουν στην επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων. Αρωγούς θα έχετε άτομα από το φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον που πιστεύουν σε εσάς και τις δυνατότητές σας. Ορισμένοι από εσάς μέσα σε φιλικό περιβάλλον θα κάνετε μια ερωτική γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Χρησιμοποιήστε σαν καύσιμη ύλη στο όχημα που θα σας οδηγήσει σε ένα καλύτερο επαγγελματικό και οικογενειακό αύριο τα μαθήματα που έχετε πάρει από τα λάθη του παρελθόντος σας. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, εύνοια δέχεστε σχετικά με αγοραπωλησίες και τις μακροπρόθεσμες επενδύσεις.

Πηγή: Myastro.gr