ΚΡΙΟΣ

Θα χρειαστεί, με την όψη αυτή, να αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις ή να κάνετε συζητήσεις και συμφωνίες από τις οποίες θα εξαρτηθεί το μέλλον σας γιατί τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν με ακρίβεια όπως επιθυμείτε με αποτέλεσμα να απογοητευτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να κάνετε υπομονή και ότι «δεν καταλαβαίνετε» σε ό,τι αφορά κάποιες φιλικές ή κοινωνικές σας σχέσεις, ειδικά αν αυτές με τον οποιονδήποτε τρόπο εμπλέκονται σε επαγγελματικές υποθέσεις σας καθώς οι όποιες εντάσεις και ρήξεις θα επηρεάσουν την πορεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το γεγονός ότι οι τρέχουσες καταστάσεις της ζωής σας, σας αναγκάζουν να ρίξετε το βάρος στην επαγγελματική σας ζωή και στην εξέλιξη της καριέρα σας, θα σας φέρει ενώπιον εντάσεων και προστριβών με το ταίρι σας που θεωρεί ότι το έχετε παραμελήσει αρκετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή μπορεί να σας φέρει μια τρόπον τινά πνευματική θολούρα που με τη σειρά της θα σας οδηγήσει σε εργασιακά λάθη που, αν και θα γίνουν από παραδρομή, θα σας στοιχίσουν αρκετά καθώς θα γίνουν το πάτημα άλλων για να καρπωθούν δικά σας επιτεύγματα.

ΛΕΩΝ

Μην έχετε μεγάλες προσδοκίες από έναν έρωτα καθώς κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σας φέρουν μπροστά σε συνειδητοποιήσεις που θα σας στεναχωρήσουν και απογοητεύσουν. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και με τα οικονομικά σας και να μην παρασυρθείτε σε έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την όψη αυτή θα νιώσετε απογοητευμένοι, τόσο από τις οικογενειακές σας σχέσεις καθώς θα νιώθετε ότι οι δικοί σας άνθρωποι δεν σας καταλαβαίνουν, όσο και από τις επαγγελματικές καθώς διαφορετική κατεύθυνση και εξέλιξη θεωρούσατε ότι θα είχαν, ως ώρας, πάρει.

ΖΥΓΟΣ

Δεν θα πρέπει να ανακατευτείτε σε κουτσομπολιά, ειδικά μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον, καθώς στο τέλος θα εκτεθείτε εσείς, ακόμα και αν επί της ουσίας δεν φταίτε. Κάποιες αναβολές ή καθυστερήσεις σε θέματα σχετικά με συναντήσεις, ταξίδια και σπουδές θα σας αναστατώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μετριάστε την τάση για έξοδα σχετικά με το ευ ζην και την καλοπέραση γιατί όταν θα έρθει η ώρα να ασχοληθείτε με το ζην και τα όποια καθημερινά σας έξοδα θα αγχωθείτε. Αισθηματικά, όπου «ακούτε πολλά κεράσια να κρατάτε και μικρό καλάθι» για να μην απογοητευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσο περισσότερο βαδίζετε με γνώμονα τη διαφάνεια και την εντιμότητα, τόσο λιγότερα μπορεί κανείς να σας προσάψει, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας ζωή. Σε σχέση με την οικογένειά σας, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι κανείς δεν είναι τέλειος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας προκαλέσει μια συναισθηματική κούραση και θα νιώσετε ότι πιέζεστε αρκετά ψυχολογικά. Μην αφήσετε όμως την κακή σας διάθεση να πάρει τα ηνία και να προκληθούν εντάσεις και καυγάδες με τους ανθρώπους που σας αγαπούν και τους αγαπάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χρειαστεί να βάλετε κάποια όρια στους φίλους και γενικά στους δικούς σας ανθρώπους καθώς το θέμα δεν είναι να μην πληγωθεί κανείς αλλά να μην χάσετε εσείς τον έλεγχο της ζωής σας. Κάποιες αποκαλύψεις θα σας βοηθήσουν να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την όψη αυτή θα χρειαστεί να είστε σε ετοιμότητα σε ό,τι αφορά την καριέρα σας και τις επαγγελματικές σας σχέσεις, τόσο με τους συναδέλφους σας, όσο και με την εργοδοσία. Αν και κάποιες συμπεριφορές θα σας απογοητεύσουν, εσείς κρατήστε χαρακτήρα και δείξτε ωριμότητα.

Πηγή: Myastro.gr