ΚΡΙΟΣ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί σε ό,τι αφορά την καριέρα σας και γενικά τις επαγγελματικές σας σχέσεις, καθώς ο υπερβάλλων ζήλος σας μπορεί να μεταφραστεί ως έπαρση και αλαζονεία, τόσο από τους συνεργάτες σας, όσο και από τους ανωτέρους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι περιρρέουσες ενέργειες και κάποια τρέχοντα γεγονότα σχετικά με καθυστερήσεις υπογραφών ή κολλημάτων σε νομικά σας θέματα, είτε θα σας φέρουν στη μνήμη δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος, είτε θα σας προκαλέσουν μια κάποια ανασφάλεια. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή σας καλεί να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά αυτά που μοιράζεστε με όσους θεωρείτε φίλους καθώς οι πιο επικίνδυνοι είναι συνήθως οι φίλοι που ζηλεύουν. Επίσης, συνετοί θα πρέπει να είστε και με τον τρόπο που ξοδεύετε γιατί εύκολα μπορεί να παρασυρθείτε σε άσκοπα έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει με την όψη αυτή να επικεντρωθείτε στα πράγματα τα καθημερινά που μπορούν να γίνουν και να μετριάσετε τις απαιτήσεις σας, τόσο από το ταίρι σας ή ακόμα και τους συνεργάτες σας, όσο και από τον ίδιο σας τον εαυτό. Σε ό,τι αφορά την καριέρα σας, μην εμπιστευτείτε την υπεραισιοδοξία σας και ρισκάρετε.

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή σας ζητά να μην είστε παρορμητικοί και υπεραισιόδοξοι καθώς οι ευσεβείς πόθοι σας σε σχέση με τα επαγγελματικά σας άνετα μπορεί να εξαϋλωθούν μπροστά σε μια μάλλον σκληρή πραγματικότητα. Οι μέρες δεν ευνοούν τα ρίσκα και τα επιχειρηματικά άλματα αλλά τα μικρά και σταθερά βήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να δείξετε την απαραίτητη συναισθηματική ωριμότητα η οποία θα σας βοηθήσει να «περάσετε ξυστά» από δύσκολες καταστάσεις που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, θα πρέπει να αποφύγετε σπατάλες και να προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε οφειλές.

ΖΥΓΟΣ

Με την όψη αυτή θα υπάρξουν νεύρα και εντάσεις που μπορεί να μετατραπούν σε καυγάδες, είτε με άτομα της οικογένειάς σας, είτε για θέματα που αφορούν την κατοικία σας. Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας, βάλτε τα όριά σας εκεί που χρειάζεται όμως δεχθείτε κι εσείς με τη σειρά σας τα όρια των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να προσέξετε και να μην εμπλακείτε σε κουτσομπολιά, ειδικά στο εργασιακό σας περιβάλλον και ακόμα περισσότερο αν δεν είστε βέβαιοι για την εγκυρότητά τους, γιατί το πιο πιθανό σενάριο είναι στο τέλος να εκτεθείτε εσείς. Επίσης, προσοχή δώστε στη διατροφή σας γιατί θα έχετε τάση για υπερφαγία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη και να κάνετε αγορές οι οποίες, όμως, θα γίνουν με βάση τη συναισθηματική σας κατάσταση και όχι τις πραγματικές σας ανάγκες. Ορισμένοι από εσάς θα ξοδευτείτε μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αλήθεια είναι ότι είστε άνθρωποι που όταν βάζουν κάτι στο μυαλό τους, συνήθως το πετυχαίνουν. Μην περιμένετε όμως να συμβαίνει συνεχόμενα το ίδιο και από τους άλλους. Αποδεχτείτε τις στιγμές αδυναμίας τους και αναγνωρίστε, όμως, και εσείς ταυτόχρονα ότι καμιά φορά οι απαιτήσεις σας είναι υπερβολικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το παρελθόν επιστρέφει στη ζωή ορισμένων από εσάς, είτε σαν ενδεχόμενο ερωτικής επανασύνδεσης, είτε ως μια υποχρέωση που είχατε αφήσει πίσω. Σε κάθε περίπτωση, κάντε ότι πρέπει να γίνει με γνώμονα τη δική σας ηρεμία αλλά και προσωπική εξέλιξη. Προσέξτε σε ποια άτομα λέτε τα μυστικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε σχέση με τον τρόπο που επικοινωνείτε τα θέλω και τις ανάγκες σας γιατί μπορεί να γίνετε πιεστικοί και ειδικά στους φίλους σας. Ορισμένοι από εσάς θα καταλάβετε με τον δύσκολο τρόπο ότι οι φίλοι δεν είναι δεδομένοι. Μην παρασυρθείτε σε επιπολαιότητες.

Πηγή: MyAstro.gr