ΚΡΙΟΣ

Θα κλείσετε οριστικά την πόρτα σε ένα σημαντικό επαγγελματικά, και όχι μόνο, κεφάλαιο της ζωής σας και με άλλον αέρα και δυναμική θα προχωρήσετε σε ένα νέο κύκλο που υπόσχεται καταξίωση. Αρωγούς θα έχετε σημαντικά άτομα του κύκλου σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι η τύχη είναι με το μέρος σας και ότι θα σας παρουσιάζονται ευκαιρίες, τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Ασχοληθείτε με το να χτίσετε το μέλλον σας. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά εξωτερικό και νομικές υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αφήστε στην άκρη τους όποιους φόβους και ανασφάλειές σας και διεισδύστε στα άδυτα της ψυχής σας σε μια προσπάθεια να έρθετε σε επαφή με τις πιο βαθιές σας επιθυμίες. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά οικονομικά θέματα και παρελθούσες εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ασχοληθείτε με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και με την απαραίτητη ψυχική δύναμη διαχωρίστε την ήρα από το σιτάρι κρατώντας κοντά σας μόνο ό,τι σας βοηθά να εξελιχθείτε, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Πλησιάστε το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να μεταμορφώσετε, θετικά πάντα, το ως ώρας στημένο σκηνικό της επαγγελματικής σας ζωής. Ορισμένοι από εσάς θα θελήσετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας μέσα από μια αισθητική επέμβαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε κάποιες ενδιαφέρουσες ευκαιρίες, καθώς και πρόθυμους συνεργάτες, που θα σας επιτρέψουν να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία, ίσως και μέσα σε κάποιο φιλικό περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Θα βρείτε τις απαιτούμενες ισορροπίες σε σχέση, τόσο με την επαγγελματική, όσο και με την προσωπική σας ζωή κάτι που, εκτός του ότι θα φέρει αρμονία στην ζωή σας, θα σας κάνει να νιώσετε ότι έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά, θα χτίσετε τις σωστές συμμαχίες και με το δυνατό σας μυαλό και έξυπνο λόγο θα μανουβράρετε τις καταστάσεις προς όφελός σας. Προσωπικά, μια εξομολόγηση ή μια πρόταση θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε μια νέα σελίδα στο βιβλίο της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσετε τις προσωπικές σας αξίες και, ταυτόχρονα, να πατήσετε πιο γερά στα πόδια σας αναζητώντας κάτι άλλο, πιο συμβατό στις ανάγκες και τα θέλω σας. Εύνοια θα έχετε σε οικονομικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας εδώ και χρόνια σας έχει ωθήσει ή και εξαναγκάσει, κατά περιπτώσεις, σε μεταμορφωτικές αλλαγές στη ζωή σας. Η όψη αυτή, τώρα, σας ζητά να θυμηθείτε την εσωτερική σας δύναμη, να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν, ακόμα και αν χρειαστεί να κλείσετε πόρτες καθώς θα ανοίξουν άλλες … καλύτερες για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά, θα προχωρήσετε σε κάποιες συμφωνίες οι οποίες όμως θα χρειαστεί, λόγω συνθηκών, να γίνουν κάτω από το τραπέζι. Αισθηματικά, ορισμένοι από εσάς θα βιώσετε έναν παρασκηνιακό έρωτα που θα χρειαστεί, όμως, προσοχή για τυχόν αποκαλύψεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Αφεθείτε στο να δείτε, πραγματικά, τις προσωπικές σας αλήθειες και αποδεχτείτε τις. Βάλτε πλώρη για νέες θάλασσες και δείτε το μέλλον σας με αισιοδοξία. Ορισμένοι από εσάς θα δείτε ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον με μια πιο ρομαντική ματιά.

Πηγή: Myastro.gr