Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία

ΚΡΙΟΣ

Άτομα κατέχοντα εξουσία μέσα από το φιλικό ή από το ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε κάποια φιλόδοξα σχέδιά σας. Μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες και θα διευρύνετε τον κύκλο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα ξεπεράσετε κάποια προβλήματα του παρελθόντος που σας είχαν ταλαιπωρήσει καιρό, ενώ, για αρκετούς από εσάς, ανοίγονται καινούργιοι ελπιδοφόροι επαγγελματικοί, και όχι μόνο, ορίζοντες. Μια σημαντική συμφωνία είναι στα σκαριά αλλά θα πρέπει να την κρατήσετε μυστική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εύνοια δέχεστε σε θέματα σχετικά με υπογραφές συμβολαίων, νομικές υποθέσεις όπως επίσης και σε ό,τι αφορά μετακινήσεις, ταξίδια και σχέσεις με το εξωτερικό. Θα κάνετε κάποιες σημαντικές γνωριμίες με κάποια άτομα που θα σας βοηθήσουν να ανοιχτείτε επαγγελματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε μια οικονομική σας εκκρεμότητα ή να διαπραγματευτείτε καλύτερους όρους σε μια οικονομική συμφωνία ή ακόμα και να προχωρήσετε στη λήψη ενός δανείου, αν αυτό επιθυμείτε. Θετικά θα σας απασχολήσει η ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Ευοίωνα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία ενώ θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται, ιδιαίτερα αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Εύνοια έχετε σε θέματα σπουδών ενώ ορισμένοι θα κάνετε και ένα ταξίδι ίσως και στο εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα γίνουν πιο αρμονικές και η καθημερινότητά σας θα γίνει πηγή χαράς και ηρεμίας καθώς θα βρείτε έξυπνες λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούσαν. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν και θα προωθήσετε κάποιο σχέδιό σας.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια θετικά γεγονότα θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και θα επαναφέρουν στη μνήμη σας ένα φιλόδοξο σχέδιό σας το οποίο τώρα μπορεί να μπει σε πορεία υλοποίησης καθώς, πλέον, θα βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες. Αισθηματικά, θα ζήσετε στιγμές ευτυχίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία που θα αναβαθμίσει και την ποιότητα ζωής σας. Εύνοια δέχεστε αν εργάζεστε από το σπίτι. Άλλοι, θα προχωρήσετε σε μια αγοραπωλησία ακινήτου ή στην οικονομική εκμετάλλευσή του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κοινωνικοποιηθείτε και κάντε γνωριμίες καθώς, ορισμένες από αυτές, αργότερα θα είναι άκρως βοηθητικές, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία ενώ κάποιοι άλλοι ένα ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα μπορέσετε να πατήσετε γερά στα πόδια σας και να κάνετε πράγματα σημαντικά για την προσωπική σας εξέλιξη. Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει μια ανακαίνιση ή μια αλλαγή στην κατοικία σας, ενώ θα έρθετε ακόμα πιο κοντά με τους οικείους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τολμήστε να επικοινωνήσετε τις ευφάνταστες ιδέες σας καθώς τώρα μπορούν πιο εύκολα να γίνουν αποδεκτές από τους άλλους. Δείξτε θάρρος και να θυμάστε ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, μια ερωτική εξομολόγηση θα σας απογειώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να αναβαθμίσετε την οικονομική σας ζωή, κάτι που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε και την ψυχολογία σας. Αφήστε πίσω σας τα όποια προβλήματα είχατε αντιμετωπίσει και ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα

ΚΡΙΟΣ

Θα κλείσετε οριστικά την πόρτα σε ένα σημαντικό επαγγελματικά, και όχι μόνο, κεφάλαιο της ζωής σας και με άλλον αέρα και δυναμική θα προχωρήσετε σε ένα νέο κύκλο που υπόσχεται καταξίωση. Αρωγούς θα έχετε σημαντικά άτομα του κύκλου σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι η τύχη είναι με το μέρος σας και ότι θα σας παρουσιάζονται ευκαιρίες, τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Ασχοληθείτε με το να χτίσετε το μέλλον σας. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά εξωτερικό και νομικές υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αφήστε στην άκρη τους όποιους φόβους και ανασφάλειές σας και διεισδύστε στα άδυτα της ψυχής σας σε μια προσπάθεια να έρθετε σε επαφή με τις πιο βαθιές σας επιθυμίες. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά οικονομικά θέματα και παρελθούσες εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ασχοληθείτε με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και με την απαραίτητη ψυχική δύναμη διαχωρίστε την ήρα από το σιτάρι κρατώντας κοντά σας μόνο ό,τι σας βοηθά να εξελιχθείτε, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Πλησιάστε το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να μεταμορφώσετε, θετικά πάντα, το ως ώρας στημένο σκηνικό της επαγγελματικής σας ζωής. Ορισμένοι από εσάς θα θελήσετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας μέσα από μια αισθητική επέμβαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε κάποιες ενδιαφέρουσες ευκαιρίες, καθώς και πρόθυμους συνεργάτες, που θα σας επιτρέψουν να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία, ίσως και μέσα σε κάποιο φιλικό περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Θα βρείτε τις απαιτούμενες ισορροπίες σε σχέση, τόσο με την επαγγελματική, όσο και με την προσωπική σας ζωή κάτι που, εκτός του ότι θα φέρει αρμονία στην ζωή σας, θα σας κάνει να νιώσετε ότι έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά, θα χτίσετε τις σωστές συμμαχίες και με το δυνατό σας μυαλό και έξυπνο λόγο θα μανουβράρετε τις καταστάσεις προς όφελός σας. Προσωπικά, μια εξομολόγηση ή μια πρόταση θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε μια νέα σελίδα στο βιβλίο της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσετε τις προσωπικές σας αξίες και, ταυτόχρονα, να πατήσετε πιο γερά στα πόδια σας αναζητώντας κάτι άλλο, πιο συμβατό στις ανάγκες και τα θέλω σας. Εύνοια θα έχετε σε οικονομικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας εδώ και χρόνια σας έχει ωθήσει ή και εξαναγκάσει, κατά περιπτώσεις, σε μεταμορφωτικές αλλαγές στη ζωή σας. Η όψη αυτή, τώρα, σας ζητά να θυμηθείτε την εσωτερική σας δύναμη, να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν, ακόμα και αν χρειαστεί να κλείσετε πόρτες καθώς θα ανοίξουν άλλες … καλύτερες για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά, θα προχωρήσετε σε κάποιες συμφωνίες οι οποίες όμως θα χρειαστεί, λόγω συνθηκών, να γίνουν κάτω από το τραπέζι. Αισθηματικά, ορισμένοι από εσάς θα βιώσετε έναν παρασκηνιακό έρωτα που θα χρειαστεί, όμως, προσοχή για τυχόν αποκαλύψεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Αφεθείτε στο να δείτε, πραγματικά, τις προσωπικές σας αλήθειες και αποδεχτείτε τις. Βάλτε πλώρη για νέες θάλασσες και δείτε το μέλλον σας με αισιοδοξία. Ορισμένοι από εσάς θα δείτε ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον με μια πιο ρομαντική ματιά.

Πηγή: Myastro.gr

Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου o Ήλιος σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας θυμίσει μια παροιμία που λέει ότι «η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει αλλά κόκκαλα τσακίζει» και αυτό γιατί, δεδομένου ότι θα είστε αρκούντως οξύθυμοι και νευρικοί, εύκολα μπορεί να ξεφύγετε και να πείτε κουβέντες που εσείς μπορεί να ξεχάσετε σχεδόν αμέσως, οι άλλοι όμως όχι.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσέξετε λίγο τον εγωισμό σας, με την όψη αυτή, τον οποίο μπορεί να μεταφράσετε σαν περηφάνια και, με βάση αυτό, να προκαλέσετε εντάσεις, τόσο στις επαγγελματικές, όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις. Τα οικονομικά σας θα χρειαστούν μια καλύτερη διαχείριση καθώς και υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή εύκολα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και καυγάδες, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη σχέση με το ταίρι σας καθώς, είτε θα ασχοληθείτε με οτιδήποτε ικανοποιεί εσάς αφήνοντας πίσω τις δικές του ανάγκες, είτε θα νιώσετε ότι αυτό δεν λαμβάνει υπόψιν τα δικά σας θέλω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λάθη και προβλήματα από το παρελθόν θα ξυπνήσει σε εσάς η όψη αυτή τα οποία και θα σας προκαλέσουν ανασφάλειες και θα σας αναστατώσουν ψυχικά και συναισθηματικά. Σε ορισμένες, μάλιστα, περιπτώσεις θα σας κάνουν να καταλάβετε ότι κάποια πράγματα δεν είναι εύκολο να αλλάξουν.

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή θα σας φέρει αντιμέτωπους με εντάσεις σε σχέση είτε με τα παιδιά σας, είτε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, καθώς θα πρέπει να βάλετε κάποια όρια έτσι ώστε να είστε όλοι καλά. Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να αφήσετε και το ταίρι σας να πάρει κάποιες πρωτοβουλίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να αποφύγετε, με την όψη αυτή, να μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι αλλά και τούμπαλιν γιατί, όχι μόνο θα χαλάσετε την ατμόσφαιρα, αλλά θα βγάλετε προς τα έξω και μια συμπεριφορά που δεν θα συνάδει με τον πραγματικό σας εαυτό και τις προθέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή μπορεί εύκολα να σας κάνει επαναστάτες χωρίς αιτία. Θα πρέπει να ζυγίσετε πολύ καλά τις κουβέντες και, φυσικά, τις πράξεις σας γιατί θα σας οδηγήσουν σε λάθη τακτικής που θα σας στοιχίσουν αρκετά, όχι μόνο στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στο φιλικό και φυσικά στον ερωτικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τάση σας να έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας έτσι ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις θα κλονίσει, τόσο τις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, θα πρέπει να κάνετε μια καλύτερη διαχείριση και να προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εντάσεις που θα προκληθούν από την αμετακίνητη συμπεριφορά σας μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά χάσματα στις προσωπικές σας σχέσεις. Δείξτε ενσυναίσθηση και μπείτε λίγο και στην θέση του άλλου, όχι μόνο σαν ένδειξη καλής θέλησης, αλλά και για να καταλάβετε και τον τρόπο σκέψης του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα φέρει στη συναισθηματική σας επιφάνεια τα «παλιά ξινά σταφύλια» των σχέσεών σας κάτι που, όχι μόνο θα κλέψει το χαμόγελο από τα χείλη σας, αλλά θα προκαλέσει και αλυσιδωτές αντιδράσεις εντάσεων και καυγάδων, τόσο με τα προσφιλή σας άτομα, όσο και με τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα γίνετε λίγο παραπάνω έντονοι και επιθετικά διεκδικητικοί σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, κάτι που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τις σχέσεις σας καθώς θα τρομάξει, τρόπον τινά, τους άλλους και, ως φυσικό επακόλουθο, θα τους απομακρύνει. Ένα φιλικό σας πρόσωπο θα χρειαστεί τη βοήθεία σας και αυτό θα σας αγχώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η όψη αυτή θα προκαλέσει κάποιες εντάσεις, τόσο στο εργασιακό σας περιβάλλον και στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, όσο και στην οικογένειά σας. Τακτοποιήστε πρώτα τον εσωτερικό σας κόσμο, καθώς βρίσκεται σε αναβρασμό, και μην αναμοχλεύετε το όποιο παρελθόν που σας έχει πονέσει.

Newsletter

Θέλεις να μη χάνεις τα καλύτερα. Σε θέλουμε στην παρέα μας. Τσέκαρε το Νewsletter μας και κάθε Παρασκευή θα έχεις στο email σου τα θέματα από το govastileto.gr που επιλέγουμε για εσένα.

    Πατώντας "ΕΓΓΡΑΦΗ" αποδέχεσαι τους Όρους χρήσης και Πολιτικής Απορρήτου.