Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: ΔιδύμουςΠαρθένουςΤοξότες και Ιχθύες, καθώς και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: ΚριούςΚαρκίνουςΖυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θετικά νέα θα έχετε σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας ζωή και την εξέλιξη της καριέρας σας καθώς θα κάνετε πολύ καλή εντύπωση στους ανώτερους από εσάς. Ορισμένους θα σας απασχολήσει ένας έρωτας σε επαγγελματικό περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα ή τουλάχιστον να μπουν σε πορεία υλοποίησης. Αισθηματικά, θα βιώσετε ερωτικές επιτυχίες και κατακτήσεις. Ορισμένοι θα γνωρίσετε τον έρωτα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποιες οικογενειακές οικονομικές εκκρεμότητές σας καθώς και να ενδυναμώσετε τις σχέσεις με τους οικείους σας. Αισθηματικά, δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε σε μια επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα βρεθείτε με φίλους και γνωστούς και θα κάνετε και κάποιες νέες γνωριμίες, ακόμα και αισθηματικής φύσης. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά υπογραφές συμβολαίων, ταξίδια, μετακινήσεις αλλά και αγορά μεταφορικού μέσου.

ΛΕΩΝ

Κάποιες επαγγελματικές επιτυχίες, που σαν υπόσχεση έχουν και την βελτίωση της οικονομικής σας πραγματικότητας, θα σας χαρίσουν αυτοπεποίθηση. Αισθηματικά, θα ζήσετε στιγμές γεμάτες συναίσθημα και ερωτικό πάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας ενώ γενικά η καλή ψυχολογία σας θα λειτουργήσει σα μαγνήτης θετικών γεγονότων, τόσο σε επαγγελματικό πλαίσιο, όσο και σε προσωπικό. Μια ερωτική εξομολόγηση θα απογειώσει ορισμένους από εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας γιατί έτσι θα κάνετε σωστές κινήσεις που θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε τη ζωή σας γενικά. Μην ανακοινώσετε, ακόμα, δημόσια κάποια σχέδιά σας. Κάποιους, θα σας απασχολήσει ένας κρυφός έρωτας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευνοείστε ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά συλλόγους, ομάδες καθώς και στην πολιτική. Μέσα σε φιλικά περιβάλλοντα θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα σας φανούν χρήσιμες. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ενδιαφέρον ταξίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βελτιωθούν τα οικονομικά σας, ακόμα και μέσα από κάποιο μπόνους που θα λάβετε στην εργασία σας. Γενικά, η επαγγελματική σας εικόνα θα αναβαθμιστεί ενώ θετικά προσκείμενοι σε εσάς θα είναι και άνθρωποι που κατέχουν εξουσία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα ξυπνήσει μέσα σας την ανάγκη να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα και να ζήσετε νέες εμπειρίες, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Ανανεώστε, λοιπόν, τους στόχους σας και ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επανέρχονται στο παρόν επαγγελματικές συζητήσεις από το παρελθόν καθώς έχει έρθει η ώρα να γίνουν πραγματικότητα κάποια σχέδιά σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Αισθηματικά, θα βιώσετε μια ερωτική αναγέννηση ή μια επανασύνδεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Μέσα από φιλικά περιβάλλοντα ή κοινωνικά δίκτυα, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για νέες και συναρπαστικές ερωτικές γνωριμίες. Οι δεσμευμένοι θα ανανεώσετε την ερωτική ζωή με το ταίρι σας και θα ζήσετε όμορφες στιγμές.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: ΔιδύμουςΠαρθένουςΤοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας καθώς εύκολα μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις ενώ, ορισμένοι από εσάς, θα έρθετε αντιμέτωποι με παρασκηνιακές δραστηριότητες που θα σας ταράξουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεδομένου ότι με την όψη αυτή εύκολα μπορεί να μπερδέψετε την αλήθεια με το ψέμα, καλό θα ήταν να είστε επιφυλακτικοί σε ό,τι αφορά μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που θα προέρχονται, είτε από φιλικά σας άτομα, είτε από το ερωτικό σας ταίρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άλυτα θέματα από το παρελθόν επανέρχονται προκαλώντας σας ανασφάλεια για το παρόν και αβεβαιότητα για το μέλλον, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Ενδέχεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις με τους οικείους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές στα σχέδιά σας θα σας αγχώσουν και θα σας βάλουν σε διαδικασία αναθεώρησης του τρόπου δράσης. Να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά μετακινήσεις, συμβόλαια και γενικά υπογραφές.

ΛΕΩΝ

Να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας αλλά και σε ό,τι αφορά οικονομικές συμφωνίες καθώς το ενδεχόμενο άλλα να σας πουν και άλλα να ισχύουν είναι μεγάλο. Αισθηματικά, μην αφήσετε το πάθος να σας παρασύρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σταματήστε να αναζητείτε το τέλειο, που έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει, τόσο στους εαυτούς σας, όσο και στους άλλους γιατί θα βιώνετε απογοητεύσεις. Από την άλλη, μην εξιδανικεύετε καταστάσεις και ανθρώπους και μην γίνεστε υπερβολικοί.

ΖΥΓΟΣ

Με την όψη αυτή θα βιώσετε συναισθηματική και ψυχολογική πίεση καθώς και απογοητεύσεις. Μην ενδώσετε σε παρασκηνιακές ενέργειες ή κουτσομπολιά γιατί κινδυνεύετε με αποκαλύψεις και θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μη βασιστείτε μόνο στη διαίσθησή σας, αναφορικά με θέματα που σας απασχολούν, αλλά χρησιμοποιήστε και τη λογική για να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους παρερμηνειών και παρεξηγήσεων των προθέσεων των όποιων άλλων της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικά, θα σας απογοητεύσουν, τόσο οι αποφάσεις των ανωτέρων, όσο και η συμπεριφορά των συνεργατών σας. Κρατήσετε αποστάσεις και διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Στο ίδιο μοτίβο θα κινηθούν και οι σχέσεις με τους οικείους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις σας καθώς και σε υπογραφές που ενδέχεται να χρειαστεί να βάλετε ή σε οικονομικές συμφωνίες που θα πρέπει να προχωρήσετε. Επειδή θα ακούσετε και ψέματα, θα χρειαστεί να έχετε διάκριση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χρειαστεί λίγο παραπάνω προσοχή στο που ξοδεύετε τα χρήματά σας καθώς και στο που ξοδεύεστε συναισθηματικά. Η ανάγκη σας να αποδείξετε στους άλλους την αξία σας εύκολα μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος κινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεδομένου του γεγονότος ότι με την όψη αυτή μπορεί να παρερμηνεύσετε τις προθέσεις των άλλων, γενικά, και του/της συντρόφου σας, ειδικά, θα πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση και να μην κάνετε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες καθώς και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν ξαφνικά επαγγελματικά ανοίγματα είτε με κάτι νέο που θα εμφανιστεί στον ορίζοντα ή με κάτι που επιστρέφει από τα παλιά. Σε κάθε περίπτωση, θα μπορέσετε να αποδείξετε τη δυναμική και την αξία σας. Ασχοληθείτε και με τη βελτίωση της διατροφής και της ευεξίας σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ηαισθηματική σας ζωή θα γίνει πηγή χαράς για εσάς καθώς μέσα από μικρές εκπλήξεις αλλά και όμορφα γεγονότα θα έρθετε πιο κοντά, τόσο συναισθηματικά, όσο και ερωτικά με το ταίρι της καρδιάς σας. Ορισμένοι θα απογειωθείτε μέσα από ερωτικές εξομολογήσεις, φλερτ και κατακτήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα ανανεωθείτε ψυχή τε και σώματι κυρίως γιατί θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε οφειλές που σας είχαν γίνει βραχνάς αλλά και γιατί θα βελτιώσετε τις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας. Αισθηματικά, θα σας απασχολήσει έντονα το ενδεχόμενο μιας επιστροφής προσώπου από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ταξίδια ή γενικά κάποιες μετακινήσεις θα σας ανανεώσουν με ευχάριστο τρόπο ενώ θα υπάρξουν και κάποιες συναντήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά με αδέρφια, συγγενείς, γνωστούς και γενικά με αγαπημένα σας άτομα. Μέσα σε κοινωνικά περιβάλλοντα θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

Ευχάριστα γεγονότα που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας, κάτι που θα λειτουργήσει σα μαγνήτης θετικών καταστάσεων στη ζωή σας. Εύνοια έχετε σε οικονομικά ζητήματα αλλά και η ερωτική σας ζωή δεν πάει πίσω καθώς θα βιώσετε ιδιαίτερα όμορφες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις αναφορικά, είτε με ένα γραφειοκρατικό, είτε με κάποιο νομικό ζήτημα που υπάρχει σε εξέλιξη. Επαγγελματικά, μια αναπάντεχη πρόταση θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα σας ωθήσει να κάνετε πράγματα που θα εξελίξουν, τόσο την καριέρα σας, όσο και γενικά εσάς τους ίδιους.

ΖΥΓΟΣ

Με την όψη αυτή θα φύγετε από τη “δόνηση του φόβου” που σας είχαν προκαλέσει γεγονότα σχετικά, είτε με την υγεία σας, είτε με οικονομικές, εκκρεμότητες από το παρελθόν. Θα ανανεωθείτε ψυχολογικά και συναισθηματικά και θα αφήσετε πίσω σας ό,τι σας δημιουργούσε ανασφάλεια και φοβίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις σχετικές, είτε με κάποια επαγγελματικό, είτε με κάποιο προσωπικό σας θέμα. Μέσα σε φιλικά περιβάλλοντα θα κάνετε νέες και συναρπαστικές για την προσωπική σας εξέλιξη γνωριμίες. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά ομάδες, συλλόγους ή ακόμα και την πολιτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχέσεις με τους οικείους σας θα βελτιωθούν ενώ, ορισμένοι από εσάς, θα βιώσετε απρόσμενες αλλαγές ακόμα και στον τόπο κατοικίας ή εργασίας. Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, μπορείτε να αναμένετε ξαφνικές επιτυχίες που θα βελτιώσουν και την ποιότητα ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την αισιοδοξία σας και, ως εκ τούτου, να εστιάσετε στη θετική πλευρά της ζωής κάνοντας πράγματα που θα ευχαριστούν κυρίως εσάς. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά ταξίδια, μετακινήσεις, συναντήσεις. Ορισμένοι θα βιώσετε έναν ξαφνικό έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομική εύνοια, και μάλιστα απρόσμενη, σας υπόσχεται η όψη αυτή ενώ επίσης εύνοια θα έχετε και σε ό,τι αφορά αγοραπωλησίες, ακόμα και ακινήτων, ή τακτοποιήσεις οικονομικών οφειλών. Αισθηματικά, θα ζήσετε καυτές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας ή με το άτομο που λαχταρά η καρδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την όψη αυτή, σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας, θα έχετε ξαφνικές δυνατότητες βελτίωσης της καριέρας σας ή, μέσα από μια συνεργασία, την αναβάθμιση της οικονομικής σας πραγματικότητας. Αισθηματικά, θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ενώ οι δεσμευμένοι θα αποφασίσετε την επισημοποίηση της σχέσης σας.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες καθώς και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

ΚΡΙΟΣ

Θα κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες αλλαγές, που θα αφορούν την επαγγελματική σας ζωή, οι οποίες θα λειτουργήσουν άκρως θετικά αναφορικά με την καθημερινότητά σας. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα ομαλοποιηθούν ενώ θα σας απασχολήσουν η υγεία και η ευεξία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφεθείτε, έστω και για λίγο, σε μια γλυκιά απραξία γεμάτη χαρά, διασκέδαση, ανεμελιά και απολαύσεις γιατί πραγματικά το δικαιούστε. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή. Είτε θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι της καρδιάς σας, όσοι έχετε, είτε θα βγείτε κερδισμένοι στο παιχνίδι του φλερτ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρελθοντικά ζητήματα σχετικά, είτε με θέματα κατοικίας και οικογένειας, είτε με θέματα τακτοποιήσεων οφειλών που σας είχαν αγχώσει και ψυχικά ταλαιπωρήσει, βρίσκουν τη λύση τους, ίσως ακόμα και χάριν βοήθειας φιλικού σας προσώπου. Αισθηματικά, θα σας απασχολήσει μια επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε σε μια φάση της ζωής σας που προσπαθείτε να ανανεώσετε τις προθέσεις, τους στόχους και τις παρέες σας. Θα έχετε ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες που θα σας φανούν χρήσιμες σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά επαφές με αδέρφια και συγγενείς, μετακινήσεις και σπουδές.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν τα βελτιώσετε τα εισοδήματά σας και, φυσικά, το βιοτικό σας επίπεδο. Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε χρέη, αν έχετε, ενώ θα υπάρξει και το ενδεχόμενο μιας πολλά υποσχόμενης νέας συνεργασίας. Η ερωτική σας ζωή θα ανανεωθεί και θα σας χαρίσει έντονες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα ανανεώσουν μέσα σας την αισιοδοξία καθώς θα νιώσετε ότι ανοίγονται μπροστά σας νέοι ορίζοντες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ο θετικός τρόπος σκέψης και γενικά η καλή σας ενέργεια, θα λειτουργήσουν σα μαγνήτες εξίσου θετικών πραγμάτων.

ΖΥΓΟΣ

Αφήστε πίσω σας μια και καλή άγχη, φοβίες, ανασφάλειες και λοιπά συναισθήματα που σας είχαν ξυπνήσει κάποια δυσάρεστα γεγονότα και έρθετε σε επαφή με την αλεγρία και την αισιοδοξία. Αισθηματικά, αρκετοί από εσάς θα βιώσετε μια ερωτική επιστροφή ενώ άλλοι κάποιο παρασκηνιακό έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσα σε φιλικά περιβάλλοντα, αρκετοί από εσάς θα κάνετε κάποιες γνωριμίες που θα είναι, εκτός από ενδιαφέρουσες, και βοηθητικές αναφορικά με κάποιες επαγγελματικές επιδιώξεις σας. Μπροστά σας ανοίγονται δρόμοι και μπορείτε να βάλετε σε πορεία υλοποίησης κάποια σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να έχετε “τα μάτια σας ανοιχτά” προκειμένου να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν οι οποίες θα βελτιώσουν την επαγγελματική σας πραγματικότητα. Θα έχετε την εύνοια ανθρώπων ανώτερων από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα βγείτε και θα διασκεδάσετε μαζί με αγαπημένα σας άτομα ενώ η γενικότερη αίσθηση αισιοδοξίας που θα έχετε θα λειτουργήσει σα μαγνήτης θετικών γεγονότων στη ζωή σας. Κάποιες νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι ευνοϊκές για τα μελλοντικά σχέδιά σας ενώ ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετούς από εσάς θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με κληρονομιές, αγοραπωλησίες ακινήτων, ασφάλειες, διατροφές ή περιουσιακές και γενικά οικονομικές εκκρεμότητες, τις οποίες και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε ή να τις βάλετε σε μια σειρά. Μια ερωτική επιθυμία σας θα πραγματοποιηθεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τη συντροφική σας ζωή και, αν είστε δεσμευμένοι, θα βελτιώσετε την ποιότητα της σχέσης και της ερωτικής σας ζωής ή θα αποφασίσετε να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίσημο στάδιο. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Κρόνο

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: ΔιδύμουςΠαρθένουςΤοξότες, και Ιχθύες γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Μην ασχολείστε με τα όποια “περσινά ξινά σταφύλια” της ζωής σας γιατί θα σας αποσυντονίσουν και εστιάστε στο μέλλον σας. Να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και να προσέχετε την υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προσωπικές σχέσεις σας θα χρειαστούν λεπτούς χειρισμούς και προσπάθεια εκ μέρους σας. Μη μπλοκάρετε τη δημιουργικότητά σας και να μην εμπιστεύεστε εύκολα άτομα που δεν γνωρίζετε ακόμα αρκετά καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα νιώσετε ότι σας πνίγει η πολλή δουλειά και οι ευθύνες, τόσο στην εργασία, όσο και στο σπίτι, με αποτέλεσμα να στερείστε ελεύθερου χρόνου. Αντιπαραθέσεις θα έχετε με εργοδότη, γονείς ή μεγαλύτερα άτομα στην οικογένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αφήσετε κάποια επικοινωνιακά προβλήματα να λειτουργήσουν σαν τροχοπέδη στα σχέδιά σας. Με πολλή δουλειά, στρατηγική και πειθαρχία μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Προσοχή στις μετακινήσεις σας.

ΛΕΩΝ

Να είστε προσεκτικοί με τις υποχρεώσεις και τα έξοδά σας και να κοιτάτε πρώτα να καλύπτετε το “ζην” πριν προχωρήσετε στο “ευ ζην”. Χρησιμοποιήστε και τη λογική στα αισθηματικά σας γιατί αλλιώς θα τραγουδάτε “στα έδωσα όλα και έμεινα στον άσσο”.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο στόχαστρο της όψης, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Βάλτε τα όριά σας όπου χρειάζεται αλλά ακολουθήστε και εσείς κανόνες. Θα υπάρξουν πιέσεις και θα κάνετε αναγκαστικές υποχωρήσεις, δείτε όμως τη μεγαλύτερη εικόνα.

ΖΥΓΟΣ

Απομακρυνθείτε από ό,τι υπάρχει στη ζωή σας που δεν είναι ξεκάθαρο και αναζητήστε τη διαφάνεια. Μην εμπιστεύεστε εύκολα τα μυστικά σας και μην ασχολείστε με κουτσομπολιά. Δώστε προσοχή στην υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διαχωρίστε την ήρα από το σιτάρι σε ό,τι αφορά το φιλικό και τον κοινωνικό κύκλο σας και βάλτε τα όρια σας. Προκειμένου να πετύχετε κάποιους στόχους σας, θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά και να κάνετε συμβιβασμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα χρειαστεί να προσέξετε πολύ την επαγγελματική συμπεριφορά σας καθώς εύκολα μπορεί να έρθετε σε κόντρα με τους ανωτέρους σας, κάτι που θα κάνει κακό στη εικόνα σας, Προσοχή στις σχέσεις με τους οικείους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ασχοληθείτε με την προώθηση των σχεδίων σας οργανώνοντας στρατηγική, δείχνοντας την απαραίτητη σοβαρότητα και αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες. Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που επικοινωνείτε και στην οδήγηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε περίπτωση που έχετε οικονομικές εκκρεμότητες με τράπεζες ή το δημόσιο, προσπαθήστε να τις βάλετε σε μια σειρά. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε στο που ξοδεύετε τα χρήματά σας καθώς και στο που ξοδεύεστε συναισθηματικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Νιώθετε δυσάρεστα εξαιτίας γεγονότων που έχουν λειτουργήσει πιεστικά πάνω σας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο και δεν σας επιτρέπουν να πάρετε ανάσα. Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα τη συντροφική σας ζωή.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Δίδυμους, Καρκίνους, Παρθένους, Ζυγούς, Τοξότες, Αιγόκερους και Ιχθύες γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

ΚΡΙΟΣ

θα έρθετε πιο κοντά με τους οικείους σας και θα βάλετε και εσείς το χεράκι σας έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα όμορφο περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Αισθηματικά, ορισμένους θα σας απασχολήσει μια ερωτική επανασύνδεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Εύνοια έχετε με την όψη αυτή σε ό,τι αφορά ταξίδια και μετακινήσεις αλλά και σε καινούργιες γνωριμίες τις οποίες και θα κάνετε μέσα σε κοινωνικά περιβάλλοντα. Ο γλυκός τρόπος έκφρασής σας θα σας βοηθήσει να φέρετε στην πραγματικότητά σας ό,τι επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και είστε κάπως πιεσμένοι οικονομικά αυτήν την περίοδο, με την όψη αυτή θα βρείτε λύσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να φέρετε την οικονομική σταθερότητα που επιθυμείτε. Αισθηματικά, θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι της καρδιάς σας ψυχή τε και σώματι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα και να συνειδητοποιήσετε ότι η δύναμη κρύβεται μέσα σας. Μπορείτε, λοιπόν, να σχεδιάσετε το μέλλον σας ή να βάλετε σε πορεία υλοποίησης κάποια πλάνα σας. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά υπογραφές και συμβόλαια.

ΛΕΩΝ

Το μεγαλύτερο όπλο σας με την όψη αυτή είναι η διαίσθησή σας. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να την εμπιστεύεστε. Οικονομικά, θα έχετε κάποια έξτρα έσοδα ενώ θα κάνετε και μία επαγγελματική συμφωνία. Στον έρωτα, θα χρειαστεί να κινηθείτε κάπως παρασκηνιακά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα ανανεώσετε τους στόχους σας και θα βάλετε σε προτεραιότητα τον ίδιο σας τον εαυτό. Μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και να γνωρίζετε ότι δίπλα σας θα σταθούν φίλοι που θα σας προσφέρουν απλόχερα την υποστήριξή τους.

ΖΥΓΟΣ

Θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας με την έννοια, τόσο της ψυχολογικής ανανέωσης, όσο και της βελτίωσης της υγείας και της εμφάνισής σας. Κάποια επαγγελματικά σας όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και η οικογενειακή σας ζωή σας ανταμείβει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αλλαγές πολλές βρίσκονται προ των πυλών, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Κάποιοι από εσάς θα προχωρήσετε σε μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία ενώ ορισμένοι άλλοι θα κάνετε μια νέα αισθηματική σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βιώσετε χαρά καθώς μια μεγάλη επιθυμία σας θα πραγματοποιηθεί, κάτι που θα σας βοηθήσει να πατήσετε γερά στα πόδια σας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν, ειδικά αν εργάζεστε από το σπίτι. Αισθηματικά θα ζήσετε στιγμές πάθους και ερωτικής έντασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν έχετε ταίρι, με την όψη αυτή θα έρθετε πιο κοντά του, όχι μόνο ερωτικά αλλά και ψυχικά και συναισθηματικά μέσα από αμοιβαίες εξομολογήσεις και βαθιές αλήθειες. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για μια νέα τρυφερή και όμορφη σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα νιώσετε γεμάτοι ενέργεια και όρεξη για δουλειά. Η απόδοση στην εργασία σας θα είναι εξαιρετική, κάτι που θα σας φέρει και περισσότερο εισόδημα αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. θα σας απασχολήσουν θέματα ευεξίας και βελτίωσης της εμφάνισής σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Βασιστείτε στην όρεξή σας για δημιουργία και στη μεγάλη σας φαντασία που θα σας επιτρέψει να βρείτε έξυπνες λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα. Με σύμμαχο την αγάπη θα βρείτε δίαυλους επικοινωνίας με το ταίρι σας και θα κάνετε πιο όμορφη τη κοινή σας ζωή.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα

Στις 21 Ιουλίου 2023 ο Ήλιος από τις 29° 09’ του Καρκίνου θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή έχει μια έντονη δυναμική που δεν θα μας είναι εύκολο να τη διαχειριστούμε. Θα έρθουμε αντιμέτωποι με καταστάσεις που θα απαιτήσουν από εμάς αμέριστη προσοχή καθώς και την απόλυτη συνειδητοποίηση του τι ακριβώς σημαίνουν.

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: ΚριούςΚαρκίνουςΖυγούς και Αιγόκερους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Αφήστε πίσω ό,τι δεν λειτουργεί υπέρ σας και δεν σας προάγει σαν άνθρωπο και, αν χρειαστεί, τερματίστε ή τροποποιήστε τους “όρους” σε μια συνεργασία ή σχέση αισθηματική, φιλική ή ακόμα και οικογενειακή. Πάρτε αποφάσεις που θα βελτιώσουν την εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και δεν αρέσκεστε καθόλου στις αλλαγές, με την όψη αυτή καλείστε να αλλάξετε, τόσο τρόπο σκέψης, όσο και τρόπο δράσης. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε σκοπέλους και δυσκολίες και να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς να χάνετε χρόνο και ενέργεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σας στρεσάρουν λίγο παραπάνω καθώς θα σας αναγκάσουν να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες σε τράπεζες, δημόσιο ή τρίτους. Γενικά, το που ξοδεύετε τα χρήματά σας καθώς και το που ξοδεύεστε συναισθηματικά, θα σας βάλει σε σκέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βάλτε τα πράγματα κάτω, δείτε τι θέλετε, τι παίρνετε και τι υπολείπεται να λαμβάνετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας και πράξτε τα δέοντα. Διαχωρίστε την ήρα από το σιτάρι και ξεκαθαρίστε, πρωτίστως μέσα σας, τι είναι αυτό που σας κρατάει πίσω και δεν σας αφήνει να προχωρήσετε.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε κάποιες συναντήσεις και συζητήσεις σε σχέση με την επαγγελματική σας πρόοδο και τα οικονομικά σας, οι οποίες όμως δεν θα σας προσφέρουν την αναμενόμενη ικανοποίηση. Να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά επαγγελματικές σχέσεις καθώς και με την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν πρέπει να εστιάζετε μόνο στα δικά σας θέλω και τις προσωπικές σας ανάγκες, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή και το ταίρι σας. Από την άλλη, κάποιοι από εσάς θα σκεφτείτε σοβαρά να απομακρύνετε από τη ζωή σας πρόσωπα που δεν σας δείχνουν αγάπη και σεβασμό.

ΖΥΓΟΣ

Έχει έρθει η ώρα των σημαντικών αποφάσεων για εσάς, τόσο σε σχέση με τα επαγγελματικά και την εξέλιξη της καριέρας σας, όσο και με τις σχέσεις με τους οικείους σας. Δείτε ποιος και τι αξίζει να παραμείνει στη ζωή σας και κατόπιν πράξτε τα δέοντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσα στη φούρια σας να τακτοποιήσετε πράγματα και να προχωρήσετε κάποια νέα σχέδιά σας, θα αφήσετε πίσω υποχρεώσεις που για τους δικούς σας ανθρώπους είναι σημαντικές. Αυτό εύκολα μπορεί να σας οδηγήσει σε εντάσεις και καυγάδες. Προσοχή στις μετακινήσεις και στις υπογραφές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σας έχουν γίνει πηγή άγχους για εσάς καθώς καλείστε να “μπαλώσετε τρύπες” και, παράλληλα, να καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Αισθηματικά, θα μπείτε σε μια διαδικασία αναθεώρησης του προσωπικού σας κώδικα αξιών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε περίπτωση που βρίσκεστε εγκλωβισμένοι σε σχέσεις και συνεργασίες που καταπατούν τις προσωπικές αξίες και τα όριά σας, θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά τις εναλλακτικές. Στη συναισθηματική σας επιφάνεια θα αναδυθούν φοβίες και ανασφάλειες που θα σας σαμποτάρουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχοληθείτε με την υγεία και την ευεξία σας, όχι μόνο τη σωματική αλλά και την ψυχική. Το γεγονός ότι έχετε ανοιχτά πολλαπλά μέτωπα και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, θα σας αναγκάσει να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να προστατεύσετε τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αναζητήστε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να γεμίσετε τα συναισθηματικά κενά σας και που δεν σας στερούν την αγάπη και τη αισθηματική ασφάλεια. Πείτε ένα βροντερό όχι σε ό,τι αφορά ίντριγκες και παρασκήνιο στον εργασιακό σας χώρο αλλά και στις κόντρες με ανώτερους από εσάς.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου o Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό

Στις 14 Ιουλίου 2023 ο Ήλιος από τις 22° 15’ του Καρκίνου θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα μας χαρίσει μια διάθεση για αλλαγές και θα μας ωθήσει να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα. Κυρίως, όμως, θα μας κάνει να θέλουμε να νιώθουμε ελεύθεροι να μπορούμε να τα κάνουμε. Αυτές οι τάσεις αυτονομίας και ανεξαρτησίας θα συνδυαστούν με την όρεξη να βιώσουμε συναρπαστικές εμπειρίες και δυνατές συγκινήσεις.

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: ΚριούςΚαρκίνουςΖυγούς και Αιγόκερους καθώς και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε σχέση με τα οικονομικά σας καθώς, μεταξύ άλλων, μια παρελθούσα συνεργασία επιστρέφει ακόμα και με διαφορετική ατζέντα. Κέρδη αναμένονται και από την αγοραπωλησία ή την οικονομική εκμετάλλευση ενός, ίσως και οικογενειακού, ακινήτου.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βρεθείτε εν τω μέσω σημαντικών συζητήσεων και συμφωνιών σχετικών με την μελλοντική σας πορεία. Επαγγελματικά, θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε εσείς τους συνεργάτες σας. Αισθηματικά, θα δείξετε την πιο τρυφερή και ρομαντική πλευρά σας στο ταίρι της καρδιάς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο ανάλαφρη κυρίως γιατί εσείς θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από κάποια “βαρίδια” και επιπλέον άγχη σχετικά, είτε με τα οικονομικά σας, είτε με την υγεία σας. Μια οικονομική συμφωνία θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την όψη αυτή θα μπείτε στην διαδικασία να θέσετε νέους στόχους και, όχι μόνο θα βάλετε τον πήχη ψηλά στοχεύοντας τα καλύτερα, αλλά θα καταφέρετε να βρείτε και τους κατάλληλους συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν. Γενικά, νέοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Ευχάριστα γεγονότα θα ανανεώσουν μέσα σας την αισιοδοξία και θα σας απομακρύνουν από δυσοίωνες σκέψεις που σας απομακρύνουν από την ευδαιμονία. Ένας παλιός συνεργάτης θα σας πλησιάσει ξανά. Αισθηματικά, θα νιώσετε ψυχική πληρότητα και ικανοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας ζωή θα βρείτε νέους συνεργάτες ή υποστηρικτές σε ένα δικό σας νέο εγχείρημα που θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε. Αισθηματικά, μέσα από φιλικές παρέες και κοινωνικά περιβάλλοντα θα κάνετε μια σημαντική νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Μετά από κάποιες δύσκολες καταστάσεις που ξύπνησαν μέσα σας φοβίες του παρελθόντος, με βοηθό την όψη αυτή, θα βρείτε την αυτοπεποίθησή σας και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε σε ό,τι αφορά, τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα κάνετε κάποιες καινούργιες γνωριμίες, ίσως ακόμα και μέσα σε φιλικά περιβάλλοντα, με άτομα τα οποία θα λειτουργήσουν άκρως θετικά για εσάς αναφορικά, τόσο με την εξέλιξη της καριέρας σας, όσο και με την προσωπική σας ζωή. Σημαντικές αλλαγές βρίσκονται προ των πυλών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την όψη αυτή θα νιώσετε αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία κάτι που θα σας βοηθήσει στο να χτίσετε μια καθημερινότητα πιο συμβατή στις ανάγκες και τα θέλω σας. Επαγγελματικά προβλέπεται, μια αναβάθμιση ή μια αλλαγή που θα σας πάει σε άλλα μονοπάτια και θα λειτουργήσει υπέρ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα βιώσετε όμορφες στιγμές, είτε με το ταίρι σας, είτε με τα παιδιά σας, όσοι έχετε και θα νιώσετε ανακουφισμένοι και ήρεμοι. Θετικές εξελίξεις όμως θα υπάρξουν αναφορικά με συνεργασίες και εμπορικές συμφωνίες. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια ιδιαίτερη αισθηματική γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σας απασχολήσει η βελτίωση του χώρου που ζείτε ή που εργάζεστε ενώ επιπλέον κέρδη και εύνοια θα έχετε όσοι από εσάς εργάζεστε από το σπίτι. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ενδιαφέρον ταξίδι ενώ άλλοι θα ασχοληθείτε με την βελτίωση της εμφάνισής σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την όψη αυτή θα νοιώσετε ότι επικοινωνείτε καλύτερα με τους άλλους ή ακόμα καλύτερα διαισθητικά καταλαβαίνετε πως πρέπει να κινηθείτε. Νέοι άνθρωποι θα εμφανιστούν στην ζωή σας όχι μόνο σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο

Στις 28 Ιουνίου 2023 ο Ήλιος από τις 07° 07’ του Καρκίνου θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε και, ως εκ τούτου, να εστιάσουμε σε ό,τι είναι πραγματικά σημαντικό για εμάς και την εξέλιξή μας. Θα είμαστε πιο σίγουροι για τον εαυτό μας και για τις ικανότητές μας και θα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση μας παρουσιαστεί με τον καλύτερο τρόπο καθώς σε αυτό θα βοηθήσουν, τόσο η αυτοπεποίθηση, όσο και η διάθεση να εργαστούμε σκληρά και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: ΚριούςΚαρκίνουςΖυγούς και Αιγόκερους καθώς και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: ΔιδύμουςΠαρθένουςΤοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Βασιστείτε στις εμπειρίες που γεγονότα του παρελθόντος σας έχουν βοηθήσει να αποκομίσετε και αναδιοργανώστε τις σκέψεις και τον τρόπο δράσης σας. Να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας και μεγαλύτερα από εσάς άτομα που θέλουν και μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Κοινωνικοποιηθείτε καθώς, μέσα από φιλικούς κύκλους, θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε μελλοντικούς στόχους σας. θα έχετε την αρωγή ανθρώπων από το κοινωνικό περιβάλλον σας αναφορικά με κάποια μελλοντικά σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα αναζητήσετε την ασφάλεια, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο και σε αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθείτε. Επαγγελματικά, κάποια γεγονότα θα λειτουργήσουν άκρως θετικά για εσάς βελτιώνοντας κατά πολύ και τη δημόσια εικόνα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσο πιο προσεκτικά και ώριμα κινηθείτε, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε. Μπορείτε, φυσικά, να αισιοδοξείτε όμως, παράλληλα, φροντίστε να λειτουργείτε συνετά και χωρίς καμία διάθεση να ξεφύγετε από κάποιους πολύ σημαντικούς επαγγελματικούς στόχους σας.

ΛΕΩΝ

Κάποια έκτακτα έσοδα θα σας βοηθήσουν να νιώσετε οικονομική ασφάλεια και έτσι να κάνετε με άλλη άνεση επαγγελματικές κινήσεις που θα αποδειχθούν επικερδείς. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά μυστικές επαγγελματικές συμφωνίες αλλά και παρασκηνιακούς έρωτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέσα από κάποιες φιλικές ή ευρύτερα κοινωνικές παρέες θα έχετε την ευκαιρία για να κάνετε μια σημαντική συνεργασία η οποία και θα λειτουργήσει θετικά για το επαγγελματικό σας μέλλον. Αισθηματικά, θα πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Τόσο η εργατικότητα και η ικανότητά σας να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα λύσεις για τα όποια προβλήματα, όσο και η εργασιακή, και όχι μόνο, ηθική σας, δεν θα περάσουν απαρατήρητα από τους ανωτέρους σας οι οποίοι και θα σας επιβραβεύσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα μπορέσετε να θέσετε ώριμους και σημαντικούς στόχους και, ταυτόχρονα, θα πειθαρχήσετε στον ίδιο σας τον εαυτό καθώς η μελλοντική επιτυχία σας είναι πλέον μονόδρομος. Ορισμένους θα σας απασχολήσει και η βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητές σας σε τράπεζες ή δημόσιο ή θέματα που αφορούν κληρονομιές, διατροφές ή ασφάλειες. Λύσεις θα βρείτε και για κάποια οικογενειακά θέματά σας που σας είχαν ταλανίσει στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέσα από τη σωστή επικοινωνιακή οδό, την αγάπη, το σεβασμό και την κατανόηση, θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι της καρδιάς σας ενώ οι αδέσμευτοι, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησης, ενδέχεται να κάνετε μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα αποφασίσετε να κάνετε κάποιες ουσιαστικές βελτιωτικές αλλαγές αναφορικά με την εμφάνισή σας που θα ανεβάσουν και την αυτοπεποίθησή σας. Τα οικονομικά σας σταθεροποιούνται σε μια σταθερή ανοδική πορεία ενώ θετικά γεγονότα θα ομορφύνουν την καθημερινότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Καινούργια άτομα που έχουν μπει, ή που πρόκειται να μπουν, στη ζωή σας, θα σας βοηθήσουν σε νέα ξεκινήματα επαγγελματικής φύσης. Αισθηματικά, ορισμένοι θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ενώ κάποιοι άλλοι θα κάνετε μια σημαντική νέα ερωτική γνωριμία.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: ΔίδυμουςΠαρθένουςΤοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Άλυτα θέματα του παρελθόντος σας επιστρέφουν διεκδικώντας τον χρόνο και την προσοχή σας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και στον τρόπο που εκφράζεστε, ιδιαίτερα σε σχέση με τα αδέρφια ή τους συγγενείς καθώς, όπως λένε, «η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει».

ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρειαστεί να είστε λίγο παραπάνω προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των χρημάτων σας καθώς κάποια έξτρα έξοδα θα σας αποσυντονίσουν. Ορισμένοι θα βοηθήσετε οικονομικά ένα φιλικό σας πρόσωπο ή ένα σύλλογο ή μια ομάδα που είστε μέλος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε ένα αρκετά φορτωμένο και κουραστικό πρόγραμμα να φέρετε εις πέρας, από επαγγελματικής άποψης. Προκειμένου, μάλιστα, να τα καταφέρετε, θα χρειαστεί να κόψετε χρόνο από την προσωπική σας ζωή και τις φιλικές ή αισθηματικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα νιώσετε επιβαρυμένοι συναισθηματικά και ψυχολογικά, τόσο από προσωπικές σας φοβίες και ανασφάλειες, όσο και από προβλήματα τρίτων που θα σας ταλανίσουν καθώς θα προσπαθείτε να βρείτε λύσεις. Προσοχή στο παρασκήνιο και στα κουτσομπολιά.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να «βάλετε νερό στο κρασί σας» καθώς οι ανάγκες των άλλων είναι ίσης αξίας με τις δικές σας. Θα πρέπει να αναγνωρίσετε και το δικό σας μερίδιο ευθύνης σε ό,τι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να μην ξοδεύετε πολλά σε αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διαχωρίστε τα δύο μεγάλα στρατόπεδα της ζωής σας, αυτό που αφορά στα επαγγελματικά σας και αυτό που αφορά στην οικογενειακή ή συντροφική σας ζωή και μην κουβαλάτε τα προβλήματα του ενός στον άλλο. Αποφύγετε αλαζονικές συμπεριφορές.

ΖΥΓΟΣ

Ακόμα και αν η καθημερινότητά σας μοιάζει να «έχει πάρει φωτιά», θα πρέπει εσείς να διατηρήσετε την ηρεμία σας διότι, διαφορετικά, δεν θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη. Μην αφήσετε τις καθυστερήσεις ή τις ματαιώσεις των σχεδίων σας να κλέψουν το χαμόγελό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στα έξοδά σας γιατί αργότερα θα το βρείτε μπροστά σας. Ορισμένοι από εσάς ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια παραπάνω έξοδα για τα παιδιά σας ενώ, κάποιοι άλλοι, για να εντυπωσιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ορισμένοι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα των οικείων σας που θα σας προβληματίσουν αρκετά. Σε ό,τι αφορά την συντροφική σας ζωή, θα χρειαστεί, είτε να βάλετε εκ νέου τα όριά σας, είτε να αποδεχτείτε ότι θα πρέπει εσείς να «μπείτε σε μία σειρά».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακόμα και αν οι υποχρεώσεις σας πέφτουν η μια πάνω στην άλλη, αφήνοντάς σας «χωρίς ανάσα», δεν θα πρέπει να παραμελήσετε την εμφάνιση και γενικά τον εαυτό σας. Πείτε όχι στα κουτσομπολιά και στο παρασκήνιο καθώς θα βγείτε εκτεθειμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει να μην είστε τόσο ανέμελοι σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας αλλά ιδιαίτερα προσεκτικοί. Με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα θα πρέπει να διαχειριστείτε και τις προσωπικές σας σχέσεις και, αν χρειαστεί, να «βάλετε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του».

ΙΧΘΥΕΣ

Θα υπάρξουν κάποια προβλήματα που θα χρειαστούν τον έλεγχό και την συμβολή σας σχετικά, είτε με την κατοικία σας, είτε με κάποια θέματα μελών της οικογένειάς σας. Θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας γιατί μόνον έτσι θα βρείτε σωστές λύσεις.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούς και Υδροχόους, καθώς και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: ΔιδύμουςΠαρθένουςΤοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα σχετικά με μετακινήσεις, υπογραφές συμβολαίων αλλά και σχέσεων με αδέρφια, ξαδέρφια και συγγενείς. Το να κοινωνικοποιηθείτε θα σας βοηθήσει να πετύχετε κάποιους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και το επαγγελματικό σας στάτους. Καλά νέα θα λάβετε αναφορικά με ένα ακίνητο. Η ανεβασμένη αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει να δραστηριοποιηθείτε με το σωστό τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή θα σας κάνει να νιώσετε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας καθώς θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας, στις οποίες και θα πρέπει να απλώσετε το χέρι και να αρπάξετε καθώς θα βελτιώσουν τη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να αφήσετε πίσω σας αγχωτικές σκέψεις, φόβους και ανασφάλειες και να διεκδικήσετε μια θέση στον ήλιο για εσάς και για όσους αγαπάτε. Ορισμένοι από εσάς θα βιώσετε έναν παρασκηνιακό έρωτα.

ΛΕΩΝ

Νιώθετε ότι σιγά – σιγά αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα κάποιες επιθυμίες και όνειρά σας ενώ, μέσα από φιλικές παρέες, καινούργιες γνωριμίες και γενικά την κοινωνικοποίηση θα ανοίξει και ο δρόμος για την επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε εστιάσει στην εξέλιξη της καριέρας σας. Παράλληλα, θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες τις οποίες και θα πρέπει να αρπάξετε και να δραστηριοποιηθείτε προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Ορισμένοι θα εξετάσετε την επιστροφή μιας παλιάς επαγγελματικής συνεργασίας.

ΖΥΓΟΣ

Από τη φύση σας είστε αισιόδοξοι και θετικοί άνθρωποι. Σε αυτό έρχονται να προστεθούν και κάποιες θετικές εξελίξεις αναφορικά, τόσο με την επαγγελματική, όσο και την κοινωνική σας ζωή. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε ένα ευχάριστο ταξίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικές ευκαιρίες και εξέλιξη της καριέρας σας υπόσχεται η όψη αυτή. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται ενώ ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει μια κληρονομιά ή κάτι σχετικό με την περιουσία σας, ασφάλειες ή διατροφές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευχάριστα αναμένονται τα νέα στην αισθηματική σας ζωή γενικά και στη συντροφική σας ζωή ειδικότερα. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάστε και το «συν Αθηνά και χείρα κίνει» οπότε δραστηριοποιηθείτε και κάντε τον τροχό να γυρίσει σύμφωνα με το δικό σας θέλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο κέντρο της προσοχής σας βρίσκονται τα κεκτημένα σας, η βελτίωση της υγείας σας, η οικονομική σας σιγουριά και ο προσωπικός σας χώρος. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις βελτιώνονται όπως και τα οικονομικά σας ενώ θα σας απασχολήσουν θέματα ευεξίας και εμφάνισης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για να εξελίξετε την καριέρα σας και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και τον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι. Από την άλλη, θα καταφέρετε να απολαύσετε διασκεδάσεις καθώς και τη χαρά του φλερτ και του έρωτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα καταφέρετε να προβείτε σε βελτιώσεις αναφορικά, τόσο με την καθημερινότητά σας, όσο και με την εμφάνιση και την ευεξία σας. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά την κατοικία ή την ακίνητη περιουσία σας. Ορισμένους θα σας απασχολήσει η επιστροφή ενός ανθρώπου από το ερωτικό σας παρελθόν.

Πηγή: Μyastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: ΔιδύμουςΠαρθένουςΤοξότες και Ιχθύες, καθώς και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή υπόσχεται συναισθηματική και οικονομική σταθερότητα, κάτι που θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα και να ξεπεράσετε παρελθούσες περιόδους άγχους και αβεβαιότητας. Προσοχή μόνο στις σπατάλες και στις διατροφικές υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βοηθηθείτε να θέσετε μετρήσιμους, ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους καθώς και να πετύχετε κάποιους που ήδη έχετε βάλει. Επιπλέον, θα δείτε επιθυμίες και όνειρά σας να πραγματοποιούνται ίσως, και με την αμέριστη βοήθεια φιλικών σας προσώπων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεστε εν τω μέσω μιας περιόδου η οποία σας καλεί να έρθετε σε επαφή, να αναγνωρίσετε και, εν τέλει, να αποδεχτείτε τα πιο βαθιά σας συναισθήματα. Η διαίσθησή σας θα αποδειχθεί άκρως βοηθητική, κυρίως σε ό,τι αφορά την καριέρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μη φοβηθείτε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας καθώς θα συνειδητοποιήσετε ότι, κυρίως μέσα από αυτά, μπορείτε να εξελιχθείτε και να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Αρωγοί στα σχέδιά σας θα βρεθούν φίλοι και συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ

Εύνοια θα έχετε με την όψη αυτή σε θέματα που αφορούν την εξέλιξη της καριέρας σας και τη βελτίωση των οικονομικών και της δημόσιας εικόνας σας. Αισθηματικά, θα βιώσετε στιγμές γεμάτες έρωτα και πάθος που θα απογειώσουν τις αισθήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα βιώσετε στιγμές ικανοποίησης και ευδαιμονίας σε ό,τι αφορά, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική σας ζωή. Εύνοια θα έχετε αναφορικά με νομικές υποθέσεις, συμβόλαια, μετακινήσεις και επαφές με το εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ

Θα έρθετε σε επαφή με τα βαθιά συναισθήματά σας που είχατε κρύψει «κάτω από το χαλί» και θα διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι σε ό,τι αφορά όλων των ειδών τις σχέσεις σας. Εκμεταλλευτείτε τη διαίσθησή σας και δεν θα βγείτε χαμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεδομένου ότι ευνοείται η συντροφική ζωή με την όψη αυτή, οι ευρισκόμενοι σε σχέση θα αποφασίσετε, είτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, είστε να κάνετε κάτι δημιουργικό και ευχάριστο με το ταίρι σας. Οι υπόλοιποι θα έχετε ευκαιρίες για κατακτήσεις και ερωτικές χαρές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσει η βελτίωση της εμφάνισης και της ευεξίας σας ενώ η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο αρμονική και γλυκιά. Ορισμένοι θα ασχοληθείτε με την ανανέωση της διακόσμησης ή την ανακαίνιση της κατοικίας ή του γραφείου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας φέρει αρκετές ευκαιρίες για εσωτερική ανανέωση, οικονομική σταθερότητα, ερωτικές επιτυχίες και ρομαντισμό. Θετικές εξελίξεις θα έχετε αναφορικά με ένα επαγγελματικό σας όνειρο. Όσοι έχετε παιδιά θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βιώσετε οικονομική και οικογενειακή σταθερότητα και αρμονία με την όψη αυτή. Ορισμένους θα σας απασχολήσει η αγοραπωλησία ή η οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Αισθηματικά, θα υπάρξουν ευκαιρίες, αν το επιθυμείτε, για μια επανασύνδεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Εκμεταλλευτείτε τα επικοινωνιακά σας ταλέντα για να προωθήσετε τις ιδέες και τη δουλειά σας. Μέσα από την κοινωνικοποίηση θα γίνουν γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Για ένα σημαντικό θέμα σας θα έχετε ευοίωνα μηνύματα και θετικές εξελίξεις.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα φέρει κάποιες αλλαγές σχετικές με την οικονομική σας πραγματικότητα. Για κάποιους από εσάς ξεκινάει κάτι καινούργιο και ελπιδοφόρο ενώ για ορισμένους άλλους επανέρχεται μια επαγγελματική συνεργασία του παρελθόντος με νέα ατζέντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς η περίοδος των αλλαγών που ξεκίνησε με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο συνεχίζει να σας βγάζει από την πεπατημένη και να σας ωθεί να κάνετε δραστικές αλλαγές που σκοπό, φυσικά, έχουν να σας προσφέρουν μια καλύτερη θέαση της ζωής. Το ζητούμενο είναι η προσωπική σας ανέλιξη και εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή θα σας δυσκολέψει κάπως καθώς τα αιτήματά της είναι πολύπλοκα και απαιτούν μπόλικη δουλειά με τον εαυτό σας και εσωτερικές αλλαγές. Αν θέλετε να αλλάξουν τα πράγματα γύρω σας, θα πρέπει να αλλάξετε πρώτα εσείς ξεκινώντας από κάποιες παγιωμένες πεποιθήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα βιώσετε αλλαγές που για κάποιους από εσάς θα αφορούν τον επαναπροσδιορισμό στόχων. Για ορισμένους άλλους, οι αλλαγές θα είναι απρόσμενες και σχετικές με φιλικές σχέσεις ή κοινωνικούς κύκλους καθώς πρόσωπα, ως ώρας δεδομένα, θα αποχωρήσουν από τη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Ξαφνικά γεγονότα που σε πρώτο χρόνο θα σας αιφνιδιάσουν, καθώς θα προκαλέσουν γεγονότα που δεν περιμένατε και θα σας ωθήσουν σε αλλαγές σε σχέση με την καριέρα σας, σε δεύτερο χρόνο θα σας φέρουν ριζικές αλλαγές ακόμα και αναφορικά με τη δημόσια εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, αν θέλετε να αλλάξουν προς όφελός σας και αυτά. Αλλαγές συνεργατών και σχέσεων θα σας φέρει η όψη αυτή καθώς εσείς φαντάζεστε διαφορετικά το μέλλον σας. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι, ίσως ακόμα και στο εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με την εξέλιξη της οικονομικής σας πραγματικότητας. Είτε, λοιπόν, θα προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συμφωνία, είτε θα έχετε μια έξυπνη, πρωτότυπη και ίσως κάπως ανορθόδοξη ιδέα για μια υπόθεσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα βιώσετε ανατροπές και αναγκαστικές αλλαγές αναφορικά με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Επαγγελματικά, θα ψάξετε ή θα βρείτε κάτι καινούργιο. Αισθηματικά, είτε η ανάγκη για ανεξαρτησία σας θα σας προτρέψει για αλλαγές, είτε θα τροποποιήσετε το υπάρχον στάτους της σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάγκη σας να σπάσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας μπορεί, άνετα, να σας οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις και λάθος αποφάσεις που με τη σειρά τους θα ανατρέψουν προσωπικές σχέσεις, συνεργασίες καθώς και τα οικονομικά σας δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη σας να ταράξετε τα λιμνάζοντα αισθηματικά νερά θα σας οδηγήσει στο να πλησιάσετε με μια περισσότερο παιχνιδιάρικη διάθεση το ταίρι σας και να ανανεώσετε μέσα από τον έρωτα τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε εύνοια για κάτι καινούργιο με άτομο μάλλον αντισυμβατικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν απρόσμενες αλλαγές και ανατροπές στο οικογενειακό σας περιβάλλον που θα σας ταράξουν αρκετά. Είτε κάποιο ηλικιωμένο μέλος της οικογένειάς σας θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, είτε κάποιο νεότερο μέλος θα κάνει την «επανάστασή» του.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχετε έμπνευση και έξυπνες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας είχαν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα. Επίσης, μέσα σε φιλικά ή κοινωνικά περιβάλλοντα θα κάνετε μια νέα και ενδιαφέρουσα γνωριμία, είτε κοινωνική, είτε αισθηματική.

Πηγή: myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: ΔιδύμουςΠαρθένουςΤοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα μπορέσετε να ανακτήσετε την εσωτερική σας δύναμη, να βάλετε σε μία τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας και να βρείτε τα πατήματά σας. Εκμεταλλευτείτε τη γνώση που έχετε αποκτήσει από γεγονότα του παρελθόντος και τη διαίσθησή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κοινωνικοποιηθείτε καθώς, μέσα από άτομα που κινούνται στους ίδιους με εσάς κύκλους, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε κάποια τρέχοντα προβλήματά σας. Η αίσθηση της ασφάλειας που θα σας δοθεί, θα σας βοηθήσει να πετύχετε σημαντικούς στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε γενικά τη δημόσια εικόνα σας και ειδικά την επαγγελματική. Η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν θα σας δοθεί χωρίς προσπάθεια και αρκετή δουλειά. Μια οικονομική συμφωνία θα γίνει κάπως παρασκηνιακά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείξτε την απαραίτητη ωριμότητα σε κάποιο, είτε επαγγελματικό, είτε προσωπικό σας θέμα και προσπαθήστε να έχετε συγκρατημένη αισιοδοξία όσον αφορά κάποιους στόχους σας. Εύνοια δέχεστε αναφορικά με κοινωνικές επαφές και σχέσεις με το εξωτερικό.

ΛΕΩΝ

Θα νιώσετε ότι κάποιες επιθυμίες σας, κυρίως επαγγελματικές, εκπληρώνονται, κάτι που θα σας προσφέρει οικονομική ασφάλεια άρα και σιγουριά. Αισθηματικά, θα διεκδικήσετε αυτό που δικαιούστε, όχι μόνο δυναμικά αλλά και με την αναγκαία ωριμότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να προχωρήσετε τη σχέση σας στο επόμενο επίσημο στάδιο ή να βελτιώσετε τις, μεταξύ εσάς και του/της συντρόφου σας, συνθήκες δίνοντας τέλος σε ασυνεννοησίες και προβλήματα. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για μια νέα και σταθερή σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Η εργατικότητά σας καθώς και το επαγγελματικό σας ήθος θα επιβραβευτούν από τους ανώτερους από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία, είτε υλικά, είτε ηθικά. Η ερωτική σας ζωή θα γίνει πιο σταθερή καθώς θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας το οποίο χρειάζεται εσάς και τη στήριξή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε την ερωτική σας ζωή και να προχωρήσετε στο επόμενο σημαντικό στάδιο αναφορικά με τα αισθηματικά σας. Εκτός, φυσικά, από τους ερωτικούς σας στόχους, μπορείτε να πετύχετε και άλλους εξίσου σημαντικούς ειδικά σε ό,τι αφορά τις οικονομικές υποθέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν τη σταθεροποίηση των οικονομικών σας και, ως εκ τούτου, τόσο την ομαλοποίηση των σχέσεών σας με τους οικείους σας, όσο και τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων σας. Αντιμετωπίστε με ρεαλισμό τις όποιες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα θελήσετε, και θα τα καταφέρετε, να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια τάξη και να οργανώσετε την καθημερινότητά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εύνοια δέχεστε σε θέματα που σχετίζονται με σπουδές, σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς ή γείτονες, ταξίδια και μετακινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα νιώσετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά, κάτι που θα σας βοηθήσει να τολμήσετε να κάνετε και κάποιες ενδιαφέρουσες επαγγελματικές κινήσεις. Τα έσοδά σας αναμένεται να αυξηθούν, ειδικά αν εργάζεστε στο σπίτι ενώ κέρδη θα έχετε, είτε από αγοραπωλησία, είτε από οικονομική εκμετάλλευση ακινήτου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, με την όψη αυτή, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε καθαρά προσωπικό επίπεδο. Νιώθετε ότι μπορείτε να επιτύχετε πολλά και δεν φοβάστε να σηκώσετε τα μανίκια και να δουλέψετε σκληρά και αποφασιστικά.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα

Στις 20 Απριλίου 2023 ο Ήλιος από τις 00° 20’ του Ταύρου θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο. Η όψη αυτή θα αυξήσει την ανάγκη μας να έχουμε πάση θυσία στα χέρια μας τον έλεγχο της ζωής μας. Ωστόσο, αυτό θα μας οδηγήσει σε συγκρούσεις με άτομα που έχουν εξουσία, κυρίως στο εργασιακό περιβάλλον μας, ή που νομίζουν ότι έχουν εξουσία στην δική μας ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Θα χρειαστεί να βάλετε φρένο σε κάποια άτομα που ανήκουν, είτε στο άμεσα φιλικό, είτε στο ευρύτερα κοινωνικό κύκλο σας, καθώς με την συμπεριφορά στους μοιάζουν να καταπατούν τις προσωπικές σας αξίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Τόσο σε καθαρά προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, θα συνεχίσουν να υπάρχουν αλλαγές. Αυτές θα πρέπει να τις δείτε σαν τη διαδικασία μιας γέννας, μπορεί να είναι επίπονες, ωστόσο, στο τέλος θα σας χαρίσουν κάτι όμορφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας καθώς και στο με ποιους μοιράζεστε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας. Ορισμένοι από εσάς θα αντιμετωπίσετε τις παρασκηνιακές ενέργειες συνεργατών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας οδηγήσει σε ένα αναγκαστικό «ξεσκαρτάρισμα» σε σχέση με τα άτομα που κινούνται στον άμεσα φιλικό ή ευρύτερα κοινωνικό σας κύκλο καθώς η δική σας πορεία ζωής διαφέρει παρασάγγας από τη δική τους.

ΛΕΩΝ

Θα ρίξετε τίτλους τέλους σε σχέσεις και συνεργασίες που δεν έχουν γερές βάσεις και που, είτε σας ταλανίζουν συναισθηματικά, είτε δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε. Μόνον έτσι θα μπορέσετε να υποδεχθείτε το καινούργιο στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα βράζει μέσα σας η επιθυμία να προχωρήσετε στην υλοποίηση κάποιων σχεδίων σας αλλά σύμφωνα με τα δικά σας πλάνα. Με τον τρόπο σας, θα σπρώξετε και τους συνεργάτες σας προς αυτή την κατεύθυνση, ακόμα και αν χρειαστεί να πιέσετε καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή θα σας αναγκάσει να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε, κυρίως αισθηματικές, σχέσεις που δεν σας ταιριάζουν ή που ενδεχομένως έχουν κάνει τον κύκλο τους και δεν σας δίνουν πλέον χαρά. Επίσης, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και με τα έξοδά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα αποφασίσετε να βάλετε τα πράγματα κάτω, είτε με το ταίρι σας, είτε γενικά με μέλη της οικογένειάς σας και να ξεκαθαρίσετε το, ως ώρας, ομιχλώδες τοπίο. Για να μπορέσετε να οδηγηθείτε σε ένα σωστό αποτέλεσμα, κινηθείτε με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα αναγκαστείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές αναφορικά, είτε με την διατροφή σας, είτε με την εμφάνισή σας. Επιπλέον, θα προβείτε σε κάποια τροποποίηση στον τρόπο που εργάζεστε καθώς η ως ώρας κατάσταση δυσχεραίνει την καθημερινότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο στόχαστρο της όψης θα βρεθούν οι σχέσεις σας που τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι, είτε η οικονομική εξάρτηση, είτε η ερωτική εμμονή. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε με τα έξοδά σας και καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να καλύψετε οφειλές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν, είτε την κατοικία σας, είτε τους οικείους σας. Θα πρέπει εσείς να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας και να βάλετε τα όριά σας. Ανάλογες καταστάσεις θα βιώσετε και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Τόσο στο επαγγελματικό, όσο και στο προσωπικό σας περιβάλλον, καλό θα ήταν να μην συμμετάσχετε σε κουτσομπολιά γιατί στο τέλος θα βρεθείτε εσείς εκτεθειμένοι. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και σε ό,τι αφορά σχέσεις με συγγενείς, αδέρφια και γείτονες.

Πηγή: Myastro.gr

 

 

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία

ΚΡΙΟΣ

Άτομα κατέχοντα εξουσία μέσα από το φιλικό ή από το ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε κάποια φιλόδοξα σχέδιά σας. Μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες και θα διευρύνετε τον κύκλο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα ξεπεράσετε κάποια προβλήματα του παρελθόντος που σας είχαν ταλαιπωρήσει καιρό, ενώ, για αρκετούς από εσάς, ανοίγονται καινούργιοι ελπιδοφόροι επαγγελματικοί, και όχι μόνο, ορίζοντες. Μια σημαντική συμφωνία είναι στα σκαριά αλλά θα πρέπει να την κρατήσετε μυστική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εύνοια δέχεστε σε θέματα σχετικά με υπογραφές συμβολαίων, νομικές υποθέσεις όπως επίσης και σε ό,τι αφορά μετακινήσεις, ταξίδια και σχέσεις με το εξωτερικό. Θα κάνετε κάποιες σημαντικές γνωριμίες με κάποια άτομα που θα σας βοηθήσουν να ανοιχτείτε επαγγελματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε μια οικονομική σας εκκρεμότητα ή να διαπραγματευτείτε καλύτερους όρους σε μια οικονομική συμφωνία ή ακόμα και να προχωρήσετε στη λήψη ενός δανείου, αν αυτό επιθυμείτε. Θετικά θα σας απασχολήσει η ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Ευοίωνα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία ενώ θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται, ιδιαίτερα αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Εύνοια έχετε σε θέματα σπουδών ενώ ορισμένοι θα κάνετε και ένα ταξίδι ίσως και στο εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα γίνουν πιο αρμονικές και η καθημερινότητά σας θα γίνει πηγή χαράς και ηρεμίας καθώς θα βρείτε έξυπνες λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούσαν. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν και θα προωθήσετε κάποιο σχέδιό σας.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια θετικά γεγονότα θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και θα επαναφέρουν στη μνήμη σας ένα φιλόδοξο σχέδιό σας το οποίο τώρα μπορεί να μπει σε πορεία υλοποίησης καθώς, πλέον, θα βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες. Αισθηματικά, θα ζήσετε στιγμές ευτυχίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία που θα αναβαθμίσει και την ποιότητα ζωής σας. Εύνοια δέχεστε αν εργάζεστε από το σπίτι. Άλλοι, θα προχωρήσετε σε μια αγοραπωλησία ακινήτου ή στην οικονομική εκμετάλλευσή του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κοινωνικοποιηθείτε και κάντε γνωριμίες καθώς, ορισμένες από αυτές, αργότερα θα είναι άκρως βοηθητικές, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία ενώ κάποιοι άλλοι ένα ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα μπορέσετε να πατήσετε γερά στα πόδια σας και να κάνετε πράγματα σημαντικά για την προσωπική σας εξέλιξη. Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει μια ανακαίνιση ή μια αλλαγή στην κατοικία σας, ενώ θα έρθετε ακόμα πιο κοντά με τους οικείους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τολμήστε να επικοινωνήσετε τις ευφάνταστες ιδέες σας καθώς τώρα μπορούν πιο εύκολα να γίνουν αποδεκτές από τους άλλους. Δείξτε θάρρος και να θυμάστε ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, μια ερωτική εξομολόγηση θα σας απογειώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να αναβαθμίσετε την οικονομική σας ζωή, κάτι που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε και την ψυχολογία σας. Αφήστε πίσω σας τα όποια προβλήματα είχατε αντιμετωπίσει και ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα

ΚΡΙΟΣ

Θα κλείσετε οριστικά την πόρτα σε ένα σημαντικό επαγγελματικά, και όχι μόνο, κεφάλαιο της ζωής σας και με άλλον αέρα και δυναμική θα προχωρήσετε σε ένα νέο κύκλο που υπόσχεται καταξίωση. Αρωγούς θα έχετε σημαντικά άτομα του κύκλου σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι η τύχη είναι με το μέρος σας και ότι θα σας παρουσιάζονται ευκαιρίες, τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Ασχοληθείτε με το να χτίσετε το μέλλον σας. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά εξωτερικό και νομικές υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αφήστε στην άκρη τους όποιους φόβους και ανασφάλειές σας και διεισδύστε στα άδυτα της ψυχής σας σε μια προσπάθεια να έρθετε σε επαφή με τις πιο βαθιές σας επιθυμίες. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά οικονομικά θέματα και παρελθούσες εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ασχοληθείτε με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και με την απαραίτητη ψυχική δύναμη διαχωρίστε την ήρα από το σιτάρι κρατώντας κοντά σας μόνο ό,τι σας βοηθά να εξελιχθείτε, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Πλησιάστε το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να μεταμορφώσετε, θετικά πάντα, το ως ώρας στημένο σκηνικό της επαγγελματικής σας ζωής. Ορισμένοι από εσάς θα θελήσετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας μέσα από μια αισθητική επέμβαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε κάποιες ενδιαφέρουσες ευκαιρίες, καθώς και πρόθυμους συνεργάτες, που θα σας επιτρέψουν να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία, ίσως και μέσα σε κάποιο φιλικό περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Θα βρείτε τις απαιτούμενες ισορροπίες σε σχέση, τόσο με την επαγγελματική, όσο και με την προσωπική σας ζωή κάτι που, εκτός του ότι θα φέρει αρμονία στην ζωή σας, θα σας κάνει να νιώσετε ότι έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά, θα χτίσετε τις σωστές συμμαχίες και με το δυνατό σας μυαλό και έξυπνο λόγο θα μανουβράρετε τις καταστάσεις προς όφελός σας. Προσωπικά, μια εξομολόγηση ή μια πρόταση θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε μια νέα σελίδα στο βιβλίο της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσετε τις προσωπικές σας αξίες και, ταυτόχρονα, να πατήσετε πιο γερά στα πόδια σας αναζητώντας κάτι άλλο, πιο συμβατό στις ανάγκες και τα θέλω σας. Εύνοια θα έχετε σε οικονομικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας εδώ και χρόνια σας έχει ωθήσει ή και εξαναγκάσει, κατά περιπτώσεις, σε μεταμορφωτικές αλλαγές στη ζωή σας. Η όψη αυτή, τώρα, σας ζητά να θυμηθείτε την εσωτερική σας δύναμη, να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν, ακόμα και αν χρειαστεί να κλείσετε πόρτες καθώς θα ανοίξουν άλλες … καλύτερες για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά, θα προχωρήσετε σε κάποιες συμφωνίες οι οποίες όμως θα χρειαστεί, λόγω συνθηκών, να γίνουν κάτω από το τραπέζι. Αισθηματικά, ορισμένοι από εσάς θα βιώσετε έναν παρασκηνιακό έρωτα που θα χρειαστεί, όμως, προσοχή για τυχόν αποκαλύψεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Αφεθείτε στο να δείτε, πραγματικά, τις προσωπικές σας αλήθειες και αποδεχτείτε τις. Βάλτε πλώρη για νέες θάλασσες και δείτε το μέλλον σας με αισιοδοξία. Ορισμένοι από εσάς θα δείτε ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον με μια πιο ρομαντική ματιά.

Πηγή: Myastro.gr

Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου o Ήλιος σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας θυμίσει μια παροιμία που λέει ότι «η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει αλλά κόκκαλα τσακίζει» και αυτό γιατί, δεδομένου ότι θα είστε αρκούντως οξύθυμοι και νευρικοί, εύκολα μπορεί να ξεφύγετε και να πείτε κουβέντες που εσείς μπορεί να ξεχάσετε σχεδόν αμέσως, οι άλλοι όμως όχι.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσέξετε λίγο τον εγωισμό σας, με την όψη αυτή, τον οποίο μπορεί να μεταφράσετε σαν περηφάνια και, με βάση αυτό, να προκαλέσετε εντάσεις, τόσο στις επαγγελματικές, όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις. Τα οικονομικά σας θα χρειαστούν μια καλύτερη διαχείριση καθώς και υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή εύκολα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και καυγάδες, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη σχέση με το ταίρι σας καθώς, είτε θα ασχοληθείτε με οτιδήποτε ικανοποιεί εσάς αφήνοντας πίσω τις δικές του ανάγκες, είτε θα νιώσετε ότι αυτό δεν λαμβάνει υπόψιν τα δικά σας θέλω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λάθη και προβλήματα από το παρελθόν θα ξυπνήσει σε εσάς η όψη αυτή τα οποία και θα σας προκαλέσουν ανασφάλειες και θα σας αναστατώσουν ψυχικά και συναισθηματικά. Σε ορισμένες, μάλιστα, περιπτώσεις θα σας κάνουν να καταλάβετε ότι κάποια πράγματα δεν είναι εύκολο να αλλάξουν.

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή θα σας φέρει αντιμέτωπους με εντάσεις σε σχέση είτε με τα παιδιά σας, είτε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, καθώς θα πρέπει να βάλετε κάποια όρια έτσι ώστε να είστε όλοι καλά. Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να αφήσετε και το ταίρι σας να πάρει κάποιες πρωτοβουλίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να αποφύγετε, με την όψη αυτή, να μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι αλλά και τούμπαλιν γιατί, όχι μόνο θα χαλάσετε την ατμόσφαιρα, αλλά θα βγάλετε προς τα έξω και μια συμπεριφορά που δεν θα συνάδει με τον πραγματικό σας εαυτό και τις προθέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή μπορεί εύκολα να σας κάνει επαναστάτες χωρίς αιτία. Θα πρέπει να ζυγίσετε πολύ καλά τις κουβέντες και, φυσικά, τις πράξεις σας γιατί θα σας οδηγήσουν σε λάθη τακτικής που θα σας στοιχίσουν αρκετά, όχι μόνο στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στο φιλικό και φυσικά στον ερωτικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τάση σας να έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας έτσι ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις θα κλονίσει, τόσο τις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, θα πρέπει να κάνετε μια καλύτερη διαχείριση και να προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εντάσεις που θα προκληθούν από την αμετακίνητη συμπεριφορά σας μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά χάσματα στις προσωπικές σας σχέσεις. Δείξτε ενσυναίσθηση και μπείτε λίγο και στην θέση του άλλου, όχι μόνο σαν ένδειξη καλής θέλησης, αλλά και για να καταλάβετε και τον τρόπο σκέψης του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα φέρει στη συναισθηματική σας επιφάνεια τα «παλιά ξινά σταφύλια» των σχέσεών σας κάτι που, όχι μόνο θα κλέψει το χαμόγελο από τα χείλη σας, αλλά θα προκαλέσει και αλυσιδωτές αντιδράσεις εντάσεων και καυγάδων, τόσο με τα προσφιλή σας άτομα, όσο και με τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα γίνετε λίγο παραπάνω έντονοι και επιθετικά διεκδικητικοί σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, κάτι που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τις σχέσεις σας καθώς θα τρομάξει, τρόπον τινά, τους άλλους και, ως φυσικό επακόλουθο, θα τους απομακρύνει. Ένα φιλικό σας πρόσωπο θα χρειαστεί τη βοήθεία σας και αυτό θα σας αγχώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η όψη αυτή θα προκαλέσει κάποιες εντάσεις, τόσο στο εργασιακό σας περιβάλλον και στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, όσο και στην οικογένειά σας. Τακτοποιήστε πρώτα τον εσωτερικό σας κόσμο, καθώς βρίσκεται σε αναβρασμό, και μην αναμοχλεύετε το όποιο παρελθόν που σας έχει πονέσει.

Newsletter

Θέλεις να μη χάνεις τα καλύτερα. Σε θέλουμε στην παρέα μας. Τσέκαρε το Νewsletter μας και κάθε Παρασκευή θα έχεις στο email σου τα θέματα από το govastileto.gr που επιλέγουμε για εσένα.

    Πατώντας "ΕΓΓΡΑΦΗ" αποδέχεσαι τους Όρους χρήσης και Πολιτικής Απορρήτου.