Ο φετινός Σεπτέμβριος σύμφωνα με την αριθμολογία, μας ωθεί όλους μας να αντιμετωπίσουμε με πιο θετικό και αισιόδοξο τρόπο τη ζωή μας και να επιδιώξουμε τις αλλαγές που θα μας βοηθήσουν να πάμε ένα βήμα παρακάτω. Η ελευθερία της έκφρασης, του λόγου, ο αυθορμητισμός και η δημιουργικότητα, αποτελούν αυτό το μήνα τα «κλειδιά» της επιτυχίας σε κάθε τομέα που κινούμαστε!
Για να δείτε πώς θα είναι ο Σεπτέμβριος για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεώς σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, για κάποιον που έχει γεννηθεί στις 17/8/1985, θα ισχύει:

1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3.

Υπολογίστε αντίστοιχα για τη δική σας ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό που προέκυψε από την άθροιση.


Προσωπικός αριθμός 1
Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου σε βρίσκει με ξεκούραστη διάθεση και με τον δυναμισμό να λύσεις θέματα που είχες αφήσει σε εκκρεμότητα . Θα καταφέρεις με συνέπεια, υπευθυνότητα και σοβαρότητα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και θα καταφέρεις να νιώσεις ανακούφιση.

Η επικοινωνία, η διασκέδαση και ο ευχάριστος χρόνος με τους φίλους και την οικογένεια θα έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην καθημερινότητά σου. Επιπλέον θα χρειαστεί από την πλευρά σου να υποστηρίξεις με κάθε τρόπο – υλικά αλλά και συναισθηματικά – ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, θα ελαχιστοποιηθούν οι έννοιες και οι προβληματισμοί, αφού κάποια πράγματα θα καταφέρεις να τα βάλεις σε μία σειρά.

Στον αισθηματικό τομέα, θα καταφέρεις να επουλώσεις τις πληγές των περασμένων μηνών και θα γυρίσεις μία νέα σελίδα στη ζωή σου. Αν ήδη υπάρχει ένας σύντροφος στη ζωή σου, τότε μπορείς πραγματικά να κάνεις βήματα προόδου και να αποκαταστήσεις τη σχέση σου μαζί του, αφού πλέον θα καταλάβεις και την δική του πλευρά και θα μπορέσεις να τα βρεις καλύτερα μαζί του. Αν δεν υπάρχει κάποιος μόνιμος ερωτικός δεσμός αυτό τον καιρό, μπορώ να πω ότι τον Σεπτέμβριο, θα διώξεις μακριά κάθε δυσάρεστη σκέψη, κάθε πικρή ανάμνηση και έναν παλιό έρωτα που στεκόταν τροχοπέδη στη ζωή σου και θα ανοίξεις πλώρη για έναν νέο έρωτα που θα σε κάνει να ζήσεις στιγμές απόλυτου ρομάντζου!

Προσωπικός αριθμός 2

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες σου και θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι κρυφές σκέψεις σου και τα συναισθήματα που μέχρι τώρα είχες καλά κρατημένα μέσα στην ψυχή σου.

Κατά την διάρκεια του μήνα θα αντιληφθείς ότι οι εσωτερικές ανάγκες και οι επιθυμίες σου, αρχίζουν σιγά – σιγά να αλλάζουν και εσύ μπαίνεις σε ένα στάδιο ολοκληρωτικής μεταμόρφωσης. Τα όνειρα που θα δεις κατά την περίοδο του Σεπτεμβρίου, θα είναι αρκετά έντονα και θα σου δώσουν σημαντικά μηνύματα για το μέλλον κάποιων προσωπικών σου υποθέσεων. Θα πρέπει όμως και εσύ από την πλευρά σου, να ακούσεις αυτή την περίοδο την εσωτερική σου φωνή και να εμπιστευτείς ακόμα περισσότερο το ένστικτό σου.

Στην προσωπική σου ζωή, θα βιώσεις μία περίοδο μοναχικότητας, την οποία όμως εσύ θα επιλέξεις. Θα έχεις την ανάγκη να απομονωθείς, να αφιερώσεις χρόνο για τον εαυτό σου, να κάνεις τον απολογισμό σου και να βάλεις σε μία σειρά τις σκέψεις σου. Οι απαιτήσεις που θα έχουν οι γύρω σου από εσένα θα είναι αρκετές και θα υπάρξουν στιγμές που θα αισθάνεσαι πίεση!

Στον επαγγελματικό αλλά και στον οικονομικό τομέα, αυτό τον μήνα έχεις την ευστροφία να βρεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν στην πρόοδό σου. Κάποια προβλήματα που μέχρι τώρα σου φαινόντουσαν άλυτα, θα μπορείς πολύ πιο εύκολα τώρα να τα αντιμετωπίσεις, αφού θα μπορείς να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να τα ξεπεράσεις.

Στον αισθηματικό τομέα, θα προβληματιστείς, θα σκεφτείς και θα θελήσεις να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, θα θελήσεις να μετρήσεις τα υπέρ και τα κατά του δεσμού σου, προκειμένου να επιλέξεις ποια θέλεις να είναι η συνέχεια. Αν δεν υπάρχει κάποιος δεσμός στη ζωή σου, αυτό το μήνα θα βρεθείς σε στάδιο απολογισμού και αναπόλησης μίας παλιάς σχέσης και θα θέλεις τον χρόνο σου για να ανοιχτείς σε κάτι καινούριο.

Προσωπικός αριθμός 3

Αυτός ο Σεπτέμβριος μπορεί να χαρακτηριστεί μήνας προόδου για σένα που έχεις προσωπικό γενέθλιο αριθμό το 3. Θα αναλάβεις δράση, θα διεκδικήσεις δυναμικά και θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να πετύχεις τους προσωπικούς σου στόχους. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι μετά από μία περίοδο αναβλητικότητας και εσωστρέφειας, αρχίζεις επιτέλους να βρίσκεις τον παλιό καλό εαυτό σου και εκφράζεσαι με αυθορμητισμό, χωρίς να έχεις απολύτως κανέναν φόβο ή ανασφάλεια.

Σημαντικές θα είναι οι εξελίξεις που θα υπάρξουν στον επαγγελματικό και οικονομικό σου τομέα, όπου και θα επικεντρώσεις όλο το ενδιαφέρον σου και θα μπορέσεις να νιώσεις και ικανοποίηση. Τα οικονομικά σου σιγά – σιγά θα αρχίσουν να βελτιώνονται, ενώ ένα επιπλέον μικρό έσοδο θα σου δώσει αέρα ανακούφισης. Παράλληλα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για σένα αυτό το διάστημα να κάνεις μία νέα επαγγελματική ή οικονομική συμφωνία, η οποία θα έχει σταθερές βάσεις και διάρκεια.

Δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα νιώσεις ρουτίνα, μονοτονία και θα θέλεις να ρισκάρεις, να ξεφύγεις να κάνεις την προσωπική σου ανατροπή προκειμένου να ζήσεις πιο έντονα την καθημερινότητά σου. Θα θελήσεις να κάνεις μία αλλαγή, να βιώσεις νέες εμπειρίες και εντέλει θα καταφέρεις να βρεις τρόπο διεξόδου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις παρορμητικές αποφάσεις και μην δίνεις τον λόγο σου για πράγματα που στην πορεία δεν θα μπορείς να τηρήσεις.

Στον ερωτικό τομέα, το πάθος θα είναι έντονο και θα σου χαρίσει μοναδικές στιγμές. Όμως τα σκαμπανεβάσματα και η επιθυμία σου για ελευθερία θα σε κάνουν κατά την διάρκεια του μήνα να μην θέλεις να δεσμευτείς. Αν είσαι σε μία σχέση, δείξε προσοχή γιατί θα υπάρξουν μεγάλοι πειρασμοί και νέες γνωριμίες, που μπορεί να σε φέρουν σε διλήμματα. Αν δεν υπάρχει κάτι μόνιμο στη ζωή σου, δεν είναι ιδανικός αυτός ο μήνας για να επενδύσεις συναισθηματικά σε μία σχέση που θα έχει σταθερή πορεία. Απόλαυσε το φλερτ και τον ερωτισμό, διατηρώντας την εγκράτειά σου!
Προσωπικός αριθμός 4

Ο πρώτος φθινοπωρινός μήνας, ξεκινά με ενθουσιασμό, με ελπίδα και με αρκετή αισιοδοξία για σένα που ο προσωπικός σου γενέθλιος αριθμός είναι το 4. Κατά την διάρκεια του μήνα θα γίνουν αλλαγές και θα ξεκινήσεις νέα σχέδια, τα οποία είχες στο μυαλό σου το περασμένο διάστημα, αλλά πάντα κάτι συνέβαινε και δεν γινόντουσαν πραγματικότητα.

Η σταθερότητα τον Σεπτέμβριο είναι ανέφικτη, όμως αυτό δεν πρέπει να σε ανησυχεί γιατί παρόλο που θα υπάρξουν αλλαγές, ανατροπές και απρόσμενες εξελίξεις στη ζωή σου, θα είναι για το δικό σου καλό και θα σε βοηθήσουν να κάνεις την προσωπική σου υπέρβαση.

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, θα νιώσεις ανασφάλεια και αβεβαιότητα για το μέλλον και θα προσπαθήσεις να λειτουργήσεις περισσότερο συγκρατημένα. Θα πραγματοποιήσεις μία αλλαγή, που ναι μεν μπορεί να σε φοβίζει, αλλά στην πορεία θα εξελιχθεί προς όφελός σου.

Στα αισθηματικά θα υπάρξουν κάποιες μικρές απογοητεύσεις, τις οποίες όμως θα καταφέρεις γρήγορα να ξεπεράσεις. Θα βρεθείς στο στάδιο που θα αναγκαστείς να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, αλλά ταυτόχρονα θα γίνει ένα νέο ξεκίνημα. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, μην διστάσεις να ακολουθήσεις το ρεύμα των αλλαγών, έστω και αν για κάποια περίοδο μπορεί να νιώσεις πίκρα. Όσο για σένα που βιώνεις μοναχική περίοδο, αυτό τον μήνα θα καταφέρεις να αποβάλεις τις πίκρες του παρελθόντος και θα είσαι σε ετοιμότητα για μία νέα σχέση, η οποία θα έρθει τον επόμενο μήνα!
Προσωπικός αριθμός 5

Τα μαύρα σύννεφα αρχίζουν από αυτό τον μήνα να φεύγουν και επιτέλους μετά από διάστημα αναμονής βγαίνει το ουράνιο τόξο. Αυτό σημαίνει ότι σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται η ψυχολογία σου και να βρίσκεις και πάλι το κέφι σου. Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, να γυρίσεις μία νέα σελίδα στη ζωή σου!

Από το ξεκίνημα του μήνα θα αισθάνεσαι τον δυναμισμό και την ελευθερία να κυνηγήσεις νέα όνειρα και να πραγματοποιήσεις κάποιες καινούριες αλλαγές στη ζωή σου. Η φυσική σου κατάσταση θα αρχίσει να βελτιώνεται και θα αποδεσμευτείς από οτιδήποτε σε έφθειρε και σε βάραινε. Επιπλέον θα θελήσεις να κόψεις κακές συνήθειες (για παράδειγμα το τσιγάρο) και θα ακολουθήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου θα υπάρξουν προκλήσεις, αλλά είναι η περίοδος που θα αναλάβεις ένα νέο έργο ή θα ξεκινήσεις μία καινούρια συνεργασία, που θα σου αποδώσει και οικονομικά λίγο αργότερα.

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν διακυμάνσεις για σένα που είσαι ήδη σε μία σχέση. Τον Σεπτέμβριο η επιθυμία σου θα είναι να απελευθερωθείς, να νιώσεις για λίγο ότι λειτουργείς αυτόνομα, χωρίς πιέσεις και είναι πολύ πιθανό να απογοητεύσεις το ταίρι σου με τις επαναστατικές και φιλελεύθερες διαθέσεις σου. Αν είσαι στην κατηγορία των «εργένηδων», τότε τα νέα είναι χαρούμενα, γιατί αυτό τον μήνα, μπαίνει εντελώς απροσδόκητα στη ζωή σου ένα νέο πρόσωπο…

Προσωπικός αριθμός 6

Ιδιαίτερα τυχερός είναι ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου, για σένα που έχεις προσωπικό γενέθλιο αριθμό το 6. Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που θα συμβούν μοιραία γεγονότα και η τύχη σου θα αλλάξεις προς το καλύτερο.

Εκεί που μπορεί να αισθάνεσαι ότι κάποια προσωπική σου υπόθεση έχει φτάσει σε τέλμα, ξαφνικά θα γίνεται η μεγάλη ανατροπή και μέσα από τυχαία συμβάντα τελικά θα έρχονται όμορφες εξελίξεις, ακριβώς σαν αυτές που ήθελες.

Στον επαγγελματικό τομέα, είναι μία περίοδος που θα διακρίνεσαι από δημιουργικότητα και θα μπορείς με τον καλύτερο τρόπο να επιδείξεις τα ταλέντα και την αξία σου. Αυτό το μήνα μπορείς να βάλεις φαντασία, εφευρετικότητα και να παράγεις ένα νέο έργο, που θα σε στηρίξει στην επαγγελματική σου πρόοδο. Στα οικονομικά, αν και είσαι σε περίοδο «στενέματος», εκεί που θα μένεις με άδειο πορτοφόλι, κάτι θα συμβαίνει και πάλι θα γεμίζει αφού η τύχη σε στηρίζει.

Στον αισθηματικό τομέα, ο Σεπτέμβριος θα σου χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις. Η σχέση σου αρχίζει να αποκτά και πάλι τους παλιούς της ρυθμούς, αυτό σημαίνει ότι θα καταφέρεις αυτό το διάστημα μαζί με το ταίρι σου να αναθερμάνετε το δεσμό σας, να έρθετε πιο κοντά και να απολαύσετε όλες τις χαρές του έρωτά σας. Όσο για σένα που ο Σεπτέμβρης σε βρίσκει παρέα με την μοναξιά, να θυμάσαι πώς έρχεται μέχρι το τέλος του μήνα μία «μοιραία γνωριμία»!
Προσωπικός αριθμός 7

Ετοιμάσου να ζήσεις έναν μήνα γεμάτο επικοινωνία, μετακινήσεις, επαφές και διασκέδαση. Ο Σεπτέμβριος σε βρίσκει με διάθεση εξωστρέφειας και με την θετική διάθεση να συζητήσεις και να διαπραγματευτείς με διπλωματικό τρόπο τα συμφέροντά σου.

Το μυαλό σου ανοίγει, εξελίσσεται και ξεφεύγει από τα δεσμά της απόλυτης και πεισματικής σκέψης και αυτό σε βοηθά να κάνεις ένα βήμα παρακάτω. Μπορεί μέχρι και τον περασμένο μήνα να ένιωθες σαν να πνίγεσαι με μία κουταλιά νερό, από αυτό τον Σεπτέμβριο όμως, βρίσκεις τρόπους και εναλλακτικές για να προωθήσεις τις προσωπικές σου υποθέσεις, στο σημείο που εσύ θέλεις.

Νέοι και παλαιοί φίλοι θα σε κάνουν να ξεχαστείς, να χαλαρώσεις και να ανοιχτείς ακόμα περισσότερο.

Στον επαγγελματικό τομέα, αυτήν την περίοδο θα υπάρξουν συζητήσεις και νέες συμφωνίες και πράγματι μπορείς τώρα να πραγματοποιήσεις ένα νέο και σταθερό επαγγελματικό ξεκίνημα. Όσο για τα οικονομικά σου, οφείλω να σου πω ότι πρέπει να αποφύγεις τις σπατάλες. Τον Σεπτέμβριο θα παρασυρθείς σε έξοδα που αφορούν την προσωπική σου διασκέδαση.

Στα αισθηματικά θα διακρίνεσαι από «παιχνιδιάρικη διάθεση», ενώ ο ερωτισμός σου θα φουντώνει μέσα από επικοινωνίες και συζητήσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά καλή. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, ο μήνας είναι ιδανικός για να συζητήσεις και να βελτιώσεις το κλίμα στη σχέση σου. Αν δεν έχεις κάποιο σύντροφο τότε μία νέα γνωριμία θα προκύψει σε ένα ταξίδι, σε ένα σεμινάριο, ή μέσα από το διαδίκτυο!

Προσωπικός αριθμός 8

Μετά από διάστημα έξι μηνών, θα θυμάσαι και θα λες ότι ο Σεπτέμβριος ήταν ένας μήνας «σταθμός» για σένα, κατά τον οποίο υπήρξαν καθοριστικές εξελίξεις που σε βοήθησαν στην επιτυχία σου.

Μην περιμένεις θεαματικές αλλαγές από το ξεκίνημα του μήνα, ίσα – ίσα που το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να νιώσεις και λίγη απογοήτευση, γιατί θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και δεν εξελίσσονται όλα γύρω σου στους ρυθμούς που θα θελες. Η πορεία όμως θα σου δείξει πως το καλό πράγμα αργεί να γίνει.

Στον επαγγελματικό τομέα θα κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, θα δεχθείς νέες προτάσεις και θα χρειαστεί να κάνεις τις επιλογές σου, οι οποίες στην πορεία θα αποδειχθούν και πολύ καλές. Ο χρόνος που θα αφιερώσεις στην εργασία σου, αλλά και οι απαιτήσεις που θα υπάρξουν μπορεί να σε πιέσουν, όμως ουσιαστικά είναι σαν να δίνεις αυτή την περίοδο τον αγώνα σου, που θα σε βοηθήσει να σταθεροποιηθείς αργότερα. Στα οικονομικά, είναι μία καλή περίοδο για προϋπολογισμό και για διακοπή περιττών εξόδων.
Προσωπικός αριθμός 9

Ο μήνας της περιπέτειας αλλά και της ανατροπής είναι ο Σεπτέμβριος για σένα που έχεις προσωπικό γενέθλιο αριθμό το 9. Η μεγαλύτερη πρόκληση για σένα θα είναι το γεγονός ότι κάποιες στιγμές θα αισθάνεσαι ότι η κατάσταση γύρω σου έχει ξεφύγει από τον έλεγχό σου και ότι πλέον δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να αλλάξεις τα δεδομένα, παρόλα αυτά θα καταφέρεις με άνεση να διαχειριστείς τα πάντα.

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά θα πρέπει να αποφύγεις το άγχος και τις βιαστικές κινήσεις. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως νόημα να σε πιάνει ο φόβος και ο πανικός, απλά προσπάθησε να προσαρμοστείς στις αλλαγές που θα υπάρξουν, έστω και αν χρειαστεί από πλευράς σου να κάνεις θυσίες και υποχωρήσεις.

Οι πιο ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν για σένα στον τομέα της κοινωνικής σου ζωής. Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας διασκέδασης και κοινωνικής δικτύωσης για αυτό εσύ που είσαι ακόμα χωρίς σύντροφο, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί γνωριμίες που θα υπάρξουν. Να θυμάσαι πως μία σχέση που θα ξεκινήσει αυτό τον μήνα θα σου δώσει σημαντικά μαθήματα. Όσο για σένα που είσαι ήδη σε μία σχέση, άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, χωρίς πιέσεις ή υπερβολικές απαιτήσεις. Αυτό που θέλεις μπορεί να συμβεί, αρκεί να αφήσεις τον εαυτό σου λίγο πιο χαλαρό!