Τα ζώδια που λατρεύουν το φλερτ!

Τα ζώδια που λατρεύουν το φλερτ!

Κάποια ζώδια λατρεύουν το φλερτ και αυτό το χαρακτηριστικό τους είναι μέρος της προσωπικότητάς τους. Υπάρχουν επίσης άλλα ζώδια που δεν τους αρέσει να φλερτάρουν και προτιμούν τις πιο ξεκάθαρες κινήσεις.

1. Λέων
Τα λιοντάρια λατρεύουν το φλερτ και δεν θα το κάνουν χρησιμοποιώντας κάποια τρικς αλλά μόνο τη γοητεία τους!

2. Σκορπιός
Το φλερτ των αδέσμευτων σκορπιών είναι τόσο σαγηνευτικό που δεν θα σου είναι εύκολο να τους αντισταθείς. Δεν αποκαλύπτουν πολλά, είναι μυστηριώδεις αλλά θα σε κάνουν να θες ακόμα περισσότερα…

3. Δίδυμος
Οι Δίδυμοι είναι πολύ κοινωνικοί και ξέρουν πάντα να πουν τις πιο σωστές κουβέντες για να σε κάνουν να τους προσέξεις. Το φλερτ είναι στη φύση τους και πολλές φορές φλερτάρουν χωρίς καν να το καταλαβαίνουν.

 

4. Κριός
Η αυτοπεποίθησή τους είναι το μυστικό τους όπλο και αυτή τους βοηθάει να κερδίζουν κάθε στόχο που βάζουν!

5. Τοξότης
Μπορεί οι τοξότες να είναι πολύ οργανωτικοί σαν άνθρωποι και να τους αρέσει να τελειώνουν τις δουλειές τους γρήγορα, αλλά στο φλερτ πάνε με άλλους ρυθμούς! Θα προσπαθήσουν να σε φλερτάρουν αργά και σταθερά και θα σε κερδίσουν με τον τρόπο τους χωρίς καλά καλά να το καταλάβεις.

6. Ζυγός
Ο Ζυγός θα ακολουθήσει τα πιο βασικά στάδια του φλερτ, θα παίξει με τα μαλλιά του, θα σου χαμογελάσει, θα σε καρφώσει με τα μάτια του. Συνήθως θα πετύχει τον σκοπό του γιατί είναι μεθοδικός και ξέρει τέλεια τους κανόνες του φλερτ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top