Τι σας δυσκολεύει περισσότερο σε μια σχέση, σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Τι σας δυσκολεύει περισσότερο σε μια σχέση, σύμφωνα με το ζώδιό σας;
ΚΡΙΟΣ
Είσαι ηγέτης και δεν θέλεις να σου λένε τι να κάνεις και τι όχι, τι να πεις και πώς να το πεις. Δεν αντέχεις την πίεση και το ψέμα. Δεν συμβιβάζεσαι ούτε κάνεις εκπτώσεις στον έρωτα. Τολμάς και διεκδικείς αυτό που σου αρέσει χωρίς να φοβάσαι ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Αναζητάς το πάθος και όταν αρχίζει και επικρατεί η αδιαφορία, δεν τρέφεις ψευδαισθήσεις, ξέρεις πότε πρέπει να φύγεις. Δεν αντέχεις να ζεις χλιαρές σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν αντέχεις τις πιέσεις και δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις αλλά όταν τις πάρεις, δεν γυρίζεις πίσω. Σου αρέσουν οι σταθερές σχέσεις, δεν αντέχεις τα σκαμπανεβάσματα και την ανασφάλεια. Αναζητάς ξεκάθαρες καταστάσεις και όχι αβέβαιες. Θέλεις να ξέρεις τι σου ξημερώνει και ποιον έχεις δίπλα σου. Οι αλλαγές δεν σου αρέσουν ούτε οι αμφιβολίες. Δεν διακόπτεις εύκολα σχέσεις, δίνεις χρόνο ελπίζοντας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπάς την ποικιλία και δεν αντέχεις τις σοβαρές καταστάσεις, τη δέσμευση. Θέλεις να παίζεις, να τους έχεις όλους γύρω σου, παλιούς και νέους. Έχεις επαφές με όλους και δεν μπορείς να χάσεις πρόσωπα που θεωρείς πως σου ανήκουν και τους έχεις κερδίσει. Το μυαλό σου παίζει και δεν αντέχεις την απόρριψη. Θέλεις να ξεγλιστράς, να δοκιμάζεις, να αποκτάς εμπειρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα θέλεις όλα έτοιμα στημένα και γερά. Αναζητάς την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την πορεία. Δεν αντέχεις την αβεβαιότητα και το τέλος που βλέπεις να πλησιάζει, κλείνεις τα μάτια σου σε οτιδήποτε απειλεί την ισορροπία σου. Δύσκολα τελειώνεις μια σχέση, αρρωσταίνεις εκτός και αν το τέλος δοθεί από την άλλη πλευρά. Προτιμάς να έρθει κάτι από μόνο του, δεν το προκαλείς.ΛΕΩΝ
Είσαι γεννημένη ηγέτης και δεν σου αρέσει να σε υποτιμούν ή να αισθάνεσαι υποβαθμισμένη. Δεν θέλεις να χάνεις, δεν θέλεις να έχεις τη δεύτερη θέση, δεν αγαπάς την απόρριψη. Θέλεις να έχεις το πάνω χέρι καθώς πιστεύεις πως είσαι πιο έξυπνη και ικανή. Δεν σου αρέσει η σύγκριση και νιώθεις άβολα όταν ο άλλος είναι σε ψηλότερη θέση ή είναι κοινωνικά ανώτερος από σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν σου αρέσουν οι ανοργάνωτοι και απεριποίητοι άνθρωποι. Δίνεις μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια χάνοντας πολλές φορές την ουσία της σχέσης ή την συνολική εικόνα. Γενικώς, οι λέξεις ακαταστασία και μπέρδεμα δεν σου αρέσουν, προτιμάς τις σοβαρές καταστάσεις, την ειλικρίνεια, την αμεσότητα. Δύσκολα εκφράζεσαι συναισθηματικά και δύσκολα εκφράζεις τις απόψεις σου γιατί δεν θέλεις να σε κριτικάρουν ή να σε προσβάλλουν.

ΖΥΓΟΣ
Δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις για τη σχέση σου γιατί δεν αγαπάς τη μοναξιά. Κάνεις τα πάντα για να μην μείνεις μόνη, δεν αναγνωρίζεις εύκολα τα λάθη σου και δεν αντέχεις να φορτώνεσαι με ευθύνες. Θέλεις να είσαι ελεύθερη και ανέμελη και πολλές φορές αφήνεις τα πράγματα στην τύχη. Πας όπου σε πάει ο άνεμος προκειμένου τα πράγματα να μην καταλήξουν αρνητικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν θέλεις κανείς να αποκαλύψει όσα κρύβεις, δεν θέλεις να αποκαλυφθεί η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σου. Ακολουθείς μια στρατηγική και δεν αφήνεις κανέναν να αποφασίζει για σένα, θέλεις να σε σέβονται, να σε υπολογίζουν, να σε εκτιμούν. Δεν σου αρέσει να μπερδεύονται στα πόδια σου, να επεμβαίνουν στις υποθέσεις σου, κρατάς πάντα μυστικές σκέψεις και συναισθήματα. Δεν σου αρέσει να σε κοροϊδεύουν ή να παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν θέλεις να πιέζεσαι, να δίνεις αναφορά για τις κινήσεις σου, δεν θέλεις να σε ρωτάνε και πολλά -πολλά και γενικότερα δεν αντέχεις να ζεις μέσα σε προκαθορισμένα πλαίσια. Θέλεις να έχεις την ελευθερία σου, να ανανεώνεσαι, να λειτουργείς αυθόρμητα σύμφωνα με τις επιλογές σου. Η στασιμότητα και η αδράνεια σε σκοτώνουν. Δεν αντέχεις τη ρουτίνα, τα συνηθισμένα, τα υποχρεωτικά. Νιώθεις πως καταστρέφεσαι, πως φθείρεσαι ψυχολογικά και σωματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι πρακτική και ξέρεις να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Αγαπάς τη σταθερότητα, θέλεις να πατάς στη γη, να ξέρεις που πας, διαφορετικά νιώθεις ανασφάλεια. Σου αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα και δεν θέλεις να περιμένεις, το άγνωστο σε τρομάζει. Τα προβλήματα και οι οικονομικές πιέσεις πάντα επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν θέλεις να καταπιέζεσαι, θέλεις να είσαι ελεύθερη να κινείσαι και να αντιδράς. Αναζητάς την εγκεφαλική, τη διανοητική ένωση και όταν δεν υπάρχουν πλούσια συναισθήματα, όταν υπάρχουν κενά και δεν εκπέμπεις στην ίδια συχνότητα με τον άλλο, δεν αντέχεις. Πανικοβάλλεσαι και κάνεις επιπόλαιες κινήσεις. Όταν βλέπεις πως τα πράγματα δεν αλλάζουν, αρχίζεις και τρελαίνεσαι.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτό που δεν αντέχεις, είναι να βλέπεις ρεαλιστικά τα πράγματα. Δεν θέλεις να σε κρίνουν, να σε πιέζουν να βλέπεις τα πράγματα αντικειμενικά. Θέλεις να ζεις στο ροζ συννεφάκι σου, στη φαντασία σου, σε μια εικονική πραγματικότητα χωρίς συνειδητοποιήσεις και προβλήματα. Δεν σου αρέσουν οι τσακωμοί και οι έντονες καταστάσεις, δεν μπορείς να χειριστείς τα νεύρα και τις εξάρσεις. Θέλεις ηρεμία, ισορροπία, ασφάλεια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!
Scroll To Top