Τι ζώδιο είναι ο πρώην σου; Με αυτές τις ατάκες θα γίνει έξαλλος!

Τι ζώδιο είναι ο πρώην σου; Με αυτές τις ατάκες θα γίνει έξαλλος!

 Σίγουρα δεν έχεις κανέναν λόγο να θέλεις να κάνεις τον πρώην σου έξαλλο, γιατί είσαι κυρία και ασφαλώς τον έχεις ξεπεράσει!

Όμως είναι και κάποιες στιγμές που βγαίνει μία μικρή κακιούλα σε όλες μας και θέλουμε να πάρουμε λίγο το αίμα μας πίσω.

Βάση του ζωδίου του, υπάρχει τρόπος να γίνει «κομμάτια», αν ακούσει αυτή τη φράση.

ΚΡΙΟΣ

«Συγνώμη που γελάω. Όχι, δεν έχει να κάνει με εσένα. Μ’ εμένα γελάω… Χμφφ (πνιγμένο γέλιο)… Μα καλά, είχα στραβωθεί; Πώς μπόρεσα… Χαχαχα…»

ΤΑΥΡΟΣ

«Πάντως ωραία είχαμε περάσει. Είχε πολλή πλάκα! Είναι κάτι φάσεις που θυμάμαι… Ξέρεις τώρα ποιες εννοώ, κρεβάτι κι έτσι… Και κάνω κάτι γέλια, μα κάτι γέλια…».

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Πάντα πολυλογάς ε; Βρε παιδάκι μου, δεν θα ξεχάσω εκείνη την πάρλα σου! Η μόνη φορά που μπορούσα να ανοίξω το στόμα μου μαζί σου, ήταν για να χασμουρηθώ!».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Μερικές φορές νιώθω λες και είμαστε ακόμα μαζί… Όταν έχω τις μαύρες μου! Αλλά ευτυχώς, θυμάμαι πώς τα περνούσαμε και, κάνοντας τη σύγκριση, μου φεύγει αμέσως».

ΛΕΩΝ

«Α, εδώ ήσουνα τόση ώρα; Και πώς δεν σε είδα; Όλα καλά; Μπράβο, χάρηκα, άντε γεια, χαιρετισμούς στον αδελφό σου, α, αδελφή έχεις, ε ναι, εκεί…».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Πω, πω! Είδα κι έπαθα να σε γνωρίσω, βρε παιδί μου! Πώς άλλαξες έτσι; Είσαι καλά; Σίγουρα; Μήπως να έκανες κανένα τσεκ-απ, τόσα και τόσα ακούμε!»

ΖΥΓΟΣ

«Μια χαρά σε βλέπω! Μπράβο! Χαίρομαι που δείχνεις τόσο καλά! Και το πρόσωπό σου, φρέσκο- φρέσκο… Πάχυνες ε; Γιατί δεν νομίζω να φταίνε μόνο τα ρούχα που σε δείχνουν έτσι…»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Πάντως ένα θα πρέπει να παραδεχτώ. Όσο ήμουν μαζί σου, το μυστικό της ευτυχίας ήταν και παρέμεινε για μένα μυστικό. Επτασφράγιστο!»

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ε, πώς να το κάνουμε, οι γνωριμίες με ορισμένους ανθρώπους μας σημαδεύουν για όλη μας τη ζωή… Η δικιά μας, βέβαια, καμιά σχέση. Πέρασε αλλά δεν ακούμπησε!».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Χα, χα… Θυμάσαι εκείνες τις φωτογραφίες όπου είχες μεθύσει και φορούσες το βρακί σου για σκουφί; Τις ανέβασα στο facebook. Το τι like μάζεψαν δεν σου λέω τίποτα…»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ξέρεις, πρέπει να σου εξομολογηθώ κάτι. Χάρη στη σχέση μας γνώρισα τι σημαίνει ευτυχία. Ήταν εκείνο που ένιωθα πριν μπεις στη ζωή μου και το ένιωσα ακόμα πιο έντονο, μετά που βγήκες».

ΙΧΘΥΕΣ

«Άντε, γεια σου τώρα, και να προσέχεις να μαζεύεις το μυαλό σου. Είναι πολύ μικρό, για να περιπλανιέται στον έξω κόσμο ολομόναχο!»

 

 πηγή: astrologos.gr

Scroll To Top