Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Θέμης Μάλλης, εκτός από τα τηλεοπτικά μίλησε και για τον Ηλία Ψινάκη, αφού είναι ο σύμβουλος επικοινωνίας του στο δήμο Μαραθώνα.

«Ο Ηλίας είναι μάνατζερ και αυτό είναι το πλεονέκτημα που τον κάνει αξεπέραστο. Δεν έχει τη νοοτροπία του πολιτικού και θέλει να κάνει management σε ένα ιστορικό δήμο που είναι εγκαταλελειμμένος, με πολλά προβλήματα» είπε ο Θέμης στο περιοδικό People.

Σχετικά με το σκάνδαλο που ξέσπασε τις τελευταίες μέρες, όσον αφορά τα οικονομικά του δήμου Μαραθώνα, στο οποίο έχει γραφτεί πως εμπλέκονται και δύο δημοτικοί υπάλληλοι, είπε: «Από την πρώτη μέρα που ο Ψινάκης μπήκε στο δήμο, έβαλε το δικό του ελεγκτικό μηχανισμό. Πάρα πολύ γρήγορα, ήρθαν στην επιφάνεια πράγματα που γίνονταν στο δήμο τα τελευταία είκοσι χρόνια. Δημοτικοί υπάλληλοι και αντιδήμαρχοι είχαν αφαιρέσει από τις οικονομικές υπηρεσίες του δήμου στοιχεία και σκληρούς δίσκους. Μάλιστα, για έναν άγνωστο λόγο που εξετάζουν οι αρχές, κρατούσαν αντίγραφα στο σπίτι τους. Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, ο Ηλίας θα δώσει συνέντευξη Τύπου σε όλα τα Μέσα και θα αποκαλύψει πράγματα που θα συγκλονίσουν το πανελλήνιο. Έχουν γίνει τέρατα στο δήμο Μαραθώνα».