Υλικά

  • 1 πακέτο κοφτά μακαρόνια
  • 2 κούπες τυρί φέτα ( και ότι άλλα περισσεύματα έχουμε)

Μεσαμέλ

  • 2 ποτήρια γάλα
  • 5,6 κουταλιές αλεύρι
  • 1 κουταλιά μαργαρίνη
  • 1 κύβο λαχανικών 1 αυγό

Εκτέλεση        

Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα μακαρόνια. Φτιάχνουμε την μπεσαμέλ, βάζοντας στο κρύο γάλα  το αλεύρι και το βάζουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά. Ρίχνουμε ένα κύβο λαχανικών, την μαργαρίνη και αφού δέσει η μπεσαμέλ ρίχνουμε το αυγό με γρήγορες κινήσεις.

Βάζουμε τα μισά μακαρόνια στο ταψάκι, ρίχνουμε τα τυριά αφού έχουμε βάλει σε αυτά 2 κουταλιές από την μπεσαμέλ, και στρώνουμε και τα υπόλοιπα μακαρόνια.Ρίχνουμε από πάνω την κρέμα μπεσαμέλ και με ένα κουτάλι πατάμε σε διάφορα σημεία να να πάει προς τα κάτω η κρέμα. Τρίβουμε πάνω λίγο τυράκι και φρυγανιά. Ψήνουμε στους 220 βαθμούς περίπου, μέχρι να κοκκινίσει!