Μετά την αποχώρησή της από το Survivor, μια ανάσα από την τελική τετράδα, η Ελένη Χαμπέρη ταξίδεψε από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα.

Η πρώην παίκτρια του Survivor έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το βράδυ της Πέμπτης και, όπως συνέβη και με τους προηγούμενες παίκτες, έτσι και εκείνη φυγαδεύτηκε από τους ανθρώπους της παραγωγής ώστε να μην κάνει δηλώσεις.

Λίγο πριν ταξιδέψει για την Ελλάδα, η Ελένη Χαμπέρη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Love It και το δεύτερο μέρος της συνέντευξης αυτής, προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης.

Μεταξύ άλλων, η Ελένη Χαμπέρη τόνισε πως ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν είναι πραγματικά ζευγάρι αλλά το κάνουν επειδή «πουλάει».

«Πραγματικά δεν ξέρω αν είναι μαζί. Οι εικόνες που βλέπαμε είναι λες και είναι αλλά όταν τους ρωτάγαμε έλεγαν “όχι”, Δεν πιστεύω ότι θα είναι μαζί όταν βγουν από το παιχνίδι. Ίσως είδαν ότι πουλάει το ζευγάρι… Επειδή όπως έχουμε δει το ζευγάρι Βασάλου-Ευρυδίκης πουλούσε, οπότε ίσως το κάνουν γι΄αυτό» ανέφερε η Ελένη Χαμπέρη.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!