Τα κορίτσια της μόδας και οι fashion influencers φορούν τα biker shorts παντού κι όχι μόνο στο σπίτι ή το γυμναστήριο. Το ευέλικτο ’90s trend λάτρεψε ακόμα και η πριγκίπισσα Diana στις off duty εμφανίσεις της ενώ μεγάλοι οίκοι μόδας όπως η Prada, ο Loewe, ο Yves Saint Laurent και ο Jacquemus έδωσαν πρόσφατα την έγκρισή τους μέσα από τις συλλογές τους, οι οποίες αποτελούν για εμάς έμπνευση για να τα φορέσουμε στην καθημερινότητά μας.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να φορέσετε. Mε ένα απλό μαύρο tank top και ένα κλασικό λευκό πουκάμισο από πάνω, φορεμένο ανοιχτό σαν ζακέτα. Με μία ζώνη αλυσίδα, γυαλιά ηλίου και strappy kitten heels ή όπως η Sienna Miller, η οποία φόρεσε το σορτς κάτω μια σέξι μαύρη μίνι φούστα.

Τα biker shorts έχουν στενή εφαρμογή και ελαστικό ύφασμα, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσέξετε τη σιλουέτα που θα δημιουργήσετε με αυτό. Κι αυτό αφορά όλους τους σωματότυπους. Αν, για παράδειγμα, θέλετε να τα φορέσετε εκτός γυμναστηρίου, τότε καλό είναι να «παίξετε» με τα μήκη και τα layers.

Τα παρακάτω looks θα σας δώσουν έμπνευση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANAA SABER (@anaasaber)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Sarlvit (@annasarlvit)

Φιλιά, Αγγελική.