Η αγαπημένη περίοδος του χρόνου έφτασε και όλοι μας ανυπομονούμε να ξεκουραστούμε, να φάμε λίγο περισσότερο αλλά και να το ρίξουμε έξω.

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα Χριστούγεννα τα καλέσματα και τα parties είναι πολλά για τα οποία πρέπει να ετοιμάσετε και από ένα γιορτινό outfit. Στο σημερινό μου άρθρο συγκέντρωσα όλα εκείνα τα φορέματα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε αλλά και να λάμψετε όπου κι αν βρεθείτε.

Πάντα βέβαια το κλασικό little black dress αλλά κι ένα βελούδινο φόρεμα αποτελούν σταθερές αξίες του χειμερινού evening wear, αλλά όπως κάθε σεζόν φέρνει νέες τάσεις έτσι και η φετινή.

Οι παγιέτες φέτος είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στα X-mas looks μας αλλά όχι ο μοναδικός που κλέβει την παράσταση καθώς η αναζωπύρωση των θρυλικών 80’s θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτελεί και το big hit της φετινής partywear κατηγορίας.

Ετοιμαστείτε για puffy μανίκια, έντονους ώμους με βάτες, μεταλλικά χρώματα και λαμέ υφάσματα που δημιουργούν μία παιχνιδιάρικη, glamorous και σέξι αισθητική που μαγνητίζει.

Επίσης οι κρύσταλλοι δεν στολίζουν μόνο κοσμήματα αλλά και τα φορέματα.

Δείτε παρακάτω φορέματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις φέτος τις γιορτές…

 

 

Και καλές γιορτές!

 

Αγγελική Στόγια

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!