Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αποτελεί τις πρώτες επίσημες μέρες για να ξεκινήσουμε τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις και να επισκεφθούμε τα αγαπημένα μας μέρη στην Ελλάδα. Αν ετοιμάζεσαι για απόδραση τότε σήμερα είναι μέρα που θα φτιάξεις την βαλίτσα σου.

Εννοείται πως από τη λίστα με τα must-have δεν πρέπει να λείπουν και τα σύνολα που θα σε συνοδεύσουν ανάλογα με το μέρος που θα ταξιδέψεις. Παρακάτω θα βρεις outfits που επέλεξα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και τα οποία ταιριάζουν είτε βρεθείς σε κάποιο νησί είτε στο βουνό.

Ένα ωραίο τζιν  σύνολο. Είτε τζιν παντελόνι είτε τζιν φούστα κι από πάνω denim jacket. Ιδανικό για όλες ώρες και τις περιστάσεις. Μπορεί να φορεθεί είτε με sneakers στο βουνό είτε με σαγιονάρες ή πέδιλα για την βραδινή σου έξοδο.

Ένα ωραίο σετ είτε μονόχρωμο είτε με prints θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όπου κι αν ταξιδέψεις αυτό το τριήμερο.

Ένα λινό κοστούμι είναι μία ωραία επιλογή και ιδανική για την εποχή! Σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Για τη βραδινή σου έξοδο ένα εντυπωσιακό πανωφόρι ή oversized σακάκι συνδυασμένο με μίνι φόρεμα θα μαγνητίσει σίγουρα τα βλέμματα. Μπορείς να το συνδυάσεις είτε με γόβες είτε με πέδιλα.

Εναλλακτικό outfit για τη βραδινή σου έξοδο ένα σακάκι σε στυλ φορέματος συνδυασμένο με φλατ μπαλαρίνες με χρώμα!

Και για εσένα που θα ταξιδέψεις σε νησί ή σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος μην ξεχάσεις στη βαλίτσα να βάλεις ένα ολόσωμο μαγιό, ένα oversized πουκάμισο και το καπέλο σου!

Καλό τριήμερο!

Φιλιά, Αγγελική.