Πριν αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους στο Στέμμα ορισμένα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας είχαν την ευκαιρία να γευτούν έστω για λίγο καιρό την πραγματική ζωή ως φοιτητές στα πανεπιστήμια που τους παρείχαν εκτός από την αίσθηση της ελευθερίας, μία ανώτατη εκπαίδευση.

Kate Middleton

Τόσο η Kate Middleton όσο και ο πρίγκιπας William φοίτησαν στο ίδιο πανεπιστήμιο, όπου και γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν. Η Kate παρακολούθησε μαθήματα στο πανεπιστήμιο St. Andrews, μάλιστα μία χρονιά ήταν συγκάτοικος με τον πρίγκιπα William. Η δούκισσα του Cambridge σε αντίθεση από τον δούκα, αποφοίτησε με πτυχίο στην Ιστορία Τέχνης.

Πρίγκιπας William

Ο δούκας του Cambridge μπορεί αφού αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο St. Andrews στη Σκωτία να εργάστηκε για λίγα χρόνια ως οδηγός ιπτάμενου ασθενοφόρου, ο ίδιος είχε λάβει το πτυχίο του στη Γεωγραφία.

Πρίγκιπας Κάρολος

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν ο πρώτος διάδοχος του βρετανικού θρόνου που είχε αποφοιτήσει από την τριτοβάθμια εκπαίδευση ύστερα από τη φοίτησή του στο Κολλέγιο Trinity στο Cambridge.

Camilla Parker

Πριν γίνει το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του πρίγκιπα Καρόλου με την πριγκίπισσα Diana και εντέλει τον παντρευτεί, η δούκισσα της Κορνουάλης σπούδαζε Γαλλικά και Γαλλική Λογοτεχνία στο Ινστιτούτο του Λονδίνου στο Παρίσι για 6 μήνες, από το οποίο δεν αποφοίτησε ποτέ.

Meghan Markle

Πριν γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας ύστερα από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, η Meghan Markle ήταν ηθοποιός και πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά «Suits». Ακόμα πιο πριν η δούκισσα του Sussex είχε φοιτήσει στο πανεπιστήμιο Northwestern, όπου ήταν μέλος της αδελφότητας Kappa Kappa Gamma, λαμβάνοντας το πτυχίο της στο θέατρο και στις διεθνείς σπουδές.

Πριγκίπισσα Ευγενία

Η πριγκίπισσα Ευγενία αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Newcastle με bachelor πτυχίο στην Αγγλική Λογοτεχνία και στην Ιστορία Τέχνης.

Πριγκίπισσα Βεατρίκη

 Η μεγαλύτερη αδελφή της πριγκίπισσας Ευγενίας, Βεατρίκη, σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου, Goldsmiths και αποφοίτησε με το πτυχίο στην Ιστορία. 

Πρίγκιπας Edward

Παίρνοντας το καλό παράδειγμα από τον μεγαλύτερο αδελφό του, ο πρίγκιπας Edward αποφοίτησε από το Κολλέγιο Jesus στο Cambridge, λαμβάνοντας το πτυχίο στην Ιστορία Τέχνης.
 

Φιλιά, ΚΙΜ.

Instagram Account: kimkilian1981

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!