Πινέλα μακιγιάζ: Πώς να τα καθαρίσετε και τι να προσέξετε!

Πινέλα μακιγιάζ: Πώς να τα καθαρίσετε και τι να προσέξετε!
Όλες όσες ασχολούμαστε με το μακιγιάζ γνωρίζουμε καλά ότι τα πινέλα είναι εκείνα τα μαγικά εργαλεία που μας βοηθούν να εφαρμόσουμε καλύτερα τα προϊόντα στο πρόσωπό μας.

Αυτός είναι και ο λόγος που αξίζει να επενδύσουμε σε ένα καλό πινέλο για το foundation μας, το ρουζ και τη σκιά μας.Φυσικά αξίζουν την απαραίτητη φροντίδα μας ώστε να μην γίνονται εστίες μικροβίων. Εγώ κορίτσια θα σας πω τι κάνω για να καθαρίσω τα πινέλα του μακιγιάζ μου και πραγματικά αμέσως δείχνουν σαν καινούργια.

Καθαρισμός

Όλα ξεκινάνε από το πόσο καθαρά είναι τα πινέλα. Είναι σημαντικό λοιπόν, να τα καθαρίζετε τουλάχιστον 1 φορά τον μήνα, ανάλογα βεβαίως και από τη χρήση. Εγώ καθαρίζω τα πινέλα με υγρό σαπούνι τρίβοντάς τα στην παλάμη μου και στη συνέχεια τα ξεπλένω με άφθονο χλιαρό νερό.Η αποστείρωσή τους είναι το βασικότερο βήμα!

Είναι σημαντικό μετά τον καθαρισμό να τα ψεκάσετε με ένα αντιβακτηριδιακό σπρέι. Εναλλακτικά μπορείτε να τους ρίξετε μερικές σταγόνες καθαρό οινόπνευμα.

Ο ρόλος της σωστής αποθήκευσης

Είναι σημαντικό να τα έχετε σε ένα σημείο που δεν μαζεύεται βρωμιά ή σκόνη. Καλό θα είναι να τα φυλάσσετε μόνα τους σε ένα νεσεσέρ ώστε να αποφεύγουν τη σκόνη.Από την Αγγελική Στόγια
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!
Scroll To Top