Πείτε «ναι» στο χρώμα...magenta!

Πείτε «ναι» στο χρώμα...magenta!

Magenta λέγεται το χρώμα που θα φορεθεί πολύ αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι! Τώρα θα μου πείτε ποιο είναι αυτό το χρώμα που λέγεται έτσι. Θα σας πω! Είναι χρώμα κοκκινο-μωβ απόχρωσης, διαφορετικά η ζεστή φούξια απόχρωση!

Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας όπως είδαμε αυτή τη σεζόν προτείνουν αυτό το συγκεκριμένο φούξια και οι stars καθώς και οι fashion bloggers το έχουν ήδη φορέσει! Και θυμηθείτε με θα το δείτε να κατακλύζει όλο και περισσότερο τα social media όσο ανοίγει ο καιρός!

Πρόσφατα είδαμε την τραγουδίστρια Rihanna να επιλέγει για τα γενέθλιά της μία εκκεντρική μπλούζα σε magenta χρώμα.
Αυτή η απόχρωση του φούξια ταιριάζει τόσο σε μελαχρινές όσο και ξανθές, λιγότερο όμως σε κοκκινομάλλες. Βγάζει χαρά, φρεσκάδα και κάτι girly στην εικόνα!

Αν διστάζετε να φορέσετε ένα ρούχο σε αυτό το χρώμα, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε ένα ζευγάρι γόβες σε magenta ή μία τσάντα! Σίγουρα θα κλέψετε τις εντυπώσεις και θα κάνετε τη διαφορά!Το εν λόγω χρώμα ταιριάζει άψογα με κόκκινο για τις πιο τολμηρές διαφορετικά μπορείτε να το συνδυάσετε με μπλε σκούρο, μαύρο ή λευκό.

Μία ωραία πρόταση για το Πάσχα που έρχεται είναι και το κοστούμι σε φούξια απόχρωση! Αν βεβαίως ανήκετε σε αυτή την κατηγορία γυναικών που θέλουν να ξεφύγουν από τις κλασσικές επιλογές!

Πείτε «ναι» λοιπόν αυτή την άνοιξη στο trend alert χρώμα... magenta!Τα λέμε σύντομα!!Από την Αγγελική Στόγια

Scroll To Top