Η Rihanna δημοσίευσε στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει ημε σέξι διάθεση σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Για ακόμη μία φορά, η σταρ της R&B και ποπ μουσικής θέλησε να αποδείξει ότι μία μητέρα και μάλιστα εγκυμονούσα, μπορεί να φωτογραφίζεται με σέξι εσώρουχα και το έπραξε.

Η 35χρονη σταρ, φόρεσε μαύρα εσώρουχα του lingerie brand της, Savage x Fenty, για τα 5 χρόνια από την ίδρυσή της, ενώ επέστρεψε σε ένα look που είχε πολλά χρόνια να κάνει στα μαλλιά της. Με μαύρα μαλλιά και αφέλειες, η Rihanna πόζαρε στον φακό δείχνοντας τη φουσκωμένη κοιλιά της, πάνω σε ψηλά τακούνια.

Στο ένα από τα στιγμιότυπα χαμογελά στον φακό, ενώ στα υπόλοιπα παίρνει χορευτικές πόζες. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της δημοσίευσης των φωτογραφιών, η Rihanna απέσπασε σχεδόν μισό εκατομμύριο likes, ενώ επίσης πολλά είναι και τα σχόλια που την αποθεώνουν.

Ένα σχεδόν χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της, η Rihanna και ο σύντροφός της, A$AP Rocky, ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους.

Την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της έκανε η διάσημη τραγουδίστρια με την εμφάνισή της στο Super Bowl Halftime Show τον Φεβρουάριο και αναμένεται να γεννήσει μέσα στο καλοκαίρι. Οι paparazzi την απαθανάτισαν πριν λίγο καιρό να ψωνίζει σε κατάστημα με βρεφικά είδη και το γεγονός ότι κοίταζε βρεφικά κορμάκια σε ροζ χρώμα έκανε τους fans της να υποθέσουν ότι περιμένει κορίτσι.