Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς είναι ερωτευμένοι και δεν κρύβονται! Το ζευγάρι βρέθηκε μαζί χθες το βράδυ στην παρουσίαση του νέου άλμπουμ των Onirama με τίτλο “Μεθυσμένο τατουάζ” που πραγματοποιήθηκε στο fashion workshop της Καγιά και ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr ήταν εκεί και τους απαθανάτισε.

0150_VIKI_KAGIA_ILIAS_KRASAS_942014
Η Βίκυ Καγιά υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις του εργαστηρίου της το γνωστό συγκρότημα και τους διάσημους φίλους της, ενώ ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη, γιατί δίπλα της είχε τον άνθρωπό της. Όπως μπορείτε να δείτε το διασκέδασαν με την ψυχή τους, ενώ έδειχναν ιδιαίτερα άνετοι.

0115_ILIAS_KRASAS_VIKI_KAGIA_942014
9630_KAGIA_KRASAS_942014
Εκεί ήταν κι ένα άλλο ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με την Χριστίνα Κοντοβά.
9504_ALEXANDROS_MPOYRDOYMIS_XRISTINA_KONTOVA_942014

Η Βίκυ Καγιά μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινό» είπε για τον αγαπημένο της:«Τον ευχαριστώ που είναι δίπλα μου, και εγώ είμαι δίπλα του όπου μπορώ. Έτσι είναι οι άνθρωποι που αποφασίζουν να είναι μαζί. Μια χαρά είμαστε δόξα τω θεώ! Θα δείξει, όλα είναι φρέσκα, είναι πολύ νωρίς ακόμα» και τόνισε: «Είναι όλα πάρα πολύ καινούργια και φρέσκα. Θέλουν το χρόνο τους μέχρι να πάρουν το δρόμο τους, για να καταλήξουν κάπου. Δεν μπορώ να μιλάω για κάτι, το οποίο δεν ξέρω που θα πάει. Θα δούμε».

Όσο για το αν πρόκειται να συγκατοικήσουν, όπως γράφτηκε είπε: «Ο ένας μένει βόρεια, ο άλλος νότια, και το μοιράζουμε».

 Δείτε όσα είπε για τον Ηλία Κρασσά: