Καμία αποστολή δεν είναι δύσκολη για τον Brad Pitt ακόμη και όταν έχει να αντιμετωπίσει 300 Ναζί με μόνο τέσσερις άντρες στο πλευρό του! Στο πρώτο τρέιλερ του 50χρονου ηθοποιού για την ταινία «Fury» τον βλέπουμε να προσπαθεί να υπερπηδήσει ακατόρθωτες δυσκολίες, καθώς έχει ταχθεί για να σταματήσει ένα μεγάλο αριθμό Γερμανών με βαρύ οπλισμό.

Αλλά ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Pitt, ο Wardaddy έρχεται αντιμέτωπος με μια πρόκληση καθώς κηρύσσει στους άντρες του την παραμονή τους στην αναμέτρηση με το εχθρό.

«Υποσχέθηκα στους άντρες μου καιρό πριν πως θα τους κρατήσω ζωντανούς»  λέει ο Brad Pitt στο έργο. Ο Wardaddy (Brad Pitt) και οι άντρες του γυρίζουν πίσω στο στρατόπεδο, ως οι μόνοι επιζήσαντες της επικίνδυνης αποστολής.

Στο τρέιλερ επίσης βλέπουμε τα τραύματα των στρατιωτών ως επακόλουθο της μάχης, την ώρα που ο Shia Labeouf λέει στη διμοιρία: «Περιμένετε μέχρι να δείτε τι μπορεί να κάνει ένας άνδρας στον άλλον», ενώ ο Wardaddy δηλώνει: «Τα ιδεώδη είναι ειρηνικά, η ιστορία είναι βίαιη».

brad2

brad3

brad4

brad5

brad6

brad7

brad8

Η ταινία δείχνει την ιστορία του Sergeant Wardaddy που ηγείται ενός αμερικανικού τανκ εναντίον των γερμανικών. Οι στρατιώτες της μονάδας του είναι οι Shia, Jason Isaacs, Logan Lerman, Jon Bernthal και Michael Pena. Την ταινία σκηνοθέτησε ο David Ayer και βγαίνει στη μεγάλη οθόνη στις 14 Νοεμβρίου.

brad1

Δείτε το βίντεο: