Στην εκπομπή βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Happy Day” και μίλησε για όλα! Η τραγουδίστρια έδωσε τη δική της απάντηση για τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί κατά καιρούς, ενώ σχολίασε τη σέξι της εμφάνιση στη σκηνή των Mad Video Music Awards. Τέλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύντροφό της, Dj Rico ή αλλιώς Βαγγέλη Σερίφη. 

Για την “καυτή” της εμφάνισή της στη σκηνή των Mad Video Music Awards, η Κατερίνα Στικούδη είπε: «Ένιωσα πάρα πολύ ωραία στη σκηνή. Είναι ένα μεγάλο μουσικό γεγονός που όλοι οι καλλιτέχνες θέλουν να βρεθούν. Παρουσιάζεις κάτι πάρα πολύ εντυπωσιακό, show πολλά δεν γίνονται στην Ελλάδα. Χαίρομαι πάρα πολύ που ήμουν εκεί, που χόρεψα μαζί με τον Βο και τον Νικηφόρο. Η Σίλια Κριθαριώτη επιμελήθηκε την εμφάνισή μου και στη σκηνή, αλλά και το ρούχο που φορούσα εκτός σκηνής. Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα μου, γιατί είναι ομαδική δουλειά αυτή. Δεν είσαι μόνος σου ποτέ. Υπάρχουν άνθρωποι που συνεργάζονται μαζί σου είτε στο styling, είτε στο να γράψουν ένα τραγούδι…».

Σχολιάζοντας τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί, η ίδια ξεκαθάρισε: «Έχω σκληραγωγηθεί πάρα πολύ. Δεν ήταν εύκολο να αλλάξω τελείως αυτό που είχα ξεκινήσει πριν από τέσσερα με πέντε χρόνια και να γίνω αυτό που είμαι αυτή τη στιγμή. Μέσα σε αυτά τα τέσσερα – πέντε χρόνια και οι άνθρωποι του χώρου έχουν καταλάβει, αλλά θεωρώ πως και ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια και την αφοσίωση μου. Θεωρώ πως ήμουν τυχερή, περάσανε τραγούδια που είτε τα διάλεξα, είτε τα επέλεξαν συνεργάτες μου, που με ανέδειξαν και όταν αυτό το νιώθεις εσύ, δεν σε σταματάει τίποτα».

Τέλος, για την προσωπική της ζωή και τη σχέση που έχει τα τελευταία χρόνια με τον DJ Rico, η Κατερίνα είπε: «Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ. Νιώθω πραγματικά τυχερή στο κομμάτι το προσωπικό. Είμαι αρκετά χρόνια με τον σύντροφό μου. Είμαι άνθρωπος των σχέσεων. Δεν μου αρέσουν τα εφήμερα και τα βιαστικά πραγματάκια. Και με τους συνεργάτες μου έχω πολλή υπομονή. Είναι πολύ ωραίο με τον άνθρωπο με τον οποίο είσαι ερωτευμένος να περνάς καλά και σε άλλα πράγματα. Να κάνεις πράγματα στην καθημερινότητά σου, να έχεις κοινά ενδιαφέροντα. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, αλλά αφού το ξεκινήσαμε… Εγώ αντιδρώ λίγο αντίθετα: όσο περνάει ο καιρός, ερωτεύομαι όλο και περισσότερο… Μου αρέσει να μου δίνουν τον χώρο μου, τον χρόνο μου και δεν μου αρέσει ο άλλος να μου λέει τι να κάνω».