Η Elly Mayday που διαγνώστηκε με ορώδες καρκίνωμα ωοθηκών, έναν τύπο καρκίνου, ο οποίος συχνά εμφανίζεται σε γυναίκες που βρίσκονται μετά την εμμηνόπαυση, έχει απίστευτη και αξιοθαύμαστη δύναμη μέσα της.

Μπορεί να υπεβλήθη σε υστερεκτομή, το σώμα της να γέμισε ουλές και να έχασε τα μαλλιά της, αλλά αυτό που δεν έχασε με τίποτα, ήταν η δύναμη και το κουράγιο της.

elly3

Η 25χρονη Elly πριν αρρωστήσει ήταν μοντέλο εσωρούχων για γυναίκες με παραπανίσια κιλά και μιλώντας στο ABC εξήγησε: «Έχουμε συνηθίσει τα μακριά μαλλιά, τα μεγάλα στήθη και τα γυμνασμένα σώματα. Είναι σημαντικό να δείξουμε στον κόσμο όμως, πως είναι οι πραγματικές γυναίκες κάτω από τα ρούχα τους».

Η Elly Mayday πριν την υστερεκτομή

ellyesorouxa

Μάλιστα, περιγράφει και τη στιγμή που έμαθε πως έχει καρκίνο, την περίοδο που σκόπευε να συνεχίσει την καριέρα της, στη Νέα Υόρκη: «Μου έλεγαν συνέχεια πως είναι μια κύστη, αλλά βαθειά μέσα μου, ήξερα πως κάτι δεν πάει καλά! Με το που έγινε η διάγνωση, έπρεπε ν΄αποφασίσω αν θα σταματούσα το μόντελινγκ, ή αν θα συνέχιζα να είμαι το άτομο που είμαι στην πραγματικότητα. Δηλαδή ο εαυτός μου!»

elly

Μετά το χειρουργείο και τις χημειοθεραπείες, η Elly δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να συνεχίσει το μόντελινγκ με τη σειρά εσωρούχων «Forever Yours». Μάλιστα, δεν δίστασε να ποζάρει για τη νέα καμπάνια, χωρίς ίχνος photoshop και δίχως μαλλιά. Ο αγώνας της είναι ακόμα μεγάλος, αφού αυτό το διάστημα έκανε την τρίτη της κατά σειρά εγχείρηση, και υποβάλλεται σε νέο γύρο χημειοθεραπειών.

Δείτε το βίντεο