Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της και αποκάλυψε την συζήτηση που είχαν oι δυο κυριες πριν από τρεις σχεδόν μήνες!

Η τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά: «Τους αρέσει πολύ. Όλες μας στην οικογένεια είμαστε καστανές… Αποφάσισα να γίνω καστανή… Αρέσει, αρέσει το μαλλί μου» και αποκάλυψε: «Προ τριών μηνών μπορεί και τεσσάρων είχαμε κάνει μία κουβέντα! Τρώγαμε κάπου και λέγαμε να σκουρύνουμε τα μαλλιά μας. Εγώ κουμπαρούλα μου αγαπημένη τα σκούρυνα, τα παρασκούρυνα… Νομίζω ήρθε η σειρά σου Ελένη. Περιμένω την αλλαγή, διότι εμείς οι σκορπίνες ότι λέμε, το κάνουμε”.

Με αφορμή το νέο look της Νατάσας Θεοδωρίδου, η Ελένη Μενεγάκη παραδέχτηκε πως προσπάθησε πρόσφατα να σκουρύνει το χρώμα των μαλλιών της, μα δεν τα κατάφερε.

Η 44χρονη παρουσιάστρια ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν μου κάνατε κανένα σχόλιο για τη Νατασούλα μου που σκούρυνε το μαλλί. Ξεκίνησε πέρυσι την Άνοιξη, μαζί το συζητήσαμε. Είδατε καμία διαφορά σε μένα; Κι εγώ το σκούρυνα, αλλά εκείνη το άλλαξε! Σε μένα δεν πιάνει η μπογιά σε τόσο ανοιχτό μαλλί. Εγώ το άλλαξα και το καταλαβαίνω γιατί ξέρω το χρώμα μου».

Μάλιστα, λίγο αργότερα, η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε πως θα συνεχίσει να αλλάζει σταδιακά το χρώμα των μαλλιών της: «Είχα βρει και φωτογραφίες από ξένα περιοδικά και τις έδειχνα στη Νατάσα. Της έλεγα “Να! Έτσι θα το κάνω”. Προσπάθησα όμως! Έχω ρίξει πολλή μπογιά, μα δεν με πιάνει. Θέλει υπομονή, δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. […] Εγώ έχω και τα ψυχολογικά μου. Λέω αρχικά μπεζ, λίγο μπεζ που να σκουραίνει, λίγο ξανθό πολύ ανοιχτό… Σιγά σιγά μην πάθω και τίποτα και μείνω».

Δείτε όλα όσα είπε η  Νατάσα Θεοδωρίδου στην Ελένη Μενεγάκη