Κάθε φορά που βρίσκεται με την κόρη της γίνεται και εκείνη παιδί! Λάτρεις της θάλασσας και οι δύο απολαμβάνουν τα παιχνίδια όσο τίποτε άλλο. Σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο, η Δέσποινα Καμπούρη και η Έλενα Ταρασιάδη επισκέπτονται τις ακτές της Αττικής για να κάνουν το μπάνιο τους.

Ο φωτογραφικός φακός του HELLO! απαθανάτισε το πρωί του Σαββάτου μαμά και κόρη στην πλαζ του “Αστέρα” Βουλιαγμένης. Η αεικίνητη Έλενα είχε όρεξη για πολλά παιχνίδια. Φυσικά η Δέσποινα δεν της χάλασε κανένα χατίρι. Κάστρα στην άμμο, παιχνίδια με τις κούκλες, αλλά και βουτιές στον νερό ήταν μερικές μόνο από τις επιθυμίες της μικρής Έλενας, οι οποίες έγιναν πραγματικότητα.

Ο μπαμπάς, Βαγγέλης Ταρασιάδης, μπορεί να μην ήταν μαζί τους, καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον κράτησαν για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο μακριά τους, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας είχαν συχνή επικοινωνία.

Όσο για τις καλοκαιρινές διακοπές της οικογένειας, ακόμη δεν έχουν προγραμματιστεί. Το σίγουρο είναι ότι θα επισκεφτούν κάποιο ελληνικό νησί για να ξεκουραστούν, να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και φυσικά να απολαύσουν την μονάκριβη κόρη τους, η οποία αποτελεί την πρώτη τους προτεραιότητα.

Δείτε φωτογραφίες

kampouri1

kampouri2

kampouri3

kampouri4