Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη «Excellent» του ΣΚΑΪ και δε δίστασε να εκφράσει δημόσια τον θαυμασμό που τρέφει προς τον Σάκη Ρουβά, αλλά και τον Βασίλη Καρρά.

«Εμένα μου αρέσουν κάποιοι άνθρωποι που ούτε τα τραγούδια τους ξέρω, ούτε κάθομαι να τους ακούσω. Γενικώς δεν ακούω και τίποτα, μου αρέσει η ησυχία στο σπίτι. Ας πούμε άλλοι με θεωρούν πολύ λαϊκιά και άλλοι πολύ “κουλτούρα”, τη μέση που πραγματικά είμαι δεν την υπολογίζουν, δεν ξέρω πως έχει γίνει αυτό» είπε η Ελένη Γερασιμίδου.

Και συνέχισε: «Σκανδαλίζονται όταν λέω ότι μου αρέσει ο Καρράς. Όταν λέω ότι μου αρέσει πάρα πολύ σαν φωνή, τους σοκάρω. Γιατί; Είναι μια σπουδαία λαϊκή φωνή. Αν με ρωτήσετε τι τραγούδια λέει, ούτε τα ξέρω. Αλλά όταν τον ακούω, τον αναγνωρίζω».

Τέλος, η Ελένη Γερασιμίδου δήλωσε… Ρουβίτσα: «Επίσης θεωρώ ότι ο Σάκης Ρουβάς είναι ένα πάρα πολύ λαμπερό άτομο που ξέρει πάρα πολύ καλά τη δουλειά του. Για το θέατρο δεν θα πω κάτι, γιατί δεν ξέρω. Μου αρέσει ο Ρουβάς. Είχα δει τη Eurovision μόνο και μόνο για να δω τον Ρουβά».

Η Ελένη Γερασιμίδου

elenigerasimidou