Ο “κακός” χαμός γίνεται ανάμεσα σε δύο από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες στον κόσμο. Μέχρι πρότινος ήταν φίλες, τώρα όμως… τα “μαχαίρια βγήκαν” στην επιφάνεια! Ο λόγος για την Katy Perry και την Taylor Swift.

Όλα ξεκίνησαν από την πρόσφατη συνέντεξη που έδωσε η Taylor Swift  στο περιοδικό «Rolling Stone», δηλώνοντας πως το τραγούδι «Bad Blood» το εμπνεύστηκε από συνάδελφό της που θεωρούσε φίλη, αλλά τελικά αποδείχθηκε εχθρός. «Ερχόταν σε τελετές βραβείων, μου έλεγε κάτι και εξαφανιζόταν. Μετά σκεφτόμουν “αυτό ήταν κοπλιμέντο ή η χειρότερη προσβολή της ζωής μου;” Αλλά το χειρότερο που μου έκανε δεν ήταν αυτό: μία φορά σαμπόταρε μια ολόκληρη περιοδεία μου! Προσπάθησε να προσλάβει ένα σωρό συνεργάτες μου χωρίς να ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Ξέρετε πως δεν μου αρέσουν οι συγκρούσεις, δεν τις επιδιώκω. Γι’ αυτό επέλεξα να την αποφεύγω», είπε χαρακτηριστικά η Taylor Swift.

katyswift

Από την πλευρά της η Katy Perry απάντησε έμμεσα στα λόγια της συναδέλφου της μέσω Twitter, επικαλούμενη τον χαρακτήρα της φθονερής Ρεγγίνα Τζορτζ από την ταινία «Mean Girls»: «Έχε το νου σου για τις απανταχού Ρεγγίνα Τζορτζ που σου το παίζουν φίλες»!

Στην ίδια συνέντευξη η Taylor είπε: «Δεν ξέρω αν ήμασταν ή αν υπήρξαμε ποτέ φίλες. Κάθε φορά που με έβλεπε ερχόταν με αγκάλιαζε, με φιλούσε και σηκωνόταν και έφευγε με μένα να σκέφτομαι ή ότι με αγαπάει πολύ ή ότι μόλις με έκανε ξεφτίλα!»

Αυτά γίνονται στον λαμπερό κατά τα άλλα κόσμο της showbiz….

swift