Ένα comeback που κράτησε μόλις τέσσερις ημέρες κι ένα τηλεοπτικό «διαζύγιο-express». Η Άννα Δρούζα μιλάει στο περιοδικό “GLOW” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Θανάση Λάλα και στο πώς συνδυάζει καριέρα και οικογένεια.

Η σχέση σου με τον Θανάση Λάλα έχει παίξει στα tabloid έντυπα, όμως επιλέγεις συνειδητά να μη δίνεις κομμάτια της σχέσης σου στα Μέσα: «Δε νομίζω ότι αφορά κανέναν η ερωτική μου ζωή, ο κόσμος έχει πιο σημαντικά ζητήματα για ν’ ασχοληθεί αυτήν την περίοδο. Δε θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου στις συνεντεύξεις που δίνω. Νιώθω ότι την έχω προστατεύσει τη σχέση μου μέσα στην ψυχή μου». Μπορεί η Άννα να έχει τρέξει πολλά χιλιόμετρα στην τηλεόραση, τα πιο σημαντικά ωστόσο που έχει τρέξει είναι αυτά της μητρότητας. Τη ρωτάω για την κόρη της Αριάδνη κι αυτόματα η φωνή της γλυκαίνει, όπως όλων των μαμάδων σ’ αυτόν τον πλανήτη.

Όσο για τη χρυσή τομή ανάμεσα στο παιδί και στην καριέρα είπε: «Σίγουρα δεν υπάρχει τέλειος γονιός. Πάντα θα έχεις ενοχές για κάτι που πιστεύεις πως δε χειρίστηκες σωστά. Ωστόσο, για μένα το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου δεν ήταν η δουλειά μου, το παιδί μου ήταν. Δεν έδωσα τα πάντα στην τηλεόραση, τα έδωσα, όμως, στην κόρη μου».