Μετά τη νίκη στο Dancing with the stars, η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως παρουσιάστρια εκπομπής με θέμα τα ατυχήματα των παιδιών.

Ο τίτλος θα είναι ”Χτύπα ξύλο” και θα προβάλλεται από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει πως στόχος της εκπομπής είναι η πρόληψη και η αποφυγή των παιδικών ατυχημάτων που «θα έχει ενημέρωση και εκπαίδευση των γονιών με έναν ευφυή και διασκεδαστικό τρόπο, προβάλλοντας τα επικίνδυνα σημεία σε ένα χώρο ή σε μία δραστηριότητα που έχει το παιδί, αναλύοντας τα συχνότερα ατυχήματα και προτείνοντας μέτρα προστασίας στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στη βόλτα, στο ταξίδι, και όπου αλλού κινούνται τα παιδιά».

Στο πλευρό της Ντορέττας Παπαδημητρίου θα βρίσκεται ο πολιτικός μηχανικός, με ειδίκευση στην παιδική ασφάλεια, Δρ. Δημήτρης Γιαννακάκης.

Επίσης, μόνιμοι συνεργάτες της εκπομπής θα είναι η παιδοψυχολόγος – ψυχολόγος Δρ. Ασπασία Πάσπαλη και ο παιδίατρος Δρ. Άγης Τερζίδης.

Αρχισυντάκτρια του ”Χτύπα Ξύλο” θα είναι η Μαρία Αθήνη, τη διεύθυνση φωτογραφίας θα έχει ο Ηλίας Αδάμης, τα σκηνικά επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, ενώ αποτελεί μια παραγωγή της mscomm.