Σε περιπέτειες μπήκε πριν λίγες μέρες ο δημοφιλής ηθοποιός, Πέτρος Ξεκούκης, που εξαιτίας ενός ψεύτικου κίονα που μετέφερε με το αυτοκίνητό του, παραλίγο να βρεθεί πίσω από της φυλακής τα σίδερα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός μετέφερε έναν ψεύτικο κίονα από το σκηνικό της παράστασης «Σύντροφε μεγαλειότατε», στην οποία πρωταγωνιστεί, στο σπίτι τους στην Ελευσίνα. Ο Πέτρος Ξεκούκης είχε προθυμοποιηθεί να τη μεταφέρει στην αποθήκη του σπιτιού του στην Ελευσίνα μιας και δεν χωρούσε στη σκηνή.

Έτσι λοιπόν την έβαλε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του, όμως εξείχε λίγο με αποτέλεσμα αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» να «πονηρευτούν» και να τον σταματήσουν μέσα στην Εθνική Οδό. «Με το που βγήκα από το αυτοκίνητο μου είπαν να σηκώσω τα χέρια ψηλά και αμέσως άρχισαν να με ρωτάνε με στόμφο τι είναι αυτό που κουβαλάω», είπε ο ηθοποιός.

Οι αστυνομικοί νόμιζαν ότι ο Πέτρος Ξεκούκης μετέφερε αρχαίο κίονα με το αυτοκίνητό του, μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε η αστυνομία από διερχόμενο οδηγό αυτοκινήτου.

«Έβγαλα την κολόνα και την έστησα στην Εθνική Οδό για να καταλάβουν τα όργανα της τάξης πως ήταν ελαφριά, φτιαγμένη από ξύλο και  όχι από μάρμαρο. Κι εν πάσει περιπτώσει οι αρχαιοκάπηλοι δεν νομίζω να μεταφέρουν αρχαίους κίονες με ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο είναι ριγμένα τα καθίσματα κα ανοιχτό το πορτ μπαγκάζ», είπε.

Τέλος καλό, πάντως όλα καλά, με τους αστυνομικούς να πείθονται και τελικά ο ηθοποιός να συνεχίζει τον δρόμο του.

ksekoukisarxaiok