Το Μουσικό Προαύλιο του θεάτρου Badminton έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ με τη μουσική παράσταση “Piaf”, του Δημήτρη Μαλισσόβα, η οποία θα παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Στο ρόλο της Εντίθ Πιάφ, η Μίλλη Καραλή. Πρόκειται για μια μουσική παράσταση που μας μεταφέρει στο Παρίσι, μας διηγείται τους έρωτες της και μας τραγουδάει τη ζωή της.

Το govastileto.gr βρέθηκε στην πρεμιέρα της μουσικής παράστασης “Piaf” και απαθανάτισε όλους τους celebrities που έδωσαν το “παρών” ανάμεσά τους οι: Νίνα Λοτσάρη, Φωτεινή Δάρρα, Πασχάλης Τσαρούχας με το γιο του,Αχιλλέα, Μπέσσυ Αργυράκη, Κωνσταντίνος Καζάκος, Ιωάννα Μαρτζούκου, Πωλίνα, Σπύρος Μπιμπίλας, Ματθίλδη Μαγγίρα, Σπύρος Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Πετράκης, Δήμος Μπέκε, Μέμος Μπεγνής και άλλοι.

Να σημειώσουμε πως κάθε Τετάρτη στο Μουσικό Προαύλιο του θεάτρου Badminton από τις 2 Ιουλίου, «Ο Πόλεμος των Άστρων» έρχεται με τη Ματθίλδη Μαγγίρα, τον Γιάννη Αγγελάκη, τον Προκόπη Πολίτη και τον Δήμο Μπεκέ και κάθε Πέμπτη από τις 26 Ιουνίου, η «Συνέντευξη με τη Δανάη» θα μας κρατά συντροφιά με την Άννα Φόνσου, τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την Ευσταθία.

Τέλος, κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 20 Ιουνίου, έρχονται οι «Μέρες Ραδιοφώνου»  με την Ελένη Δήμου, τον Μέμο Μπεγνή, τον Παναγιώτη Πετράκη, την Άριελ Κωνσταντινίδη και τον Μάκη Δελαπόρτα.

 Δείτε φωτογραφίες:

[doptg id=”1644″]