Πρεμιέρα στο ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο “Pantheon” που μετατράπηκε σε μεγάλη θεατρική σκηνή για τις ανάγκες της παράστασης “Ένα ή κανένα”,  έκαναν την Παρασκευή το βράδυ η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος.

Το govastileto.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε όλα όσα έγιναν και τους εγχώριους celebrities που έδωσαν το παρών. Στις πρώτες θέσεις βρέθηκαν για να απολαύσουν την Άννα Βίσση από κοντά, ο Νίκος Καρβέλας, η κόρη τους Σοφία Καρβέλα και ο σύντροφός της Θανάσης Πανουργιάς. Εκεί ήταν και η Ελεονώρα Μελέτη, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, η Demy με τον Κώστα Μαρτάκη, η Στέλλα Καλλή, η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη και πολλοί άλλοι. Φυσικά το παρών στην πρεμιέρα έδωσε και η μητέρα του Αντώνη Ρέμου, Νίτσα Πασχαλίδη.

Οι δυο τραγουδιστές με τον εικοσαμελή θίασο να τους πλαισιώνει βρέθηκαν στη σκηνή, παρουσίασαν ένα υπερθέαμα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Κακλέα.  Η βραδιά ξεκίνησε με τον Αντώνη Ρέμο και την Άννα Βίσση να ερμηνεύουν επί σκηνής το νέο τους ντουέτο “Ένα ή κανένα”, το οποίο είπαν και στο τέλος της βραδιάς.

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα των Βίσση-Ρέμου

[doptg id=”1207″]