H Σταματίνα Τσιμτσιλή σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την εκπομπή της στον Alpha “Happy Day”, τον σύζυγο της Θέμη Σοφό και για τα κιλά εγκυμοσύνης

Για το «Happy Day» η πρόταση ήρθε την κατάλληλη στιγμή;

Εμένα για μένα ιδανικά θα ήταν να μου γίνει η πρόταση για να ξεκινήσω τον Σεπτέμβρη, αφού θα είχα γεννήσει. Αλλά επειδή όταν σου έρχεται μια τόσο καλή ευκαιρία δεν έχεις παρά να την αρπάξεις, θα ήταν αχαριστία και αγνωμοσύνη να μην πω «ναι» σε μια τέτοια τιμητική πρόταση, τόνισε στο περιοδικό τηλεκοντρόλ.

Τα καλά νούμερα που κάνει το «Happy Day» οφείλονται στο ότι είναι κάτι το διαφορετικό ή στο ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει πολιτικούς από τις έξι το πρωί;

Είναι μια εναλλακτική πρόταση για να ξεκινήσεις τη μέρα σου με χαμόγελο, με καλή διάθεση και αισιοδοξία. Είναι σαν να ξυπνάς και αντί να είσαι με κλειστό το παντζούρι, να ανοίγεις διάπλατα τα παραθυρόφυλλά σου για να μπει φως. Κάπως έτσι το έχω στο μυαλό μου, γι’ αυτό και εμείς θέλουμε να δίνουμε κάθε μέρα τον καλύτερό μας εαυτό. Για τα καλά νούμερα χαίρομαι πολύ που έρχονται και το έχω ξαναπεί, δεν είναι αυτοσκοπός τα πολύ ψηλά νούμερα, αλλά όταν έρχονται δεν μπορείς παρά να είσαι ικανοποιημένος και χαρούμενος. Δεν ξέρω αν έρχονται επειδή ο κόσμος βρίσκει σε εμάς αυτό το χαμόγελο που του λείπει, αν έρχονται επειδή όντως είμαστε μια εναλλακτική στο ζάπινγκ που κάνει, ή αν ισχύουν όλα μαζί. Χαίρομαι όταν ο κόσμος στο δρόμο ή στο Facebook και το Twitter μου λέει «μας φτιάχνετε τη μέρα, ξυπνάμε μαζί σας». Δεν λέω ότι δεν παίζει ρόλο και το ραβασάκι της AGB, γιατί, καλώς ή κακώς, αυτό βλέπουν οι διευθυντές μας και από αυτό κρινόμαστε.

Τι πολύ ξεχωριστό βρίσκεις στο χαρακτήρα του άντρα σου;

Ύστερα από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, θα σου έλεγα ότι αυτό που νιώθω είναι ότι είμαστε ένας άνθρωπος.

Έχεις αγωνία για την εμφάνισή σου λόγω εγκυμοσύνης;

Όχι, αλλά επειδή και λόγω των αποβολών τα δύο τελευταία χρόνια είναι σαν να είμαι σε μια μόνιμη κατάσταση εγκυμοσύνης, νιώθω ότι οι ορμόνες μου είναι σε ένα περίεργο σημείο, γι’ αυτό, μεταξύ σοβαρού και αστείου, λέω ότι θέλω μετά τη γέννα ο οργανισμός μου να ηρεμήσει. Δεν είμαι αρνητική σε μια τρίτη εγκυμοσύνη, αλλά την τοποθετώ χρονικά πολύ αργότερα. Και όχι μόνο γι’ αυτό το λόγο, που θα μπορούσε να είναι και εγωιστικός, αλλά θέλω να έχω χρόνο να αφιερώσω στα κοριτσάκια μου.