Η αστυνομία του Σιάτλ έφερε στο φως το υποτιμητικό σημείωμα του τραγουδιστή των Nirvana, Curt Cobain στην Courtney Love, το οποίο και δημοσιεύει το CBS.

Το σημείωμα αυτό αποτελεί μια παραλλαγή των γαμήλιων όρκων και είχε βρεθεί στo πορτοφόλι του Cobain, 20 χρόνια πριν, τη μέρα που ο τραγουδιστής των Nirvana έδωσε τέλος στη ζωή του και γράφει: «Εσύ, ο Curt Cobain παίρνεις για νόμιμη κατεστραμμένη σύζυγό σου την Courtney Love, ακόμα και όταν είναι μια σκύλα με σπυράκια, η οποία θα χρησιμοποιεί όλα σου τα λεφτά για ναρκωτικά και πορνεία;».

kurt2

Να σημειώσουμε πως αρκετοί fans των Nirvana θεωρούσαν και ακόμα θεωρούν τη Love ως την αιτία της αυτοκτονίας του Cobain. Ο τραγουδιστής των Nirvana βρέθηκε νεκρός στις 8 Απριλίου του 1994, από τον ηλεκτρολόγο Gary Smith, που πήγε στο σπίτι για να κάνει κάποια εργασία. Η αστυνομία είχε δηλώσει ότι ο 27χρονος τότε Cobain αυτοκτόνησε με όπλο. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του, έδινε τη δική του μάχη με την ηρωίνη και την κατάθλιψη.

kurt4

Πριν την κυκλοφορία του άλμπουμ “Nevermind” ο Cobain γνώρισε την τραγουδίστρια Courtney Love σε μία συναυλία στο Λος Άντζελες, το 1990. Δύο χρόνια μετά, τον Φεβρουάριο του 1992, οι δυο τους παντρεύτηκαν στη Χαβάη και δυο μήνες μετά και απέκτησαν την κόρη τους, Frances Bean Cobain. Ήταν γνωστό ότι το ζευγάρι έκανε χρήση ναρκωτικών.

lovekori

kurt3