Τα ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την σύντροφό του Λίνα Πρίντζου, βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα -στο παιδικό στέκι του Εθνικού Θεάτρου-  «Ο Μόγλης & οι περιπέτειές του στη ζούγκλα». Το ζευγάρι δε δίστασε να ποζάρει στον φακό μας, αν και κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

 

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την σύντροφο του, Λίνα Πρίντζου

xaralampopoulos

Στο θέατρο βρέθηκαν άλλα δύο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης με την Αγοραστή Αρβανίτη και η Πέγκυ Τρικαλιώτη με τον Θανάση Δόση.

Ο φακός του govastileto.gr τους “πέτυχε” στην πρεμιέρα του θεάτρου Ακροπόλ στην θεατρική εκδοχή της πολυβραβευμένης κινηματογραφικής ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Όλα για τη μητέρα μου».

Η συγκεκριμένη παράσταση που σχολιάζει σημαντικά κοινωνικά θέματα με κωμικοτραγικό τρόπο, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα επί σκηνής από τον Θεατρικό Οργανισμό Ακροπόλ, τον σκηνοθέτη Πέτρο Ζούλια και ένα καστ σπουδαίων ηθοποιών. Στην παράσταση του Θεατρικού Οργανισμού Ακροπόλ πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων η Νένα Μεντή, η Μαρίνα Ψάλτη, η Κατερίνα Λέχου, η Γωγώ Μπρέμπου, η Άννα Μονογιού, η Ειρήνη Ιγγλέση και ο Κώστας Κάππας.

Στο ρόλο της τραβεστί, Agrado η Κατερίνα Λέχου. Στην παράσταση συμμετέχει και η σύντροφος του Θανάση Τσαλταμπάση, Αγοραστή Αρβανίτη.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης με την Αγοραστή Αρβανίτη

akropol

Στην ίδια παράσταση βρέθηκαν και η Πέγκυ Τρικαλιώτη με τον αγαπημένο της, Θανάση Δόση

peggi