Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες με αφορμή την παρουσίαση εκδήλωσης για το Humanity Greece και μίλησε μεταξύ άλλων για την εκπομπή της «Πάμε Δανάη», ενώ ρωτήθηκε και για την Ελεονώρα Μελέτη, μετά την αλλαγή ώρας της εκπομπής της.

Αρχικά, η Δανάη Μπάρκα είπε: «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε στην τέταρτη χρονιά κι όντως ακούγονται ανά διαστήματα διάφορα. Υπάρχει ειλικρινής επαφή με το κανάλι και τους ιθύνοντες και γι’ αυτό πάντα περιμένω την κουβέντα και τις ανακοινώσεις από τους ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλύτερα αυτή τη δουλειά από ό,τι εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος».

Ακόμη, η Δανάη Μπάρκα ανέφερε: «Υπάρχουν στιγμές που μου βγαίνει να προστατεύσω τη ψυχολογία των συνεργατών μου. Εγώ είμαι εκεί για όσο είμαι, είμαι πολύ ψύχραιμη. Δεν μπορώ να θορυβηθώ από όσα ακούγονται, αν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Είμαι εκεί, κάνουμε τη δουλειά μας καθημερινά κι αυτό είναι ένας αγώνας δρόμου. Επίσης, υπάρχουν δημοσιεύματα που τα μαθαίνω τελευταία. Υπάρχουν μέρες που πάω στο γραφείο και μου μεταφέρουν πράγματα κι έτσι τα μαθαίνω τελευταία».

Στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη που δεν έχουμε εκτροχιαστεί και είμαστε εκεί και λέμε «παιδιά ψυχραιμία, αγάπη, το θέλουμε, σεβόμαστε τον κόσμο και υπάρχει αλληλοϋποστήριξη».

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε για την Ελεονώρα Μελέτη και την αλλαγή ώρας της εκπομπής της: «Δεν μπορώ να πω κάτι. Αντιλαμβάνεστε ότι είναι πολύ αμήχανο για εμένα που δεν είμαι στην ομάδα των παιδιών για να μιλάω για μία άλλη εκπομπή. Δεν ξέρω τι υπάρχει και τι γίνεται, κάθε πρωί τους ακούω να γελάνε και λέμε γεια. Δεν έχω ιδέα για τα υπόλοιπα, τα ξέρουν οι άνθρωποι που όταν έχουν να ανακοινώσουν κάτι, θα το ανακοινώσουν. Εγώ μία χαρά τα βλέπω όλα, αλλά εγώ είμαι κι εγώ».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις: