Γονείς για πρώτη φορά αναμένεται να γίνουν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Οι δυο ταλαντούχοι ηθοποιοί σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Η ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της Δρόσως στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, δημοσίευσε μία φωτογραφία της από τη θάλασσα, όπου φαίνεται καθαρά η φουσκωμένη της κοιλιά.

«Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου. Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού!», έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μιχαλάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με πλήθος διάσημων και μη φίλων της να σπεύδουν στα σχόλια να τη συγχαρούν για το χαρμόσυνο γεγονός.

Αξίζει να σημειωθεί πως τους προηγούμενους μήνες τόσο η ίδια η Δανάη Μιχαλάκη όσο και ο σύντροφός της, Γιώργος Παπαγεωργίου, διέψευδαν σε συνεντεύξεις τους τις φήμες περί εγκυμοσύνης που γράφονταν κατά καιρούς για το ζευγάρι.

Ανάμεσα στους διάσημους Έλληνες που ευχήθηκαν στην ηθοποιό για την εγκυμοσύνη της ήταν ο Αναστάσης Ροϊλός, ο Χρήστος Πλαΐνης και ο Ιωάννης Αθανασόπουλος από τη δημοφιλή σειρά του ANT1 αλλά και η Μαίρη Συνατσάκη, η Ευγενία Σαμαρά, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Κατρίνα Τσάνταλη, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Ναταλία Γερμανού κ.α.