Το πρωί της Πέμπτης ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε ζωντανά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα».

Ο συνήγορος της Εύας Καϊλή αποκάλυψε μέσα σε όλα πως η ίδια βρίσκεται πολύ κοντά στο να λύσει το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της, Φραντζέσκο Τζόρτζι.

«Είναι μια τυπική συνύπαρξη. Τους ενώνει μόνο το παιδί. Ενδεχομένως τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις στην κατεύθυνση προς το να λυθεί το σύμφωνο συμβίωσης. Δηλαδή κουβεντιάζαμε αυτές τις μέρες ότι το ενδεχόμενο να λυθεί το σύμφωνο είναι πολύ κοντά στις αποφάσεις της κυρίας Καϊλή. Εγώ της είπα να το σκεφτεί. Η κυρία Καϊλή προσανατολίζεται προς αυτή την κατεύθυνση» ανέφερε ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Δείτε όσα ειπώθηκαν για την Εύα Καϊλή και τον Φραντσέσκο Τζόρτζι από το 11:18 λεπτό:

Ποιος είναι ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι

Ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι κατάγεται από την Ιταλία, έχει σπουδάσει στο Μιλάνο και εργάζεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από το 2009. Εκεί γνώρισε και την Εύα Καϊλή πριν από πέντε χρόνια.

Η σχέση τους έγινε γνωστή το 2020, έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, ενώ τον Φεβρουάριο του 2021 απέκτησαν την κόρη τους Αριάνδη.

Ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι ασχολείται αρκετά χρόνια ως Κοινοβουλευτικός Σύμβουλος στον τομέα των εξωτερικών υποθέσεων και των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Όπως αναφέρει η σελίδα του στο Linkedin, ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο πανεπιστήμιο του Μιλάνο και έχει ευρύ δίκτυο επαφών με βουλευτές, πολιτικούς, δομές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ΜΚΟ και πρεσβείες.