Επιμέλεια: Λοριέλλα Γούδα

Με αφορμή το περιστατικό που έγινε στα American Music Awards 2016 την περασμένη Κυριακή, όπου το διεθνούς φήμης μοντέλο και παρουσιάστρια του show, Gigi Hadid μιμήθηκε την Μελάνια Τραμπ, χιλιάδες ρατσιστικά σχόλια και εντάσεις ξέσπασαν στα social media.

Άμεση ήταν και η αντίδραση από την Gigi Hadid, η οποία αποφάσισε να αναρτήσει ένα χειρόγραφο σημείωμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, ζητώντας δημοσίως συγγνώμη.

Απευθυνόμενη στους εκατομμυρίους διαδικτυακούς της φίλους, το «αγγελάκι» της Victoria’s Secret είπε τα εξής: «Ήταν μεγάλη μου τιμή να παρουσιάσω τα χθεσινά βραβεία AMA’s και να δουλέψω με ορισμένους από τους πιο εκτιμημένους συγγραφείς αυτής της επιχείρησης. Αφαίρεσα ή άλλαξα οτιδήποτε στο σενάριο το οποίο ένιωθα ότι παράκανε κάποιο αστείο, και είτε μπορέσετε να το δείτε είτε όχι, ό’ τι έμεινε στο σενάριο χρησιμοποιήθηκε με καλό χιούμορ και χωρίς καμία κακή πρόθεση. Και εγώ η ίδια ήμουν το επίκεντρο ενός διεθνούς τηλεοπτικού σκετς, το οποίο “γελούσε” εις βάρος των πράξεών μου, και μπόρεσα να δω το χιούμορ σε αυτό. Πιστεύω πως η Μελάνια καταλαβαίνει πως λειτουργούν οι επιχειρήσεις και πως γράφονται τα σενάρια. Ζητάω συγνώμη σε οποιονδήποτε μπορεί να προσέβαλλα και εύχομαι μόνο τα καλύτερα για την χώρα μας. Με εκτίμση, Gigi».