Ο Κωνσταντίνος Καζάκος παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη του, Τζένη Καζάκου, αλλά και την απώλεια του πατέρα του, του σπουδαίου Κώστα Καζάκου.

«Τώρα είναι χειρότερο. Όσο περνάει ο καιρός, την απώλεια την αισθάνεσαι περισσότερο. Και τώρα που έχει κλείσει ένας χρόνος και κάτι, σαφώς λείπει περισσότερο απ’ ότι τους πρώτους μήνες», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος για την απώλεια του πατέρα του.

Για την κόρη του, Τζένη Καζάκου, και τα όσα είπε σχετικά με το χαστούκι που δέχθηκε από έναν καθηγητή, ο Κωνσταντίνος Καζάκος ανέφερε: «Έγινε καταγγελία και πήγε η αστυνομία και τον συνέλαβε στο σχολείο. Δεν ήταν η πρώτη φορά, το είχε κάνει και παλαιότερα. Στηρίξαμε τη Τζένη, δεν πέρασε εύκολα, αλλά τα κατάφερε».

Τι είχε δηλώσει η κόρη του στο Happy Day

«Όταν πήγαινα Α’ Λυκείου, επειδή μιλούσα στην τάξη, ήρθε ο καθηγητής μου, χτύπησε τα χέρια του πάνω στο θρανίο και με χαστούκισε. Κοκκάλωσα. Δε μπορούσα να αντιδράσω. Γύρισα σπίτι, και η μητέρα μου επειδή κατάλαβε ότι κάτι έγινε, με ρώτησε τι έχω. Της είπα ότι με χαστούκισε ένας καθηγητής. Ήταν τέτοιο το σοκ που δε μπορούσα να το συνειδητοποιήσω.

Την επόμενη μέρα, ήρθαν οι γονείς μου στο σχολείο, πήγαμε στην αστυνομία, τράβηξε το θέμα. Τον άλλαξαν τμήμα αλλά δε σταμάτησε εκεί όμως εκεί. Επειδή ήμουν Α΄ Λυκείου, ο άνθρωπος αυτός κάπως “δωροδοκούσε” με βαθμούς τα παιδιά της Γ΄ Λυκείου να μου κάνουν bullying και να μου λένε ότι είμαι υπερβολική και έφερα τους γονείς μου στο σχολείο για να τραβήξω την προσοχή» εξομολογήθηκε πρόσφατα η Τζένη Καζάκου.