Η Μπέσσυ Αργυράκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με αφορμή την υποψηφιότητα στις περιφερειακές εκλογές. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε τόσο για την απόφαση να τολμήσει αυτό το νέο βήμα αλλά και την απώλεια της αδελφής της.

«Αττική Μπροστά, Νίκος Χαρδαλιάς, Περιφέρεια Αττικής στα νότια… Η πρόταση ήταν πολύ τιμητική για μένα και μου δίνεται η ευκαιρία να χρησιμοποιήσω, με την καλή έννοια, όλες τις γνώσεις που έχω από την τοπική αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρετώ 30 ολόκληρα χρόνια στον δήμο Γλυφάδας, » σημείωσε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη για την πολιτική συνύπαρξη με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής.

Όσον αφορά την δύσκολη διαχείριση στην απώλεια της αγαπημένης της αδελφής , η τραγουδίστρια δήλωσε με τρεμάμενη φωνή τα εξής στην κάμερα του MEGA. «Δεν μπορώ… Η αδελφή μου ήταν πολυαγαπημένη, έφυγε πάρα πολύ νέα, 42 χρόνων. Τώρα μου ήρθε και το πακέτο στο μυαλό μου γιατί, εκτός από την αδελφή μου, μέσα σε έξι χρόνια έχω χάσει και τον πατέρα μου και την μάνα μου. Είναι πολύ θλιβερό, για όσους έχει το αντίστοιχο, να χάνεις όλη την οικογένεια σου σε τόσο μικρό διάστημα».

«Την θυμάμαι σαν έναν άγγελο, γιατί ήταν άγγελος και, όταν έκλεισα τα 60 μου χρόνια, έκανα μια μεγάλη γιορτή γιατί πραγματικά ξεπέρασα το όριο που έζησαν και ο πατέρας μου και η μάνα μου και η αδελφή μου. Εύχομαι ο Θεός να μου δίνει χρόνια να τους θυμάμαι και να τους έχω πάντα ζωντανούς στο μυαλό μου».

«Μετά τον θάνατο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, μου έχει λείψει ο συμβουλάτορας μου. Ανά πάσα στιγμή τον έβρισκα και τον ρωτούσα για πράγματα, για ό,τι με απασχολούσε. Μου έχει λείψει η αλήθεια μέσα από έναν άνθρωπο που αυτός ήταν ο Ρόμπερτ Ουίλιαμ. Ευτυχώς υπάρχει η μουσική του και θα παρακαλούσα δημόσια να μην ξεχνάτε να βάζετε τα τραγούδια του στο ραδιόφωνο» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η Μπέσσυ Αργυράκη.