H Amber Heard και ο Elon Musk πριν από λίγο καιρό διέψευσαν κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να τρώνε μαζί σε ένα εστιατόριο της Χιλής, το βράδυ της Παρασκευής.

Οι χρήστες του Instagram παρατήρησαν το ζευγάρι στο φόντο μιας φωτογραφίας, που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του το εστιατόριο El Taringa στο Σαντιάγκο.

Στο στιγμιότυπο διακρίνουμε τον συνιδρυτή  και CEO της Tesla να κάθεται δίπλα στην Αμερικανίδα ηθοποιό τρώγοντας μαζί με τον αδερφό του.

«Πόση έμπνευση να έχουμε τον Elon Musk και την οικογένειά του μαζί μας στο Taringa. Αξέχαστη βραδιά», έγραψαν στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Πριν από λίγο καιρό το πρώην ζευγάρι αναζωπύρωσε τις φήμες επανασύνδεσης όταν παπαράτσι τους εντόπισαν να φιλιούνται μετά από γεύμα στο Λος Άντζελες, κάτι που αργότερα διαψεύστηκε.

Ο Elon Musk είχε επιβεβαιώσει τον χωρισμό, λέγοντας: «Για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα, παρόλο που εγώ και η Amber χωρίσαμε, παραμένουμε φίλοι, είμαστε κοντά και αγαπάμε ο ένας τον άλλον». Λίγο αργότερα έκανε το ίδιο και η Amber Heard. «Παρόλο που χωρίσαμε, με τον Elson νοιαζόμαστε πολύ ο ένας για τον άλλον».