Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στα σχόλια που έκανε σε βάρος του ο Νίκος Αποστολόπουλος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου το περασμένο Σαββατοκύριακο.

«Είναι πολύ άσχημα όλα αυτά που ακούγονται και χαρακτηρίζουν πρώτα απ’ όλα τον άνθρωπο ο οποίος μιλάει κατ’ αυτόν τον τρόπο και όχι τους άλλους. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι εγώ και ο Βασίλης Ζούλιας, δεν ξέρουμε από πού έχει έρθει όλο αυτό», είπε  αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Είπε εμένα άνεργο και ανέφερε πράγματα για την προσωπική μας ζωή που δεν αφορούν κανέναν και τα οποία είναι και ψευδή και για τα οικονομικά μας, τα οποία είναι απόρρητα και πάλι είναι ψευδή, συκοφαντικά», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Αυτό έχει να μας καταλογίσει ο κύριος Αποστολόπουλος; Αυτό είναι το θέμα του; Ότι πάθαμε αυτές τις ζημιές, τις οποίες δεν τις πάθαμε κιόλας; Αυτά που είπα εγώ έρχονται μετά από πολλά προσβλητικά σχόλιά του σε βάρος μου», τόνισε ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Από τη δική μας πλευρά δεν υπάρχει κόντρα με κανέναν άνθρωπο. Επίσης, δεν τα λύνουμε τα προβλήματά μας τηλεοπτικά, παίρνουμε ένα τηλέφωνο και λέμε: φίλε Νίκο, με πλήγωσες», ξεκαθαρίσε στη συνέχεια ο σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor.

 

«Ο Βασίλης (Ζούλιας) μπορεί να μη μιλούσε τα τελευταία χρόνια με τη Ματούλα αλλά ήταν ο μόνος άνθρωπος που πήγε στον Ευαγγελισμό να τη δει. Κανένας άλλος δεν πήγε, κανένας… και του το είπε και η ίδια», κατέληξε ο Περικλής Κονδυλάτος.

 Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Αποστολόπουλος, βγήκε με σύνδεση μέσω Skype στην εκπομπή «Γεια σου», φανερά εκνευρισμένος με αυτά που άκουσε στη συνέντευξη του Περικλή Κονδυλάτου.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής τα έβαλε αρχικά με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα που πήρε τη συνέντευξη από τον Περικλή. Ο δημοσιογράφος υπερασπίστηκε τη δουλειά του και απάντησε κατάλληλα.

Στη συνέχεια ο Νίκος Αποστολόπουλος άνοιξε έντονο διάλογο με τη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία είναι και πολύ καλή του φίλη, κι έπειτα προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου, ο οποίος απάντησε στον Αποστολόπουλο για όλα όσα είπε για τον Βασίλη Ζούλια.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα του “Γεια σου”: «Ο Νίκος Αποστολόπουλος είναι ψυχολογικά ασταθής. Έχει βρεθεί στα αζήτητα, δεν περνάει η μπογιά του και αισθάνεται ότι πρέπει να βγαίνει στα κανάλια και να κάνει την κατίνα. Έχει πει πολύ άσχημα πράγματα και για μένα. Είναι κρίμα να ευτελίζεται σε αυτή την ηλικία, μου βγάζει ότι είναι μια απελπισμένη φιγούρα. Είναι κρίμα να έχει αυτή την κατάληξη».

Ο Νίκος Αποστολόπουλος απάντησε: «Ποιος είναι αυτός που θα μιλήσει για μένα; Το παιδί αυτό έχει απόλυτο δίκιο. Πήγατε να πάρετε συνέντευξη από έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι άνεργος χρόνια, δεν έχει δουλειά, του έχουν συμβεί πάρα πολλά με τον σύντροφό του, τον Βασίλη. Τους έχουν διώξει από εκεί που έμεναν, τους έκαναν έξωση γιατί δεν πλήρωναν», και τα έβαλε με τη Νάνσυ Παραδεισανού.

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Έχουν συμβεί πολλά σε αυτούς τους ανθρώπους. Έχω κατανόηση γι’ αυτά που λέει, γιατί λογικό είναι μετά από όσα έχουν πάθει… Θέλουν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι, το ένα, το άλλο… Αν είναι σχεδιαστής, το ξέρει η ιστορία της μόδας».