Πολλές είναι οι αντιδράσεις μετά την κίνηση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το κομμάτι «Άδωνις», το οποίο ερμηνεύει στις εμφανίσεις της στο Παλλάς μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης εξέφρασε την άποψή του στους δημοσιογράφους των τηλεοπτικών εκπομπών, ωστόσο το πρωί της Παρασκευής μετά τον χαμό που έχει προκληθεί στα media, προχώρησε σε μία ανάρτηση όλο νόημα.

Ειδικότερα, ο Σταμάτης Κραουνάκης έγραψε: «Ότι αναλύουν καθηγητές πανεπιστημιακοί, το σημαίνον και το σημαινόμενο της χοντρής νευρικιάς του Αδώνιδος! Υπεράνω πάσης προσδοκίας».

Η ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη:

«Ο κάθε ερμηνευτής στη ζωντανή απόδοση των τραγουδιών, έχει το δικαίωμα να πειράξει οτιδήποτε. Εγώ, που τον λέω τον Άδωνι, τη δείχνω τη χοντρή και όλες οι χοντρούλες από κάτω ενθουσιάζονται. Αυτό είναι μια προσωπική άποψη της κυρίας Πρωτοψάλτη, θεωρεί ότι κάτι φταίει και δε κάνει να λέμε τους ανθρώπους χοντρούς. Το τραγούδι είναι 40 ετών και είναι αθώο. Ας κάνει ό,τι θέλει. Δεν έχω κάτι εναντίον αυτού που κάνει. Μετά το φορτηγό του Δήμου Αθηναίων, δεν επικοινωνώ με την κυρία Πρωτοψάλτη, ούτε εκείνη μαζί μου. Την αγαπώ, ας κάνει ό,τι γουστάρει, είναι ένα χαριτωμένο τραγούδι, θα μπορούσε να προσθέσει και στίχο.

Αυτή η χοντρή νευρικιά που λέει το τραγούδι, είναι ένα πολύ συγκεκριμένο πρόσωπο, που δεν υπάρχει περίπτωση να σας αποκαλύψω, είναι ένα πασίγνωστο αντρικό πρόσωπο, ήταν η αιτία να γράψω αυτό το τραγούδι» είχε σχολιάσει στους δημοσιογράφους ο ταλαντούχος συνθέτης, στιχουργός κι ερμηνευτής.