Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια

Η Ιωάννα Μπέλλα έχει καταφέρει να φτιάξει έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο Intagram με πάνω από 1,8 εκατομμύρια followers.

To διάσημο μοντέλο ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από τις επαγγελματικές της φωτογραφίσεις αλλά και από την καθημερινότητά της. Πολλές από αυτές έχουν πάρα πολλά φίλτρα ή έχουν υποστεί επεξεργασία από το photoshop.

Αυτή τη φορά όμως η Ιωάννα Μπέλλα ξεπέρασε τον εαυτό της.

Συγκεκριμένα, η Σταρ Ελλάς 2018 μοιράστηκε μία φωτογραφία από το εξώφυλλο περιοδικού, για το οποίο είχε φωτογραφηθεί και κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2021. Ωστόσο, πολλοί παρατήρησαν πως το πρόσωπο του μοντέλου στη νέα του ανάρτηση διαφέρει σημαντικά από εκείνο στο περιοδικό, γεγονός που μαρτυρά πως σίγουρα έχει υποστεί επεξεργασία.

 Το κοινό της έσπευσε να σχολιάσει όχι μόνο την εμμονή της με τα φίλτρα και το photoshop, αλλά και το γεγονός πως η πράξη της δείχνει ασέβεια προς τους επαγγελματίες που δούλεψαν για αυτό το αποτέλεσμα.

Εκείνη λίγες ώρες μετά έδωσε τη δική της απάντηση μέσω Instagram.

«Εάν δεν σου αρέσει ο τρόπος που συμπεριφέρομαι, τότε μπορείς ελευθέρα να κοιτάς την “δουλειά” σου» έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram story της το μοντέλο.

Ποια είναι η Ιωάννα Μπέλλα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια, προέρχεται από πολύ εύπορη οικογένεια. Δεν είναι τυχαίο που τα media την αποκαλούν συχνά κόρη του «βασιλιά του κρέατος», αφού ο πατέρας της έχει εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος και σφαγείο στην βορειοελλαδίτικη πόλη, ενώ ταυτόχρονα «τρέχει» περίπου 200 κρεοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.

Η Ιωάννα δεν ασχολήθηκε καθόλου με την οικογενειακή επιχείρηση, αλλά ακολούθησε από μικρή τον δικό της δρόμο. Άρχισε να παίζει βόλεϊ στα εφτά της χρόνια και μέχρι το λύκειο είχε καταφέρει να μπει στην Εθνική ομάδα του αθλήματος.

Ήταν παίκτρια στον Ποσειδώνα Βέροιας και τότε ονειρευόταν μια καριέρα στα γήπεδα. Ωστόσο τα πράγματα πολλές φορές δεν εξελίσσονται όπως τα έχουμε φανταστεί. Ένας σοβαρός τραυματισμός την άφησε στο κρεβάτι, ενώ -εκτός από την πορεία της στο βόλεϊ- έχασε και τις Πανελλήνιες. Η ζωή της άλλαξε κατεύθυνση οριστικά.

Μόλις ενηλικιώθηκε, εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασε αισθητική, ενώ η συνέχεια τη βρήκε στην Αθήνα ακολουθώντας σπουδές δημοσιογραφίας. Παράλληλα ασχολήθηκε επαγγελματικά με την αισθητική ως βοηθός του μακιγιέρ της Φουρέιρα, Παντελή Τουτουνζή.

Μετά το αποτυχημένο πέρασμά της από το «GNTM» που την έκανε να ξεσπάσει σε λυγμούς μπροστά στις κάμερες, η Ιωάννα αφαίρεσε το υαλουρονικό από τα χείλη της και πήρε μέρος στα καλλιστεία, όπου στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2018 και εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος στην Ταϊλάνδη.

Η audition της Ιωάννας Μπέλλα στο GNTM στο 6ο λεπτό

Μετά από πολλή δουλειά και επιμονή, η Ιωάννα τα κατάφερε και πλέον έχει μία στρωμένη καριέρα στο μόντελινγκ, όχι όμως μόνο στην Ελλάδα αλλά και στα Αραβικά Εμιράτα.

Επίσης η Ιωάννα Μπέλλα άνοιξε τα φτερά της σε Λος Άντζελες και Μαϊάμι.

Η Ελληνίδα καλλονή δέχτηκε πρόταση από φημισμένο πρακτορείο, που έχει την έδρα του στην αμερικανική μεγαλούπολη, προκειμένου να μείνει εκεί για δύο χρόνια, με κλειστό συμβόλαιο, για να λάβει μέρος σε μια σειρά από καμπάνιες, φωτογραφίσεις, fashion shows και φιλανθρωπικά events.

«Λόγω του κορωνοϊού αναγκάστηκα να μείνω Ντουμπάι και τώρα που τα πράγματα είναι ανοιχτά μπόρεσα και είμαι στο LA», είπε τον Σεπτέμβριο σε συνέντευξή της στη Σάσα Σταμάτη η Ιωάννα Μπέλλα.

 Παράλληλα, αποκάλυψε πως: «Θα δημιουργήσω μια σειρά κοσμημάτων για γνωστή εταιρεία που εδρεύει στο Μονακό και θα κάνω την καμπάνια στο L.A. τον Οκτώβριο».

Οι πλαστικές, η κριτική και η απάντησή της

Η Σταρ Ελλάς 2018 Ιωάννα Μπέλλα έχει αλλάξει πολύ από όταν μας συστήθηκε μέσω του GNTM. Έχει κάνει αρκετές πλαστικές σε πρόσωπο και σώμα ώστε να πετύχει το επιθυμητό για εκείνη αποτέλεσμα.

Η ίδια πριν λίγους μήνες ωστόσο, θέλησε να απαντήσει σε όλους όσοι τη ρωτάνε για τον λόγο που έχει κάνει τόσες αλλαγές.

«Τις τελευταίες ημέρες παίρνω διάφορα μηνύματα ότι έχω αλλάξει εμφανισιακά, γιατί επεξεργάζομαι τόσο πολύ τις φωτογραφίες μου, γιατί βρίσκομαι στην Αμερική και άλλες πολλές ερωτήσεις.  Θα σας πω ότι η ζωή είναι δικιά μου, θα κάνω ό,τι θέλω και όπως το θέλω και δεν αφορά κανέναν από εσάς. Σας ευχαριστώ πολύ. Πολλά φιλιά», έγραψε η Ιωάννα Μπέλλα σε story της στο Instagram.

Στο παρελθόν η Ιωάννα Μπέλλα, όπως έχει αποκαλύψει, έχασε αρκετά κιλά για να αλλάξει εντελώς το σώμα της. Η ίδια εξήγησε ότι αποφάσισε να γίνει skinny μοντέλο, γιαυτό και κατέβηκε 8 κιλά στη ζυγαριά της και έχασε 17 κιλά λίπους.

Προσωπική ζωή

Το 2018 είχε απασχολήσει αρκετά τον Τύπο και με την προσωπική της ζωή. Την εποχή που η Δήμητρα Αλεξανδράκη έλειπε στη Μαδαγασκάρη για τα γυρίσματα του reality «Nomads» η Ιωάννα Μπελλα νυχτοπερπατούσε συχνά με τον τότε σύντροφο της πρώτης Δημήτρη Μηλιώνη. Κανένας από τους δύο ωστόσο δεν παραδέχτηκε ποτέ ότι υπήρξε κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

Αργότερα είδε το φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία της στην αγκαλιά του επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου, αλλά η Σταρ Ελλάς 2018 έκανε λόγο για «φιλικές επαφές σε κοινή παρέα».

Τα τελευταία τρία χρόνια η Ιωάννα Μπέλλα ήταν σε μια on & off σχέση με τον ζάπλουτο επιχειρηματία από την Κύπρο Γιάννη Λεωνίδου. Τη μία χώριζαν, την άλλη τα ξανάβρισκαν, μέχρι που χώρισαν οριστικά.

«Είμαι μόνη μου, δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή μου. Και να σου πω την αλήθεια, είναι επιλογή μου, γιατί έχω αποφασίσει να κάνω focus στα επαγγελματικά, αφού θα ξεκινήσω και κάτι καινούργιο εκτός από το modelling και θέλω να βάλω όλη την ενέργειά μου εκεί» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ιωάννα.

Σχετικά με το αν σκέφτεται να παντρευτεί και να κάνει παιδιά απαντά: «Δεν είμαι έτοιμη ακόμη, γιατί κάνω focus στη δουλειά μου. Όταν κάνω τη δική μου οικογένεια, θέλω να είμαι κοντά στο παιδί μου και να έχω ολοκληρωθεί επαγγελματικά όπως φαντάζομαι εγώ».

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν στιγμιότυπα από τη χλιδάτη ζωή της Ιωάννας Μπέλλα στο Ντουμπάι και την Αμερική.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!