Η Ραφαέλα Ψαρρού μίλησε το βράδυ της Τετάρτης (03/05) στις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια βραδινής της εξόδου και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του συζύγου της, Γιώργου Καράβα, που σχολιάστηκαν αρνητικά.

«Στενοχωρηθήκαμε όλοι» αρκέστηκε να πει η Ραφαέλα Ψαρρού. Σε ερώτηση για το αν θα έκανε μαζί εκπομπή με τον Γιώργο Καράβα, η Ραφαέλα Ψαρρού τόνισε: «Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάποια τέτοια συζήτηση. Δοκιμαστικό δεν έχουμε κάνει. Αν έρθει μια ωραία πρόταση, θα πω το ναι, γιατί όχι;».

Θυμίζουμε πως στο Night Out όταν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ρώτησε τον Γιώργο Καράβα αν είναι έτοιμος να ηγηθεί σε μια εκπομπή ως κεντρικός, εκείνος απάντησε: «Φίλε μου πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου και έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου, που οποιαδήποτε πρόκληση κι αν είναι αυτή είμαι απόλυτα βέβαιος πως μπορώ να τη φέρω εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Και αυτό το λέω πραγματικά κρατώντας χαμηλά την μπάλα, για να μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους. Και να σου πω και κάτι, είναι πολύ ωραίο να ευχαριστείς ανθρώπους, γιατί σαφέστατα για να προοδεύσεις χρειάζεσαι τη βοήθεια από κάποιους άλλους. Αλλά νομίζω ότι αυτός ο οποίος πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο είναι τον εαυτό μου».